Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casa Nuova

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melindával az egyik legnagyobb társkereső oldalon ismerkedtem meg. Szőke haj, kék szemek, titkárnős szemüveg, szép, napbarnított bőr. Első ránézésre is olyan érzésem volt, hogy egy jó csaj, aki titkárnősre vette a figurát.Csupa nyaralós képet tett fel magáról. Fiatalosnak…..
Casa Nuova 2023.03.10 03:25:38
@JúliusÓtaSorozatrandizó: Ez a jelenség az online társkeresőkön fokozottan igaz! Egy 5-ös, 6-os csaj kap napi 30 vagy még több jelölést, és ezek után úgy felmegy az egója, hogy királylánynak képzeli magát. És persze 8-as, 9-es, 10-es faszikat próbál becserkészni... Mert az neki jár... Nevetséges! De erről a jelenségről sajnos a sok lúzer férfi tehet, aki folyamatosan lájkol, bókol stb. ezeknek a tök átlagos vagy kifejezetten rusnya nőknek. Nagyon el lett ez baszarintva valahol ezzel a közösségi médiával, meg online ismerkedéssel. A való életben szerencsére még nem működik ilyen erősen ez a királylány effektus...
Az egyik randioldalon ismertem meg Tamarát. Mindössze pár sort váltottunk, már adta is a számát, mivel nála rosszalkodott az oldal, hol betöltött, hol nem. Viberen folytatódott az ismerkedés. Karrierista 30-as csajszi, folyamatosan dolgozik, valami étterme van. Jó karban tartotta…..
Saroltát badoon ismertem meg, az ottani beszélgetésünk nem volt valami tartalmas. Pár mondat után meg is adta a számát, hogy inkább telefonon beszéljünk, mert nincs kedve írogatni. Ez mondjuk szimpatikus volt, hogy nem húzza az idő online, ott mindenki azt ír, amit akar. Bár gyanús…..