Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laja alias Choosen

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lett valami nagy siker az első videom de megértem a kritikákat ! Szerintem is elkövetem ezeket a idegesitő és gyerekes hibákat! Igérem h a következőket már nagy odafigyeléssel fogom  elkésziteni ! ..
Rossz PC Juniorok Choosen - CoD 4 2009.05.03 20:00:00
Laja alias Choosen 2009.05.04 13:56:23
@-=RockerLaLee=-: nagy igen ebben gondba voltam .... Mert 1ik haverom azt mondta h 1o aztán a másik 2 o ! Aztán az 1iknek hittem és pont az mondta rosszul ! Hát mostmár örülök akkor ki is kell Javitanom ! DE akkor inkább maradok Laja és nem kell a Chosen! ...
Laja alias Choosen 2009.05.04 13:57:24
Laja alias Choosen 2009.05.04 13:59:52
@-=RockerLaLee=-: Hát nem tom én szegényeket álmukban öltem meg! Nem éreztek fájdalmat :)
És igen itt a várva várt pillanat elkészült az első videom ezt a pt 1 de még lesz két rész ! :) ..
Nah végre írok én is ! Azt szeretném mondani,hogy én is elkezdem végre a videozást és szerintem a Call of Duty : Modern Warfare mutatom be single player és egyben multiplayer modot ! DE ehez még be kell szeerznem 1 jó mikrofont és meg is kéne tanulni a Fraps kezelését ! Szóval…..
Üdv! Meggyűt a Jézuska hozni nékem pendrájv és mikrofon :P Szval happy Day! És mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kíván a VFT1 ! ..
Itt van 2 vdieo Lekvár barátunktól fogadjátok szeretettel ! :)..
Éljeeeeeen ! Jó a kamom szval lehet csinálni videokat ! :) Tagok örüljetek föleg Smiley ... :)..
Itt van 1 kis poén kép :) XD ..
Üdv! Itt vannak a képek amik az áldozatról készültek ( számológép ×D ) ..
Itt van pár kép rólunk ! :) By: Choosen! ..
Szevasztok Hejj ! Ma voltam Lekvárnál és háát 1 kicsit elvoltunk  ... (mi pihent agyuak ) és szórakozgatunk 1 kicsit a számólógéppel háát és ez lett az eredménye ---------> Ha kiváncsi vagy várjá ... XD..
Nah újra itt ! Mindjárt őszi szünet szval nem sokára beinul a gépezet és megnem áll ameddig nem lesz vége a szünetnek XD szval gyerekek ne számicsatok jóra XDÜdv : Choosen..
ÜDV! Ha minden igaz akkor holnap átmegyünk smileykiller-hez ! Reméljük lesz 1 új video!Volt 1 kis viszály de megoldotuk ! :)Üdv:Choosen!..
Üdv Mindenkinek !  Azé nem írtam eddig mert hát a Drága vinyó meg a drága videokártya  úgy döntötek  hogy bemondják a csütörtököt ... ! Ma lesz 1  jó vinyom de 1 szar video k. !Novemberbe ha minden igaz  fel lesz újitva teljesen a gépem ! :) DE amit…..
Nah itt vagyok újra ! Már rég nem írtam sajnos  nincs időm mert háát itt a suli dee Pénteken lehet hogy kész az ÚJ VIDEÓ ! Mert Suli szünet lesz ! :P Üdv:Choosen   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Üdv a Blogon !  Itt majd házividokat láttok amiket mi csináltunk : Szmájlikillör és Sozön szerepében !  Jó szórakozást ! by : Choosen..