Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vita-min

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Tovább folytatódott a spártai játék (lényege: mindenki adjon egy [vagy több] milliót)...Ld. bővebben itt: Cilinderes spártai kommandóval a Clear MagyarországértEgy ismeretlen olvasónk beküldte az összefoglalót, ami a rendezvényről készült. A vágatlan verzió (csak a téma…..
A Google tegnap egy igen drasztikus, a teljes piacot átalakító felvásárlást jelentett be, mely szerint a Google Inc. felvásárolja az Apple-t. Marissa Mayer bejelentése alapján a tranzakció kb. 1000 milliárd dolláros tőkeinjekcióként is felfogható az Apple számára, amit Tim Cook,…..
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
  „Már befizettük a csekket és megvolt az időpont is csütörtök reggel 7 óra. Egész éjjel nem aludtam, interneteztem reménykedtem hátha találok bármi olyat ami megkönnyítheti a döntésem. Rátaláltam erre az oldalra és elolvastam a leírottakat, hogy mennyit szenvedtek…..
Aki ennél gyorsabban tud, jelentkezzen: Mondjuk mérjük le akkor is, ha a magyar fordítást gépeli. Úgy igazságos...
Örülhetnek a fanatikusok és a gyűjtők: megjelent az Adidas "Star Wars" kollekciójának új darabja, a Darth Vader ZX 800. A cipőt, csakúgy mint a Star Wars figurákat itt is műanyag dobozban árulják. Én nem vagyok Star Wars rajongó és a cipő sem tetszik, a csomagolás…..
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
TÉ kedves-naívan csodálkozott rá a lenti telefonos átverésre, de mi mind biztosíthatjuk: biztosan nem nyert. Ami különleges a dologban, hogy az átverők egy újabb generációjával találkozott, vagyis nem egy élő hang próbál meg beetetni azzal, hogy sokat nyertünk ha felhívunk egy…..
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
vita-min 2009.05.30 12:02:22
@terry_sanfransisco:
"mindenki retteg a főnökétől, azt gondolva, hogy az egy isten" -- na ez a baj. Az ilyen szemét helyek, mit az említett Morgan Stanley, és sorolhatnánk mennyi van még, nem feltétlenül a kezdetek óta vannak tele ilyen szarláda főnökökkel. Nem az indulásuk óta ilyen hullaszagú a légkör. Szerintem az alkalmazottak is rontottak sokat azzal, hogy istenítették főnökeiket, illetve hogy HAGYTÁK MAGUKAT egy jogtalan senki biorobottá alacsonyítani! EMBEREK! Nem feltétlenül rúgnak ki valakit azért, ha emberségesen, tisztességesen megvédi magát az EMBERTELEN, TISZTESSÉGTELEN parasztoktól, akik méltatlanul, tudatlanul, érdemtelenül bitorolják a vezetői helyeket. Akiknek állítólag az emberek kezelése a feladatuk. ÉRTITEK, GECIK? Emberek ők, nem úgy mint ti!!! Csak azért engedtem szabadjára a fantáziámat, mert egy közeli ismerősömet meg K&H-ban terrorizáltak, tudom mit élt át. A munkahely az egyén kreativitásának kibontakoztatására, önmegvalósításra, megélhetési feltételek biztosítására, bla,bla mondja a pszichológia. Miért kell TÖNKRETENNI embereket? Hol a törvény hogy kezelje az emberi jogokat? Miért nincs független kivizsgálásra lehetőség és felelősségrevonás? Addig is mindenki védje magát, bízzon magában, mert a becsületes, szakértő munkaerőre igenis szükség van!
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
vita-min 2009.04.18 14:23:59
@pitaa: mivan?
vita-min 2009.04.18 21:23:27
@realpolesz: VIGYÁZAT!!! Rájöttem! Ezt a blogot Tepi szervezte, hogy olcsó reklámot szerezzen magának. Nemsokára ezrek fizetik a számait PayPalon!!!... :-)))))
vita-min 2009.04.19 10:10:06
@Tepi: Kedves Tep, a szmájli az egészre vonatkozott, hogy kicsit oldódjon már a hangulat!