Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theprett

107 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elégedett Vásárlóink mellett számtalan érvvel rendelkezünk, melyek közül kiemelkedik a REÁLIS ÁR/ÉRTÉK ARÁNY, valamint az a TÉNY, hogy garanciát vállalunk minden egyes termékünkre! Lássuk, mit is kínálunk? Magas színvonalú gyártói garancia! Minden egyes…..
Wien Nyarljon Tenerife szigetén 2011.07.19 09:27:00
Nem tudja, hogy hova utazzon nyáron? Szóba került Bécs esetleg egy távolabbi célpont netán Tenerife? Egész évben akciós charter repjegyek a Kanári-szigetekre, Budapesti indulással, közvetlenül a déli reptérre átszállás nélkül! Autóbérlés teljeskörű biztosítással.…..
Balaton Tenerife 2011.05.20 12:42:00
Olcsó repjegy: Teneriférelátogatottság növelés ingyen..
Május második hétvégéjén első alkalommal ad otthont Bécs az európai Harley Davidson rajongók találkozójának. A Prater negyedben található Bécsi Vásárhoz közeli Rotunden térre várják  a résztvevőket. A találkozó fénypontja a május 9-én, szombaton délután 1 órakor…..
Újabb 27 nemzetközi sztárral és számos hazai fellépővel gazdagodott a hazai fesztiválpaletta két legjelentősebb vidéki eseménye, a 17. Soproni VOLT Fesztivál és a 3. Heineken Balaton Sound idei programja. A még szervezés alatt álló fesztiválok összesen mintegy 400 fellépőt…..
A pokerkarrier tudósÍtója jelenti Bécsből:Az első két helyet elfoglalva szenzációsan szerepelnek a magyar játékosok a rangos bécsi Spring Poker Festival 3,000 eurós NL Hold'em főversenyén. Az élen 356 ezer zsetonnal Kármán Antonio áll, mi több, mögötte a második helyet Szamosi…..
A Bécsi Repülőtér társaság (Flughafen Wien AG) adózott eredménye 4 százalékkal nőtt tavaly, 5,1 százalékos forgalomnövekedésből, közölték csütörtökön. A cég üzemi eredménye 10,7 százalékkal javult. Az adózott eredmény 91,1 millió euró lett, a forgalom 548,1 millió…..
Több terminállal, több kerékpárral és sebességváltós biciklikkel várja 2010-től a városlakókat és a turistákat a bécsi kölcsönbicikli-hálózat.Az osztrák fővárosban jelenleg hatvan helyen lehet citybike-ot bérelni illetve visszaadni, városszerte nyolcszáz bicikli áll a…..
Balaton Itt a ponty, hol a ponty? 2009.03.14 09:26:00
Tihany - A korábbi 200, majd 250 tonához képest a Balatoni Halászati Zrt. 2005-től 350 tonna pontyot telepít a Balatonba, ehhez képest a kifogott ponty mennyisége évről évre csökken. A "Hol a ponty?" kérdésre a szakemberek sem tudják a választ. Ismét népes…..
Ausztria fenntartja a banktitkok kezelésére vonatkozó törvényét, de tárgyalásokat kezd más országokkal olyan kétoldalú információcsere-megállapodásokról, amelyek rendezik a felek együttműködését az adócsalási ügyek felderítésben - jelentette be Josef Pröll…..
Ősztől minden gyermek számára ingyenes lesz az óvodalátogatás az osztrák fővárosban. Az egygyermekes családok havi 60 ezer forintot spórolhatnak meg. Mostantól... Szeptembertől minden 0-6 éves gyermek ingyen járhat bölcsődébe illetve óvodába az osztrák fővárosban. Ez a…..
A repülőgép fedélzetén tiltott tárgyak jegyzékére nem lehet hivatkozni magánszemélyekkel szemben, ha a jegyzéket nem tették közzé – ezt állapította meg keddi ítéletében az Európai Bíróság. A Bizottság az eset nyomán közzétette a tiltott tárgyak listáját, amelyen a…..
2009-ben immár második alkalommal rajtol a Balaton körül zajló, négy napos szupermaratoni futóverseny, a BSI Balaton Szupermaraton. Március 19 és 22 között a futni vágyóknak a remekül sikerült 2008-as verseny után 2009-ben is van lehetőségük megmérettetni, és futva meghódítani…..
Sikeresnek értékelte megjelenését az Utazás kiállításon a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság (RMI). Különösen népszerű volt a megújult külsővel és frissített tartalommal megjelentetett térképes kiadvány a borutakról és egy hasonló a kerékpáros…..
Bécs - Drogos vizelettel teli palackok és tüntetők. Így nyílott meg az ENSZ Kábítószer Bizottságának 52. ülésszaka, szerdán az osztrák fővárosban. Az ENSZ kábítószer-ellenes stratégiájának értékelése és tízéves akciótervének felülvizsgálata áll a világszervezet…..
Kilenc világsztár már biztos fellépője az idei Heineken Balaton Soundnak július 9-12 között. Moby, Kraftwerk, Underworld, Thievery Corporation, Röyksopp, Erick Morillo, Carl Cox, Richie Hawtin valamint David Guetta fellépése azt is sejteti, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is…..
Balaton Balaton Ma 2009.03.10 17:42:00
A legjobb Balatoni ingatlanos: www.balatonma.hu/default.htm , ha a Balatonon ingatlant vennél, bérelnél akkor érdemes bekukkantani ide...
Porig ültetett hot rod, fecskefarkas lowrider és T.J. Hooker-féle rendőrautó… Az amerikai álom egy hétvégére a Balaton partjára költözik! Három napos vigasság, ahol nemcsak a férfiak, hanem a nők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.Egyedülálló hétvégi…..
Napenergiával és bioüzemanyagokkal is közlekedhetnének a balatoni hajók - a víziónak mielőbb valósággá kell válnia. Határozottabb fellépést sürget a bioüzemanyagok hajózásban való hasznosításának terén a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.Úgy nem lehet fejleszteni,…..
Kordáéknál a nőnap rendszerint fellépéssel telik, ám ha mégis úgy alakul, hogy nincs teendője a sztárpárnak, akkor az énekes mindent megtesz annak érdekében, hogy Klárika a lehető legjobban érezze magát."Ebben a rohanó világban néha meg kell állni, hiszen valamivel…..
Radikális lépésre szánta el magát a cseh határ közelében fekvő osztrák Rappottenstein falucska. A község elöljárói úgy döntöttek, hogy ingyen telket osztanak bárkinek, aki a következő tíz évben itt szeretne családot alapítani. A nyolcszáz-kilenszáz négyzetméteres…..
A Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége XIII. ünnepi kongresszusát tartotta szerdán Balatonfüreden; az ünnepi rendezvénynek elsősorban azért a balatoni üdülőhely adott otthont, mert megalapításának 25. éves jubileumára emlékezett a helybeli Balatonvín…..
 A Magyarországon cigányok ellen elkövetett támadások miatt tiltakoznak csütörtök délután Bécsben egy, a parlament előtt kezdődő felvonulással.A tüntetés útba ejti az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet bécsi központját, majd a bécsi magyar követség…..
Turisztikai súlyához képest más régióknál kevesebb európai uniós támogatáshoz juthat a balatoni üdülőkörzet, és komoly gondot jelent, hogy a turisztikai célelőirányzatból az idén nem kaphatnak támogatást a balatoni rendezvények – sérelmezték a Balatoni…..
Wien Bárok és klubok 2009.03.03 11:44:00
Bécsnek is jelentős éjszakai élete van, hiszen sok kis klub, lokál és bár található itt lemezlovasokkal, nyáron pedig szabadtéri szórakozóhelyek várnak.  Bécsnek is jelentős éjszakai élete van, hiszen sok kis klub, lokál és bár található itt…..