Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niennunb

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Nincs sok vesztegetni való időnk. Portugália kimentése után meg kell nyugtatnunk majd a fél világot, hogy Magyarország már tényleg talpon tud maradni. Sok múlik Orbán és Matolcsy februárra ígért reformjain. (Kép: Wiki) Pénzügyi vihar készülődik Portugália…..
niennunb 2011.01.15 09:49:02
@Gerzsonka: IMHO Az ÁFA már nem emelhető tovább. EU tagállamban 25% a max (különben már korábban meglépték volna sz'tem).
niennunb 2011.01.15 09:49:08
@ókút: A nyugdíjasok egynegyede 62 évnél fiatalabb. Ugye nem goldoljuk, hogy ez az arány csak a rendőrökből, katonákból és tűzoltókból jött össze. Talán mégis van ott egy-két jogosulatlan eset...
Pihenésünket megkönnyítette, hogy a fa bizonyos részei alkalmasak voltak tüzelőnek, de azért már kezdett elegünk lenni. Másnap folytattuk utunkat keletre, és dél körül farkas nyomokra akadtam a friss hóban. Alig egy órája járhattak erre, és a nyomokból ítélve legalább…..
Folytattuk utunkat észak-nyugat felé, a következő gnoll helyőrséget keresve. Egy forgatás, és eseménymentes éjszaka után dél körül újabb nyomokat találtam. 20-30 könnyű felszerelésű humanoid, valószínűleg emberek nyomára leltünk, akik abba az irányba haladtak, amerre mi is.…..
Éjjel felváltva őrködtünk. Éjfél után arra keltem, hogy Krandó kiabál valamit, és utána beállt a teljes csönd. A többiek is szép lassan felkeltek, de senki nem hallott semmit és egy hang sem jött ki a számon. Éppen gonosz mágiára kezdtem gyanakodni, mikor Krandó kézjelekkel…..
niennunb 2009.05.13 17:32:56
Garsius emlékei Fárasztó utazás 2009.02.25 09:36:00
Legnagyobb örömömre a két napos készülődés a nagy útra, magában foglalta a csirkék levágását. Így 5 nap levélrágás után végre megint ettünk egy jót. Bár nem sokat, mert a hús nagy részét az utazásra konzerválták a helyiek. Az előkészületek közben felmértem…..
A hatalmas robbanás után úgy döntöttünk, kicsit pihenünk, így felmentünk a kazamaták bejáratához, ahol Fél és Krandó meggyógyított minket és pihentünk 8 órát, hogy a varázshasználók újra feltöltsék elméjüket mágikus energiákkal. Eközben újra szóba került az Efreet…..
Ez a történet ott kezdődik, hogy hosszú vándorutam után, egy karavánnal Mérosz városába érkeztem. A harccal töltött hosszú évek után kicsit tétlennek és hasztalannak éreztem magam, miután semmi munkát nem találtam. A városőrségnél visszautasítottak, mondván csak igen…..