Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narrátor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veterán akcióhős szupersztár két emeletet elfoglaló, hat hálószobás duplexe egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó, neoreneszánsz stílusú házban van a Central Park Westen. Most 17 millió 750 ezer dollárért hirdette meg...
A Seafalcon főz Porcsinsaláta 2017.08.13 10:15:51
Tudtad-e, hogy omega 3 zsírsavakban igen gazdag növény, különösen Alfa-Liposavban, amely vízben és zsírban is oldódó antioxidáns, ezért könnyen bejut a sejtekbe, ahol hatékonyan leköti az ott lévő szabad gyököket. Egy csésze porcsin levél elfogyasztásával 3-400 mg ALA kerül a szervezetünkbe. Magas…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
narrátor 2010.02.06 16:34:39
A Tv2-nél tényleg tudják, hogy a rossz hír is hír. A lényeg, hogy forogjon a termék neve. Hogy mindenki tudja: Joshi Bharat stúdiója még mindig egy vértől sikamló aréna, ahol a lelki tanácsadás szünetében mindenki rúghat, fejelhet, és lekeverhet pár jól irányzott sallert. A…..
Nemrég kiveséztük, hogyan lehet követni online a sertésinfluenza-járvány terjedését, de minden bemutatott szolgáltatás, eszköz angol nyelvű volt. Íme hát a Sertes-influenza.info oldal, egy magyar portál, ahol a legfrissebb hírektől kezdve a tüneteken és a térképeken át mindent…..
  Isten létezésének érvei, avagy az ateizmus banánhéjaAmikor egy vitába kezd két ember, illik előtte meghatározni, hogy tulajdonképpen mi a vita tárgya. Ontológiai szempontból a legfontosabb tényező Isten létezésének kérdése. Az ontológia azonban nem csupán szempont: aki…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
Tisztogatás a napi sorozatokban. Mindenki nagy sajnálatára Gonda Kata (Emma) és Maranec Fruzsina (Noémi) érzékeny búcsút vesz a Barátok közt-től. A hírek szerint egyébként váratlanul érte őket a döntés. És olyasmit is olvasni itt-ott, hogy Tallós Ritát is kiírták a Jóban…..
narrátor 2009.01.14 15:13:26
Belsőség Rendőr tilosban 2008.10.02 16:17:00
Semmi különös, csak azért jelenik meg ez a teljesen hétköznapi dolog itt és most a Belsőségen, mert van adminjogom a bloghoz, meg mert volt nálam fényképezőgép. A helyszín a szerkesztőség mögötti újpesti paneltömb parkolóutcája. Íme: Bár megszokott gyakorlat, hogy az…..