Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matektanar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor befutott a Híradó értesülése, majd utána az Index saját információja arról, hogy a nemzetvédelmi egyetem rektora egészen idióta, már-már Darwin-díjas privát zsarolási ügybe keveredett, hirtelen úgy éreztem, mintha ollózásos gólt lőttem volna a Real Madridnak.…..
Az üres vonat nem számít bele a MÁV Start teljesítményébe, a volt miniszter csak az utasokat szállító szerelvények útját korlátozta. Ez a poszt a tegnapi folytatása. Abban arról írtam, hogy a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon fontos, évek óta megszokott, kihasznált vonatokat…..
matektanar 2008.12.24 09:56:51
@Tavanic: Ti igazi hősök vagytok!
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
matektanar 2008.12.23 17:24:00
comment:com Kossuthnak élnie kell 2008.12.04 17:18:00
Ritkák az ilyen pillanatok, amikor a felismerés ennyire éles fénnyel világítja meg az igazságot. De most, hogy a Magyar Rádió kuratóriuma egyhangúlag támogatásáról biztosította Kossuthot,Petőfit, meg Bartókot, megint egyértelműen látszik, hogy a hülyeség tényleg…..
Ludwig van Beethoven nem írt, csak egy teljes operát, Fidelio címmel. Mostanában megy az Operában, Kovalik Balázs vicces és kissé szájbarágós modern rendezésében, Fischer Ádám szépen vezényel, Szabóki Tünde pedig szépen énekel. Ugyan ez csak egy darab opera, de van hozzá…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
Budapest Száksz Megnyílt a Sz@RC! 2008.10.22 10:49:00
UPDATE: A gyűjtemény fotózása egy délelőttöm 20 percébe telt.Geszti és Demszky kreatív ötletekben sosem szenvedett hiányt. Ennek a két remek embernek összedolgozásának gyümölcse az első Sz@RC kiállítás! A helyszín ezúttal nem holmi Felvonulások, nem holmi '56-osok tere; a…..
matektanar 2008.10.22 13:22:25
A köztévé olyan egy finom lelkű primadonna, hogy este kilenckor nem beszél csúnyán, nehogy elrontsa a közélet iránt érdeklődő 12 éven felüli fiatalokat. A la Carte-ban tilos kimondani a Gecy és a szar szavakat annak kapcsán, hogy Tomcat és csuklyás polgártársai kulturált módon…..