Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leeroy21

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legnagyobb örömünkre a hétvégén sikerült 0:1 arányban felülmúlni a Milan csapatát, mégpedig a saját stadionjukban. Rögtön egy érdekességgel kezdünk, ugyanis 2016-ban ebben a létesítményben, egy 18 éves fiatalember a piros-feketék javára döntötte 1:0-ra  el a rangadót, ugyanúgy október 22-én, ahogy…..
Elérkezett az egyik legjobban várt rangadó az évben, az észak-olaszországi derby, amit minden Juventino nagyon vár, és amin az a legfőbb cél, hogy csökkenjen a forduló előtti éllovas és a torinói gigász közötti különbség. Az Ördögök mindössze egyszer veszítettek pontokat, amikor is egy nagyon súlyos…..
A Juventus igazgatója, Cristiano Giuntoli a minap terjedelmes interjút adott a Festival di Trento elnevezésű rendezvény keretében megtartott panelbeszélgetésen, melyben számos témát érintve kitért Nicolò Fagioli fogadási ügyére és potenciális eltiltására, Massimiliano Allegri pozíciójára, a csapat…..
Leeroy21 2023.10.16 20:27:40
Mint ismert, a Juventus lépéskényszerbe került a három hónap múlva kezdetét vevő januári mercatót illetően, ugyanis a torinói klub a francia játékos doppingvétsége miatt elveszítette Paul Pogbát, s ha ez nem lenne elég, a napokban Nicolò Fagioli helyzete is kérdésessé vált, miután az olasz…..
Leeroy21 2023.10.12 19:19:53
@rockitbaby: Adom! Chiello óta várok egy épkézláb bal lábas belső védőt. Még egy közepes képességű ezen a poszton bevethető játékos sokat javítana a csapat labdakihozatalain. Én favoritom Pavlovic erre a posztra.
Mint ismert, a Juventus nyári mercatója előtt egy új sportigazgató kinevezése jelenti a legfőbb prioritást a klubnál, s bár az olasz rekordbajnoknak a hírek szerint számos jelöltje van a posztra a Sassuolónál tevékenykedő Giovanni Rossin át a Milannál dolgozó Frederic Massaráig, az első számú…..
Zajlottak az események az olasz foci háza táján a héten, hiszen a három nemzetközi kupasorozatban összesen öt talján csapat jutott az elődöntőkbe, az Öreg Hölgy visszakapta a levont 15 pontját, amivel visszaugrott a bajnoki tabella dobogójára, a Napoli pedig kiesett a BL-ből, egy kihagyott…..
A Juventus csütörtökön folytatta menetelését az Európa-ligában, s a negyeddöntős párharc első felvonásán 1:0 arányban gyűrte maga alá a Sporting CP együttesét. A jövő heti visszavágó előtt azonban még a bajnokságban is vár egy kihívás az egyszerre csak egy lépésben gondolkodó Max Allegri fiaira,…..
Leeroy21 2023.04.16 18:01:27
@Kmarcika: Igen jobb oldalt játszik elvileg, ezért ő kapta a Sass legveszélyesebb támadóját Laurentét, akit sem Puligej , sem De Sijjó nem tudna levédekezni. Talán Danilónak menne...
Ma este régen nem látott sorozatban kell bizonyítania az Öreg Hölgynek, hiszen a korai BL-kiesés folyományaként, az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában kell kivívni a 16 közé jutást. Ehhez papíron könnyű ellenfelet kapott az olasz rekordbajnok, hiszen a Nantes csak a 13. hazája bajnokságában,…..
Leeroy21 2023.02.16 20:09:17
E heti podcast adásunkban górcső alá vesszük az utolsó három mérkőzést, valamint a legújabb híreket a könyvelési trükközésekkel kapcsolatban. Elfogadható a vereség a Monzával szemben? A Lazio legyőzésével előreléptünk csapat szinten, és miért kaphatott dührohamot Allegri? Tényleg jól játszott a…..
Leeroy21 2023.02.12 12:50:51
Sziasztok!
Még viszonylag új vagyok , de örömmel látom, hogy egy egész jó kis közösséget hoztatok itt össze. Podcast-nek köszönhetően leltem rá erre az oldalra.
Csapatot tekintve van néhány gondolatom , amit itt szeretnék megosztani:
- Támadások felépítése Az utóbbi 3-4 évben az olasz csapatok többsége átállt az Atalanta-s "emberezős" védekezésre, ami nagyban megnehezíti a labdakihozatalainkat. Erre Allegrinek az utóbbi másfél évben nem volt megoldása. Talán egy-egy profil cserélegtésével próbálkozott pl. Locatelli - Rabiot, de bízom benne, hogy az utóbbi mérkőzéseken felfedezett elem lehet a megoldás. Úgy vettem észre, hogy már cserélgetik egymás közt középpályásaink a "mezzala" szerepkört, azaz többször lép vissza Rabiot és olykor Di Maria is labdát kérni. Ennek következtében Loca tűnik fel többször magasabb pozícióban. Remélem ezzel továbbiakban is találkozhatunk és sikeres lehet pl. Fior ellen.
- Mercato: BigMac távozását kevésbé sajnálom. Bár elég bátor és jól tör be a védelem mögé, de sajnos kevésbé ügyes a labdával. Helyette titkon reménykedtem egy bal lábas belső védő igazolásában. Egy közepes képességű ilyen profilú játékos nagyban tudná javítani a csapata minőségét. Napoli és az Atalanta ellen összesen 4 gólt kaptunk erről a posztról és a labdakihozataloknál is nagy segítség lenne.
Első körben ennyi :)
Forza Juve