Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juls

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ikonikus diszkóhajók a partra vetettől a szocreál csodákig, némi pofoncsattogással fűszerezve.  ..
juls 2019.09.24 16:18:27
@Netuddki.: Én utaztam, vagy harminc évvel ezelőtt, de maradandó élmény volt. Emlékszem, hogy Poór Péter volt a fellépő azon az estén, és hogy partaszálláskor elkapott minket egy kiadós zuhé. :D
Reflektor Feljelentem a Ripostot 2018.11.09 12:19:28
„A kormány (és vidéke) most már minden határt átlépett!” Ismerős, mondhatni elhasznált, élét vesztett kijelentés. Hogy azért-e, mert a kormány (és vidéke) tényleg havonta lép át valamilyen határt, vagy mert frusztráltságunkban mindenre ugrunk és talán ezért is hiszik, hogy mindent megtehetnek…..
Razzia! A szó, ami a hatvanas-hetvenes években még komoly ijedtséget okozott sokaknak például egy éjszakai szórakozóhelyen, vagy egy vonaton. Ezekben az akciókban a rendőrség nemcsak a lakcímet ellenőrizte a személyi igazolványokban, hanem a munkahely meglétét (akinek jó ideig nem volt arra könnyen…..
Fontos dolgok derülnek ki a Ryanair legfrissebb üzleti beszámolójából. Eddig is sejthető volt, hogy mire megy ki a játék a szétültetéssel, mostantól biztos a dolog, teljesen összeállt a kép. Nagyon röviden: mindenekelőtt az üzemanyagár szárnyalása miatt a megtérülés váratlanul és nagy mértékben…..
Ha eleged van a tuti tippekből, akkor olvasd el, hogyan fogytam kétszer is több mint 20 kilót.   3 tuti tipp, hogy add le a téli pluszsúlyt. 5 jó tanács, miként tedd hatékonyabbá az edzéseket. 10 étel, amely biztosan segít a fogyásban. A világ legjobb diétája, fogyj ezzel két hét alatt 8-10…..
Hat évig voltam vegetáriánus, és másfél éve ismét eszem húst, ráadásul minden nap. A keresztlányom meg újévi fogadalomból vegán lett, állatvédelmi okokból. Nagyon támogatom a lépését, bár én épp most fejeztem be a vajban sütött baconos omlettemet rukkolával, avokádóval, edami sajttal és mascarpone…..
Minden országnak megvan az olyan hagyományos, helyben népszerű nemzeti étele, amely az adott területen kívül minimum kétes elfogadottságú – mert bizarrnak, sőt néha emberi fogyasztásra alkalmatlannak tűnik. Egy kicsit ilyen a mi zsíros kenyerünk is – amikor egy-egy erasmusos buliban magyar oldalról…..
Hiánypótló négyrészes dokumentumsorozatot forgatott a Spektrum és a ACG reklámügynökség a rendszerváltás óta Magyarországon élő kínai bevándorlókról, és a már itt született, kívül sárga, belül fehér, azaz „banángenerációs" gyermekeikről. A Kicsi ország, kicsi…..
juls 2015.11.10 11:59:49
@cardiobascularis:
"Az origináltat mivel originálták?"

Vágod, hogy egy kínai ember magyar nyelvtudásába kötöttél bele? :D
Ha csak ennyi lenne a hibám, nem hogy kínaiban (amiből egy szót sem tudok), hanem angolban, boldog lennék.

Egyébként van kínai ismerősöm, perfekt magyar.
Alig észrevehető akcentusa van, talán csak az "s" betűket ejti olyan kínais lágysággal.
Nem kifőzdéje, vagy bóvliboltja van, hanem műszaki pályán dolgozik. Viszont ő is kínaival házasodott.
1. Eldobható borotvahab van? 2. Fogamzásgátló ragasztó (corega műfogsorrögzítő) 3. Légzéscsillapító tapaszt kérek… 4. Prosztata zsák van? 5. Bajor aszpirin 6. Kérek szépen gombát körömre 7. Babérlevelet keresek 8. Foggyapjú ( fogselyem ) 9. Inhalálozó 10.…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
juls 2013.06.06 10:35:16
@Zka77: A TNG-ben is, lásd az előző hsz-emet. :)
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..