Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolteeee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
Agyad helyén kötözött sonka ül? Szempilláidon főtt tojáshéjak lengedeznek? Nehogy kimenj a napra, még rosszul leszel! Bent vár a jó kis kanapé, tegyél kispárnát a fejed alá és nyomd be a Comedy Centralt: 17-19 óráig A Simpson család gondoskodik a jó emésztéshez szükséges…..
zsolteeee 2009.04.11 21:36:25
@Tipca: Hát, ha arra gondolsz, amit John Carpenter rendezett és Mel Gibson volt a főszereplője, akkor igen, láttam én is!!!
zsolteeee 2009.04.11 22:00:16
@Tipca: Igen, én is megakadtam rajta és jót nevettem! Biztos valaki fogadásból rakta be az RTL-nél :) vagy valami játék része.
Lehet azt tesztelik vele, hogy az emberek mennyire nézik meg a stáblistát. :D
De nagyon jó poén volt :)
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..