Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Smit Plagius

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Zuschlag: túl okos voltam. Gyurcsány jól tudta: fiktív rendezvényekre szerez pénzeket. Őt azért állították félre, mert túl okos volt. Zuschlag János, 2014. március 8...
Dr Smit Plagius 2014.03.10 19:59:31
@sárospataki lány:
A pszichota jellemzés tökéletesen illik a jelenlegi minielnökre. Szvsz
Mint az órák óta ismertté vált, megszületett a megállapodás Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között: az oroszok két új blokkot építenek Pakson. Az építkezés már a második négyéves terv elején megindulhat, az első új paksi blokk 2023-ban kezdhet el működni. Az orosz…..
"Egy nap épp a fürdőkádban ültem, amikor rájöttem, miért is vagyok én hivatva a nagyságra." Akkor bizonyíthatod legjobban képességeid, ha rád bíznak egy sorozatot, egy képregényt, egy komplett világot, hogy azt mennyire sikerül asszimilálnod (ahogy az Alien rendezői újra és…..
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
A harc, a küzdelem a lételeme. Eltökéltsége közismert. Nem ismer se kegyelmet, se kompromisszumot. A béke, a nyugalom nem az ő világa, a párbajban van otthon, akkor érzi magát elemében, ha ellenfélre lel. A konfrontáció a zsigereiben van, nem ismer sem istent, sem embert, ha valakit…..
Dr Smit Plagius 2013.05.31 17:48:12
@J.László: london mar most muszlim varos.
Igen erdekes, hogy megis a haldoklo nyugat kuzd bevandorlasi problemakkal, nem magyarorszag vagy karabah.
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
Dr Smit Plagius 2013.02.28 08:01:39
Ficó Róbert szlovák miniszterelnök ma egy maszatosra smárolt Orbán poszterrel alszik, az ziher. Lefekvés előtt elmormogott egy hálaimát, mert álma édes: dübörgő magyar talpak alatt rengő földről, pályaudvarokon csikorogva fékező pénzvonatokról, országának bankjai előtt…..
Dr Smit Plagius 2012.04.13 13:54:31
@Gábriel angyal:
Drága Gábriel!

Azon honfitársaim, akik a hozzád hasonló véleményüknek erőszakkal is hajlandóak nyomatékot adni, elérték, hogy már nem vagyok büszke magyarságomra, bocs, MAGYARSÁGOMra és nem is szándékozom hazatérni. Hátralévő életemet olyan országban fogom leélni, ahol mindíg idegen leszek, de lehetek akár buzi, akár liberó, akár konzi, akár Jedi, akármi, ami csak akarok.
Leendő gyermekem pedig már nem lesz idegen, és remélem, soha nem fogja megismerni a hozzád hasonló gondolkodású, ám nálad sokkal kevésbé intelligens honfitársaimat.
És KURVÁRA haragszom rád meg a sok csököttagyú fotelfasisztára, hogy hagyjátok a csököttagyú bandátokat az utcán mászkálni és embertársaimat inzultálni!

summa summarum, kedves Gábriel, elmentek a picsába!
Dr Smit Plagius 2012.04.14 18:22:39
Horn Gyula volt miniszterelnökről nem sokkal az 1994-es, első ügynöktörvény elfogadása után kiderült (illetve szélesebb körben ismertté vált), hogy 1956-ban pufajkás volt. Azokra vadászott, akik felkeltek Magyarország elnyomása ellen, akikhez mérhető hősei hazánknak azóta sem…..
Dr Smit Plagius 2012.03.28 19:43:43
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..
Dr Smit Plagius 2012.03.12 15:34:11
velemenyvezer.blog.hu/2012/03/12/oligarchak_magyarorszagon_lazar

tessen megnézni a Retkes Kezező testbeszédeet!

francba, nincs magyar billentyuzetem.
hogy lehet bekapcsolni?
segitsetek!
Dr Smit Plagius 2012.03.12 15:42:21
@Zabalint: nem ertem. segghulye vagyok a szamitogephez.lszi, mint egy 5 evesnek! vagy inkabb 50 evesnek!
koszi
Vesszőfutás. Ez az egy szó jutott eszembe Navracsics Tibor tegnapi brüsszeli lebőgését nézve. Magyarország elsőszámú Pótviktorának sikerült a retorikai bravúr, bekormányozta magát a sarokba, és onnan szipogta: néni kérem, genyózni nem ér!A példát látva nyugodtan…..
Egy barátom hívta fel a figyelmem Szelényi Iván, Az argentín modell című írására amely a HVG-ben jelent meg még januárban. Szelényi professzor párhuzamba állítja az argentín államcsőd bizonyos eseményeit a magyar történésekkel, és arra a következtetésre jut, hogy Orbán…..
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
Dr Smit Plagius 2012.01.19 03:04:36
@bkkzol: nos, a nagy demokratikus europanak ez azert faj, mert egyreszt nem akarjak, hogy mas orszagok, peldaul romania vagy bulgaria, kovetendonek lassak az orbani utat, masreszt pedig van egy nagyon eros ellenerzes, mondhatni felelem bennuk az olyan politijusoktol, akik szerint "might is right".
egyszeruen fogalmazva, feltik a penzuket.
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
Dr Smit Plagius 2012.01.18 12:28:40
@Kandeláber: racionalisan gondolkodva ugyan elemezd plagi batyank eletutjat es tedd fel magadnak a kerdest:
ha en titkosszolgalat vagyok, beszervezem-e schmitt palt?
racionalisan gondolkodva...
Dr Smit Plagius 2012.01.18 12:36:18
@bbjnick: tehat szerinted nem gond, hogy a ke beszedei es az eletutja nem fedik egymast?
hogy azt uzeni a felnovekvo generacioknak, hogy ebben az orszagban nem szamit a teljesitmeny, csak az, hogy a megfelelo segget nyald?
es mit mondanal, ha sp sikeres lett volna a szociknal?
Matolcsy sértődött válasza Járai mondataira van olyan szürreális, mint a FIDESZ múltkori reakciója az amerikai nagykövet interjújára. Úgy látszik a kormányzati teher egyre jobban összeroppantja őket, vagy nem tudom, mi lehet velük. Az ember csak olvassa a kormany.hu-n a nemzet…..
Dr Smit Plagius 2012.01.17 22:55:04
@Vidéki: de jo latni, hogy hazankban rendben mennek a dolgok.
avagy kevesbe ironikusan:
te ostoba, hazug alak! csak nem te vagy a szijjarto?
Most, hogy lassan szabadságharcos szívünket fedő keblünkig ér a csatornalé, kormányunk elkezdte a kilábalást erőltetni. Az speciel nem baj, hogy Martonyi János külügyminiszter jártában keltében nyilatkozik mindenhol, és állandósuló szokása a lehetőségek szerinti…..
Dr Smit Plagius 2012.01.16 11:14:39
@Gábriel angyal:
nos, valoban, sok kerdesben igazad van, de ez nem az eu hibaja, hanem a mindenkori magyar parlamentben ulo "honatyake", akik 30 ezustert eladtak az orszagot - ertsd, olyan szabalyozast allitottak fel, ami nem az orszag, hanem a kulfoldi cegek erdekeit kepviseli.
nem az a megoldas, hogy a rabloktol (multi) egy erosebb rablo (kormany) elveszi az extraprofitot.
erdekes modon, ugyanezek a cegek pl. angliaban sokkal tisztessegesebbek. vajon miert?
es legyszives, fejtsd ki, hogy mi lesz, miutan kileptunk az uniobol?
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
Dr Smit Plagius 2012.01.15 14:50:30
@high up!:
te olyan buta vagy, hogy nem is talalok ra szavakat!

egy bolsilibsi
kulfoldrol
Bevezetés Nagyon leegyszerűsítve: a politika arról kéne szóljon, hogy az adott társadalomban felmerült kérdések közül a fontosakat és lényegeseket addig formálgatja, amíg azokból  egyszerű, átlátható, viszonylag könnyen megérthető és értelmesen, felelősen…..
Dr Smit Plagius 2011.09.11 07:49:30
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
Dr Smit Plagius 2011.09.08 16:11:28
@Behajtó70: nos, azt hiszem, a fidesz propanganda-osztálya pont a te értelmi színvaladon kommunikál.
ez most sértés, remélem, érzed... :)
Uj Péter távozik az Indextől, ez a hír dugaszolja be most a netet, találgat mindenki, hogy miért, és legfőképpen hogyan tovább.Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az óvodában új kihívás volt a jelem.…..
Dr Smit Plagius 2011.09.06 17:12:37
@don-kanyar: a nép erre a kiemelésre adott felhatalmazást és mindenki, aki más kiemelést szorgalmaz, ellensége nemzetünk felemelkedésének, sőt államadósság-halmozó offshore-lovag.
csak, hogy tudd...
Dr Smit Plagius 2011.09.06 23:12:57
@-=büdösmackó=-:
édesanyám egy kedves, okos, segítőkész asszony, nagyon szeretem és igen jó a kapcsolatunk.
válaszodat nem tudom értelmezni, egyrészt amit írtam, szilynek írtam, másrészt sem édesanyámhoz, sem a gyerekkoromhoz nincs köze.
ha a sértegetésen kívül nincs mondanivalód, úgy, kérlek, ne fáraszd magad válasszal, nem olvasok el több bejegyzést ezen a blogon.
minden tisztelet nélkül
gattamorte
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
Dr Smit Plagius 2011.09.06 16:56:25
@szily: akkor nem vagy jó ügyeletes politikai szerkesztő. qrvára senkit nem érdekelnek a problémáid, csak az, hogy elvégzed-e a feladatod. nem végezted el. leülhetsz. egyes. javíthatsz.
nem személyes
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..
Dr Smit Plagius 2011.09.04 20:49:22
@érdektelen: szeretném felhívni a figyelmedet arra az apróságra, hogy a mindenkori miniszterelnöknek nincs hatásköre eldönteni, így vagy úgy távozik valahonnan. van egy "testőrparancsnoka", aki dönt, a célszemély pedig engedelmeskedik.
off:
Ovi testőrparancsnoka most a TEK vezetője éppen.
a TEK a praetorianus egysége minicézárunknak.
Dr Smit Plagius 2011.09.04 20:53:43
@knausz: "mért legyek én tisztességes? kiterítenek úgy is
mért ne legyek tisztességes, kiterítenek úgy is"
JA