Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theking

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korosztályos válogatottunk április 6-ától Fehéroroszország fővárosában, Minszkben szerepel a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon. Az a cél, hogy a 18 éveseket ne érje kudarc, mint a 20 éveseket, és bent maradjanak. Utánajártunk, mit lehet ebben a pillanatban tudni a…..
Szerdán Bécsben a Vienna Capitals 17 és 20 év közötti játékosaiból álló csapata ellen szerepelt az ifjúsági válogatott idehaza játszó tagjaiból álló szelekció. A keret a fehéroroszországi divízió 1-es világbajnokságra készül.A kijelölt 22 főből végül csak 19 utazott,…..
Vas János csapata, a Brynas a svéd Elitserienben két hete nem játszik mérkőzést. A legközelebbi december 26-án lesz. A magyar csatár mégsem tölthette itthon a karácsonyt, ugyanis a hetedik helyen álló csapat keményen készül a folytatásra."Csak egy nap szabadságot kaptunk…..
Lejátszotta második, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a D1-es világbajnokságra készülő juniorválogatott. Pék György a találkozó után kihirdette az utazó keretet, a sok sérülés és betegség miatt nagy mozgástere nem volt. Öt védővel utazunk Dániába.A kedd esti…..
A következő hétfőn megkezdi egyhetes felkészülését a 20 éven aluliak tornájára a Pék György vezette magyar válogatott. Ahogy a kapitány szokta mondani, "minden mérkőzésen győzni szeretnénk", de a nyilvánvaló cél a bent maradás lehet. A 25 fiatal…..
A decemberi világbajnokságot megelőző összetartást leszámítva utoljára találkozik a juniorválogatott kerete. 22 fiatalember utazik Zólyomba, majd onnan tovább. A kijelölt keret péntek délelőtt találkozik a Kisstadionnál, ahonnan egyből indul a túra bázisául szolgáló…..
A klubok és lelkes barátaink nagyszerű segítségével megszerveztük, hogy a magyar jégkorong-történelemben először minden mérkőzésről megtekinthető legyen az aktuális forduló gólösszefoglalója.Igaz, jelenleg ötből csak négy mérkőzést tudunk megmutatni, de igyekszünk…..
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
theking 2008.09.08 11:46:02
theking 2008.09.08 20:12:54
A juniorválogatott három mérkőzést játszik jövő héten. A magyar szövetség 27 behívót küldött ki. Az eredeti kerethez képest két új névvel gyarapodott a lista.Februárban nagy vihart kavartunk a Svédországban pallérozódó, tehetséges játékosról szóló írásunkkal. Ez nem…..
Citromdíjas mérkőzés volt, nincs mit szépíteni, mondta a jégkorongblognak az U18-as válogatott lengyelek elleni kudarcáról Ancsin László. A szövetségi kapitányt arra kértük, értékelje a Négy Nemzet Tornáján látottakat. Emlékeztetőül: Magyarország második lett, a cseheket…..
Négy Nemzet Torna-döntőt játszottunk Lengyelországgal. A cseh és a szlovák serdülők után olyan csapattal találkoztunk, amely ellenfelünk lesz 2009 áprilisában a fehéroroszországi világbajnokságon. Reméljük, ott erősebbek leszünk. 10-2-es vereséget szenvedni nagyon rossz…..