Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibicsek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
Amennyire egyszerű, annyira jó logikai játék a Tower Blaster. A lényeg, hogy adott méretű építőelemekből tornyot építsünk úgy, hogy az alaptól a csúcs felé haladva egy kisebb és kisebb elemeket használunk. Ez eddig nagyon egyszerűnek tűnik, igaz? A dolog lényege azonban az,…..
Ebben a postban Yarner kartársnak adom át a szócsövet, a Gateway II-t fogja ajánlani: „Kellemes grafika, jó játszhatóság, a sztori pedig kalandjátékhoz képest elég meglepő stílusú. A különböző rejtvények megoldásával egy történet darabkáit rakhatjuk össze.”…..
Hát ez meg mekkora kreténség már, azonnal postolni kell, jutott eszembe, amikor megláttam az Ultimate Crab Battle-t. Akadnak játékok, amikben legyőzendő főszörnyek vannak, a szaknyelv ezeket a csatákat boss fightnak hívja. Na most a fent nevezett játék egyetlen hosszú boss fight,…..
Emlékeztek még a Hoshi Sagára (esetleg a folytatására)? Furmányosan elrejtett ötágú csillagokat kellett keresni, rengeteg ötlet volt a játékban. Most megjelent a harmadik rész, és bár már kicsit kezd fáradni a sorozat, még mindig nagyon szórakoztató...
„Ritka az ilyen játék, stratégia és akció, jó hangeffektek, mindkét oldalnak van végigjátszható küldetéssorozata, de van skirmish, azaz azonnali játék véletlenszerű terepen is. Az Armorgames-en 9.2/10, pár napja került ki, de máris félmilliószor játszottak vele”…..
Cthulhu-kalandok rajzfilmen – ennyit írt Yarner a Warner Arcane-sorozatáról, és több nem is kellett, hogy megragadja a figyelmemet. A horror egyik nagymesterének novellái (akinek munkássága legutóbb népszerű flashes kártyajátékot ihletett) ezúttal rajzfilmes…..
Na kérem, a címben az instrukció a Deconstructionhöz: földig kell zúzni épületeket pár bombával úgy, hogy nekünk nem lesz bajunk. Előre a tiszta városképért!..
Kicsitian küldte be a Warbears sorozatot, aminek első, második és harmadik része is elérhető. Mint munkakerülőnk írja, a játék a Hapland sorozatra emlékeztet leginkább, és igaza van. De inkább beszéljen ő: „Egy macikból álló kommandóval kell megoldanunk…..