Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kwisach Haderach

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző rész nem volt rossz, Lokkbácsi flessbekkjei mindig jól sikerülnek (és idén lesz még egy nagyon ütős), rádadásul a partinépség életbe is bekukkanthattunk, volt Dezmond és félhalott Miszterekó, mi kell még? Dzsekk, Szójer meg Katinka, mert ők kimaradtak a dologból.…..
Évek óta vártunk erre. Titokban ábrándoztunk csak, lelkünk mélyén dédelgettük a tervet, hogy az értetlen, ellenséges külvilág még csak ne is sejthesse. Leszegett fejjel mentünk el mellettük minden nap, mélyen magunkba rejtve az igazságot, hogy ne tudhassák meg ők. Ők mind, akik…..
Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem…..
Igazi úriembert kapnak ma a gödrös állak, háromnapos borosták és kockahasak kedvelői, Josh Holloway, azaz Sawyer személyében, aki a Lost című sorozat kissé tuskó, de nagyon jókat beszóló déli gazemberének szerepében hódította meg annyi nő szívét itthon is. Holloway nem mai…..
Kwisach Haderach 2007.02.09 17:25:00
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
Kwisach Haderach 2007.01.27 12:41:51