Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenyerespajtas

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk egy érdekes dilemmát küldött nekünk: mennyire igaz az a legenda, miszerint egy negyvenes férfi még simán válogathat a 25-35 éves nők között, tud keresni és találni is? Ezt persze az érintett férfiak hangoztatják előszeretettel, de hogy ez alapján dobni egy működő…..
tenyerespajtas 2023.12.28 07:57:04
                       A hölgyet nem érdekli, hány éves, ha buliról van szó, pedig Posztolónk – aki hol vele van, hol nem - igyekszik segíteni rajta. Még annak ellenére is, hogy amikor együtt vannak, olyanokat mond neki, hogy már tudja, miért hagyta el többször is. Elmond rá sok mindent, mégis…..
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
tenyerespajtas 2011.04.22 15:39:47
@canissa: Ha Londonban élsz, biztos láttad már azokat a környékeket is, ahol fehérek laknak. Persze a patkányoknak, kóbor macskáknak és mókusoknak biztosan lakhatóbb, mint a feketék gettói, hiszen lényegesen több a szerves hulladék az utcákon.

Egyébként az volt már, hogy ez a Magyar Jelen Tel-Avivból van finanszírozva? A zsirnákok megint jól kitalálták, mivel lehet lejáratni Magyarországot!
tenyerespajtas 2011.04.22 18:04:37
@canissa: Semmi olyasmit nem mondtál, amit fehér angoloktól ne láttam volna. Netán még kiemelném, amikor a saját kukája helyett a szomszéd kertjébe hajigálja át a félig lerágott csirkecsontokat. Hogy a gyerekek a csipszeszacskókkal beterítik az egész utcát, beleértve az ott lakók házait, vagy hogy az egyetemi bulik után minden tele van pizza-, hamburger- és egyéb ételmaradványokkal, az csak a jéghegy csúcsa.

Nem tűnt fel nekem, hogy a feketék lakta környékeken másabb lenne a helyzet. Arabok, afrók, lengyelek és echte angolok által lakott környékeken kb. ugyanazt látni.

@kapitalista: Az oké, hogy aláírtad, de mit szerettél volna mondani, öreg?
Magyar Pax Romana 2010.12.11 19:19:00
 Lehet-e?egyezségre jutni látszólagos/valóságos érdekellentétek esetén?sebeket gyógyítani (hozzájárulni sebek gyógyulásához) a magyarországi filozófia testén?„peren kívül megegyezni” a Boros contra Radnóti (vagy inkább TGM?) et alii ügyben?hinni a kooperáció…..
tenyerespajtas 2011.01.11 20:47:10
@Bodnár István: Annál meglepőbb, hogy Radnóti professzor úr szerint "A magyar egyetemi rendszerben az előmenetel föltétele, de nem a munka része a kutatás és publikálás." (Radnóti Sándor 2011.01.10. 22:32:11)

Mindenesetre nagy kár, hogy a "rendszeres" és "megfelelő" jelzők semmivel sem segítenek hozzá a publikációk leírásában ahhoz, hogy tisztázható legyen, meddig terjed a közalkalmazott kutatói kötelezettsége, és honnantól jogos a kutatói munkáért projektpénzeket fizetni. Az FKI szabályzata legalább számszerűsít valamelyest, jóllehet a "szakmai" lapok és a "nyugati" publikációk ott is hagynak bőven helyet az értelmezések számára, ahogyan ebből már az elbocsátások kapcsán is heves viták voltak.

Ideális háttér a koncepciós perekhez éppúgy, mint a szerecsenmosdatáshoz. Korrekt rendezés aligha várható, mert ehhez nagyon bizonytalan a fenti két hivatkozási alap.
tenyerespajtas 2011.01.11 22:19:56
@Bodnár István: Igen, látom már. Elnézést kérek, nem frissítettem a böngészőmet, így azt a kommentjét csak azután olvastam, hogy a sajátomat posztoltam.
tenyerespajtas 2011.01.12 14:44:12
@postcox:
Akik névvel kommentelnek, vállalnak valamit, amit Ön vagy én nem. Bizonyos körökben ezt tiszteletben tartják. Ám nem meglepő, hogy egy anonim fikanick mögül személyazonossági problémákról ír; igen tipikus trollkodási szokás. Vagy sokat tanulmányozza az internetes pszeudo-érvelési módokat, vagy született érzéke van hozzá, hogyan kell hiteltelenné tenni azt az álláspontot, amit képviselni látszik.

Mindenesetre az, hogy nem érzékeli: önreferens ad hominem érve révén saját magát találta el, sokkal jobban jellemzi az Ön "intellektuális színvonalát", mint ahogyan Ön valaha is jellemezhetné Boros professzorét.

Attól tartok, mire Horányi úr elkészül a hangfelvétel gépiratával, a kommentek menthetetlenül személyiség vállalása nélküli személyeskedésbe fognak torkollni. Mivel erre én kevéssé vagyok kíváncsi, tisztelettel megköszönöm, hogy választ kaptam néhány kérdésemre; szebb napokat kívánok a filozófus hölgyeknek és uraknak.
"Az európai integráció jelenlegi irányát ma az uniós alkotmány, álnevén a lisszaboni reformszerződés jelképezi. Ez az integrációs irány azonban éppen azokat a „történelmi erényeket” irthatja ki folyamatosan Európából (ami nem egyenlő az Európai Unióval!),…..