Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andyalmas

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
andyalmas 2008.08.26 12:07:44
Üdv hölgyek urak!

Vicces, h éppen ezt a posztot olvastam, mikor is hív egy hölgy, hogy holnap átvehetem az iphone-t ha akarom, mondtam neki, h még nem tudom. Erre ő nagyon korrekten és részletesen elemezte eddigi hívás szokásaimat, ezt összevetette az általam választott csomaggal, 9900-as. És nem próbált rádumálni a drágábbra, korrekten elmondta, h mire kell figyelni(pl: a böngészés során a készülék, az ucssó oldalt bent tartja, magyarán sosem jön le a netről, ezért érdemes olyan oldallal zárni, ahol nincs frissítés 2 percenként.


A GPS-szel kapcsolatban, elmondta, hogy bármilyen navigációs szoftver feltölthető, tehát pölö iGo, amivel máris ingyen tudsz navigálni, immáron rendesebben, mint a google map-pal.

Nagyon egyértelműen elmondta, hogy ez elsősorban egy internetes eszköz, és utána telefon, tehát ezt szem elött kell tartani.

És valóban én is azt gondolom, h ez elsősorban azoknak az embereknek való, akik sokat utaznak, a legkreténebb időpontokban és helyeken kell kommunikálniuk, dokumentumokat farigcsálniuk és etc etc.

ha innen nézzük akkor akkor verhetetlen, ahogyan az is, hogy a gép folyamatosan frissül, okosodik, vagyis kvázi nem butúl.


Ami nekem nem tetszik, de ez is csupán azért mert kötelezetség vállalás, hogy 2 évig nem mehetsz a díjcsomag ára alá...magyarán válthatsz te díjcsomagot de mindig ki kell fizetned azt a minimumot mivel kezdtél, az esetemben ez 12 000 ami nem sok, mivel most is e körül fizetek, ellenben, ha az ember valamiért olyan élethelyzetbe kerül, amikor jó volna inkább meghalni, akkor nem olyan jó ez a 12 000 :)