Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Algarve

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Mennyi is az annyi? 2007.01.15 15:24:00
Nem szívesen lopunk a Színes Bulvár Laptól, Pécsről Budapestre utazva azonban megütötte a szemünket egy cím, amiben azt kürtölték világgá, hogy egymilliárdot kaszált a Nox, vagy valami hasonlót, erre azért felfigyeltünk, kaszinóban jártak, bejött a fekete?Nem, mint…..
Algarve 2007.01.16 08:44:43
Downset!

Az korántsem biztos, hogy a jegyek Nyugaton drágábbak (mondjuk a fizetésekhez képest biztosan nem azok)!

Van egy 13 éves lányom, aki -mily meglepő- Tokio Hotel rajongó. A részvéttáviratokat kérem mellőzni.

Nos, a TH budapesti koncertjére 9000,- FT egy jegy (pár forinttal olcsóbb, a szokásos 8.999999999 -es trükk). Mielőtt a neten jegyet rendeltem volna neki, megnéztem, hogy megy ez máshol. A vége az lett, hogy Münchenben fog koncertre menni! (tudom, utiköltség, meg hasonlóak, DE:

1. A müncheni koncertre 26 Euro egy jegy (6.550,-Ft), így a barátnőivel már eleve 10 ezerrel olcsóbb, és ez csak egy része a dolognak:

2. A müncheni Olimpiahalle kissé nagyobb szabású koncertet tesz lehetővé, mint nálunk a.... csarnok.

3. A neten kiválaszthattam, hogy Münchenben mely szektor, melyik sorának, melyik székén szeretnénk ülni, míg a budapesti koncertről semmi ilyen információ nincs!) Mellesleg, egy esetleges előre nem látott tragikus esemény bekövetkeztekor, mégiscsak megnyugtatóbb a szervezőknek, hogy pontosan tudják, ki égett szénné a D+ szektor 13. sor 7-es székén..(ez csak fikció!)

Tudom, nem mindenki mehet ki Münchenbe - s én magam se tenném meg, de pont a szülinapján lesz a kinti koncert-, viszont a szervezőknek nem kellene ennyire nyilvánvalóan visszaélni ezzel a helyzettel. Látatlanba le merem fogadni, hogy sokkal "rosszabb" szolgáltatásért kérnek el 37 %-al magasabb belépődíjat!

w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..