Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zen_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök vitatéma a reptér hotel. Kényszerből, vagy kalandvágyból sok lokoszt utazó töltött már minimum egy éjszakát valamelyik fapados repülőtér termináljában a földön, vagy jobb esetben egy karfás széken. Köztük volt Matus is, aki le is írta néhány gondolatát a témában.…..
Fapados szívások rovatunkban volt már szó géplekésésről, törlésről, kitérő reptérre érkezésről, most friss konkrét példán tudjuk bemutatni, hogyan tesz tönkre egy zsír Kanári-szigeteki utat a szolgáltató egy mezei időpont-módosítással. Persze így jár az, aki egyik…..
Az E!Online-nak köszönhetően megvan az őszi premierdátumok java része, az újonc sorozatok és néhány veterán még nincs közöttük, majd ha összeszedik megint nekünk egy csokorba, akkor kiegészítjük. Kommentekben is hiába tetszik kérdezni, nem lesz válasz. Az látható menten,…..
Zen_ 2008.08.26 17:54:01
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..