Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoraEnn

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július elején kaptam egy levelet, hogy nyissak már meg egy kiállítást, legyek szíves. Ha az olvasó esetleg ne értené az alábbi levelet, megnyugtatására gyorsan elmondom, hogy én se értem, illetve én nem értettem. Íme, a levél: Kedves Róbert! Ilauszky Tamás, szobrász vagyok és…..
LoraEnn 2008.08.26 22:29:09
Na tehát: Szerintetek, SsPL71,Gomulka Béla és a többi (már meg ne sértődjetek,de) fogalomzavarban szenvedő ember! honnan veszitek, hogy Geroge néptáncos? ma Magyarországon csak a néptánco nevez(het)i magát táncosművésznek? Láttatok ti már valaha kortárs vagy egyáltalán csak értékes táncelőadást? Szerintetek 80 kgval egy táncosnő kövér?? Ennyire nem lehettek "tudatlanok"! Valószínű, hogy azért 80 kg, mert magas is, meg a táncból kifolyólag több izom is van rajta mint egy irodában , a gép előtt ücsörgő emberen. Igazi férfi nem táncol? Akkor az igazi férfi az, aki a diszkóban rázza kigyúrt testét, a zselé csak úgy fröcsög a hajáról, és 2 sör után már egy értelmes mondatot nem tud kinyögni... Az akkor ezek szerint nem férfi, aki egy napi 10 órás kemény táncedzés plusz esti 40 perces előadás után annyira "fáradt", hogy képes egy éjszaka többször is kielégíteni a partnerét. Ez akkor valószínű, hogy meleg, eunuch, vagy nő. Biztos, és különben is, minek megy az ember olyan kiállításra, ami 1: nem megfogható számára; 2: nem érthető?? És ti minek írkáltok ilyen okos dolgokat nulla rálátással, mind a szobrászatra, mind a táncművészetre?!
Az most indifferens, hogy ez a kiállítás engem sem hozott volna lázba. Ha ennyire nem értetek valamihez,akkor minek foglaljátok a helyet az értelmetlen kommentjeitekkel?
(egy szintén táncos, ergo hozzáértőbb valaki)