Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobo81

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezon véget sem ért, de a pletykák természetesen folyamatosan keringenek a nyári érkezőkről és távozókról, és természetesen sok az ismerős név, a TuttoMercatoWeb szerint például a Juventus szeretné leigazolni a szerződése utolsó évébe lépő Sergej Milinković-Savićot, akiért 25 millió eurót plusz…..
Több olasz forrás szerint a Juvenusnál sorsdöntő egyeztetések várhatók a sportigazgató tekintetében, a La Gazzetta dello Sport és a TuttoMercatoWeb beszámolója szerint Francesco Calvo és Massimiliano Allegri nem napokon, hanem órákon belül tárgyalhatnak a kívánt sportigazgató kilétéről. Számos…..
Bobo81 2023.05.05 12:35:02
@Juvino: Aztán az meg hálája jeléül hosszabit Allegrivel +2 évet,hogy kiteljesedjen a nagy projekt.
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
A La Gazzetta dello Sport a mai napon Dušan Vlahović helyzetéről írt, s a napilap szerint a csatár helyzete már korántsem betonszilárd, egyik fél részéről sem. Szombat este Dušan Vlahović a második félidő derekáig bírta, aztán bedobta a törölközőt a Lazio ellen, a mai napon pedig különállóan fog…..
Bobo81 2023.04.11 21:25:38
@Rikoo: Amennyiben az emlékeim nem csalnak Trezegol sem volt labdazsonglőr, igaz más volt akkoriban a játék és a társak minősége. Sajnos az egész csapaton látszik a szenvedés mentálisan is, reméljük,hogy már nincs lejjebb és elindulunk kifelé a gödörből. Talán a vizsgálatok befejeztével el is kezdődik.
A Juventus 1:0-ás hazai győzelemmel zárta a Freiburg elleni hazai mérkőzést az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, de továbbra sem megy a gólszerzés Dušan Vlahovićnak, aki legutóbb február 16-án, a Nantes elleni torinói találkozón tudta bevenni az ellenfél kapuját. "Mindannyian hiszünk…..
Bobo81 2023.03.12 16:51:02
@JuveMI: "Még szerencse, hogy nem ezek ültek ott anno... képesek lettek volna elküldeni Del Pierot is a '90-es évek második felében... vagy 2006-ban."
Viszont Alex nem kapott +1 éveket mint a mostani veteránok,de az is lehet ö nem akart... talán egyszer kiderül...