Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istyumr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'Dark Night Of My Soul' N.I. 2015.06.10 08:09:00
Az "N-fa" ilyen alakban nőtt, nem egymásra dőlt törzsek. ..
'Dark Night Of My Soul' Trollfoci 2015.04.08 08:04:00
     Mivel a Facebook nálam nem pálya, sokáig teljesen kimaradt a Trollfoci az életemből. Hírük és egy-két képük, videójuk persze eljutott hozzám. Örömmel faltam be a 3 napos török utazás alatt a könyvüket. Tetszett, röhögtem jókat. Jó látni, hogy vannak emberek, akik -…..
istyumr 2015.04.13 08:38:39
Mezőkövesd-Kaposvár, de most már a másodosztályban. :( A gyep minden csak nem zöld, picivel kevesebb a néző, de ezt leszámítva ugyanaz a kellemes légkör, jó, családias hangulat, mint tavaly. És a csapat is rendben van. Bognár, Fótyik és "Dzsordzsi" elmentek a jobbak közül, de az…..
     Arra jó a munkahely, hogy leszedál agyilag, kiszív, "levisz alfába", így ha fáradtan nekiállok egy filmnek, az kissé módosult tudatállapotban, befogadó(bb) passzban talál. Vélhetően (csak??) ennek tudható be, hogy ez a film tetszett, de nagyon.     A helyzetet…..
Az első hazai NB I-es győzelem. Az a harmadik gól!! Kiderült, hogy nem én hoztam balszerencsét (eddigi mérlegem: 2 vereség és most már egy győzelem) a csapatra otthon, hanem akkor győznek, ha Istyu józanul jön meccsre. :) Kemény, de szép szezonja lesz. :)) Mezőkövesd Zsóry -…..
Tavaly két fordulót követően eltaláltam, hogy ki lesz a két kieső. Idén megpróbálom három forduló után a teljes végeredményt megtippelni. Ha másnak is van kedve, hozzászólásban írja meg a tabelláját, aztán 8-9 hónap múlva megnézzük, ki mennyit talált el, hány helyezést…..
Azt hittük, nagy jelentősége lesz. Aztán... Mivel mindent elfelejtek (és van, aki szobnak tart :), leírom, hogy az 1860 Munchen-Freiburg (1-1) és az Ehime-Giravanz Kitakyushu (2-2) meccseken voltam legutóbb. A hét végén viszont egykori padtársam kis falujának csapata az NB I-be jutást…..
Nem csak a stadionjuk király (mint szinte valamennyi a szigeten), de az edzőjüknek (manager) is van humora. - Már háromszor játszottak a United ellen, mindháromszor szoros meccset. Mi lehet a kulcs, hogy ma győzzenek és három pontot szerezzenek? - I can't tell you 'cause Alex is…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
istyumr 2009.02.26 16:07:44
istyumr 2009.02.26 19:40:53
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..