Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tombor késes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ezt akartam ma írni, de megígértem, úgyhogy egy nagyon jól sikerült kalács következik. Régóta kísérletezek mindenféle kelt tésztával, sok receptet kipróbáltam, sok hibát vétettem kelt tészta készítés közben, talán mostanra sikerült rátalálnom egy jó kombinációra.…..
Az egyik kedvenc hús fajta, amit elég sűrűn szoktam készíteni. A bőrös húsok közül nem is szoktam mást venni, mert ezt lehet a legszaftosabbra készíteni. Egybensült bőrös császár: - egy darab bőrös császárhús (a képeken kb 70dkg) - 4 gerezd fokhagyma - 1 teáskanál…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Tombor késes 2012.04.24 08:19:35
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..