Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Emberség Erejével Alapítvány

50 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt levél a Nemzeti Együttműködési Alap elnökéhez Tisztelt Csizmadia László Elnök Úr! A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) működési és szakmai pályázati eredményeinek kihirdetése kapcsán fordulunk Önhöz. Az általunk képviselt szervezetek harmadik éve pályáznak a…..
Amint azt láthatjátok, ez az oldal befejezte működését októberben. Aki ismeri ZION-t tudja, hogy sok minden történt akkoriban, szép és szomorú dolgok egyaránt, de az élet folyik tovább.A történet folytatódik, de az újdonságok miatt azt gondoltuk, hogy új oldal szükséges.…..
Az Emberség Erejével Alapítvány 2010.03.25 11:07:37
@Sathrark: mit is?
A Zenész Ifjúsági OtthoN sok szerettel várja az 1%-os támogatásokat. Ugye tudjátok, nem kell hősnek lenni, csak két sort kell kitölteni az adóbevallásotokon.Név: InterMagyar Kulturális EgyesületAdószám: 18321892-1-02Előre is köszönjük!..
Március 21.-én lesz a faji alapú megkülönböztetés ellenes világnap. Ennek apropóján, 20.-án szombaton ismét nanofesztivál lesz ZIONban. Ami újdonság, hogy már délután várunk Benneteket programokkal, 2-től: - filmklub a KV-Zooban: District9, Ütközések - legó képregény…..
Gyertek csütörtökön rákkenróllkodni. Kopaszkutyaaaaa!..
A pécsinapilap.hu-nak köszönhetően remek kis riportokat láthattok ZIONból. Elvileg a jövőben is rendszeresen jönnek és megmutatják, hogy éppen mivel töltjük az időnket. Eddig Kekó, Meszi és Nyiri okosságait (ha-ha!) lehet megnézni...
Köszi mindenkinek aki az előző körben a Tettek mezeje felhívására bögrével támogatta a Menedék ifjúsági klubot. A program tovább fut, egészen a Rockmaratonig, minden hónapban egy új felhívással. Az aktuális feladat egy kis felfedezés a civil szervezetek világában. A feladat…..
A Zenész Ifjúsági OtthoN újra megnyitotta kapuit, immár állandóra. A hét programjai: - február 4. csütörtök 19.00 "Rock'N'Roll All Nite" filmklub, benne: The Doors r.: Oliver Stones fsz.: Val Kilmer, Meg Ryan - február 6. szombat 10.00 ZIPKOMM - Zeneipar, kommunikáció,…..
Nem rég kezdődött és jövő hétvégéig még tart ZION belső felújítása, hogy februártól sok-sok színvonalas programml várjunk benneteket egy megújult környezetben. Ennek az első lépéseként meggyógyítgattuk a kis patakot, hogy legközelebb ne lehessen az alagsorban csónakázni…..
Gyertek és búcsúzzunk el együtt 2009től és köszöntsük együtt a kulturális főváros évét :-)   ..
Sok szeretettel meghívunk egy fergeteges évbúcsúztató bulira a pécsi Zenész Ifjúsági OtthoNba. Ez az utolsó alkalom, hogy ebben a formában láthatod ZION-t, hiszen januárra bezárunk és megújulva várjuk az embereket februártól.6 koncert és 14 DJ szórakoztatja a bulizni vágyókat…..
A pécsi SKRU zenekar és Az Emberség Erejével Alapítvány közös akcióba kezdett az ősszel. A cél egyfajta társadalmi felelősségvállalás, egyszerű ügyekben kérjük a fiatalok segítségét jövő nyárig, minden hónapban egy új küldetéssel.A mostani misszió a Menedékhez…..
Stand up for ZION - vol. 3.- pécsi népzenészek koncertjei -        2009.12.12.(szombat) 19.00      Baranya Zenekar (horvát népzene)   Mahala Hora (moldvai népzene)       Utána: moldvai táncmulatság! Belépő: 0 Ft, de…..
A Baranya Megyei Esélyegyenlőségi Iroda - Esélyek Ház, az Emberség Erejével Alapítvány, és az InterMagyar Kulturális Egyesület, kerekasztal beszélgetést szervez az önkéntesség témakörében. Az összejövetel célja, az önkéntesség megismertetése, bemutatása és az…..
Akkó menjünk Batta Dem-re akkó... Itt az új Zagastic videóklip, természetesen ZION-ból. Jó szórakozást, big up Pécs Massive!   ..