Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloemy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nem lesz post. Így hát ez sem az. Itt már hajnali fél három van, egy után értünk haza, s nagyon hosszú volt a nap.Tegnap este még megnéztem egy Family Guyt, az a rész volt, amikor Stephen King történeteket dolgoznak fel. Óriási.Már fél 5-kor felébredtem, mert Levi akkor ért…..
Well, well, well... Hát megint itt vagyunk, pontosabban itt vagyok. De igazából ti is, hiszen már megint a gép előtt ültök, s megint ezt a blogot olvassátok. Lényeg a lényeg, ismét itt vagyok New Yorkban, s a rajongói leveleknek eleget téve (vagy inkább egyszerűségi okokból) ismét…..
Ismét nem történt semmi izgalmas. Sőt. Talán az egyetlen érdekes dolog reggel történt, ami az volt, hogy Ákos elfelejtett bejönni filozófiára. Ennyi. A staton sem volt semmi érdekes. Igazából én próbálom pozitívan látni a dolgokat, de akkoris nagyon úgy érzem, hogy akik ott…..
Igen, úgy néz ki, ez lesz az utolsó bejegyzésem 23 évesen. Igazából otthon már négy órája öregebb lennék. Nincs olyan lehetőség, hogy én nem öregszem, csak ti? Adok érte ajándékot! Nincs kedvem egy újabb páros számhoz... :(Felkeltem, s neki is estem a filozófiának, mert (nem…..
Újabb korán kelés. Még mindig nem tetszik. Bár már látom a fényt az alagút végén, szombaton 11-től lesz reggeli, egészen 4-ig. Illetve ez nem is teljesen reggeli, valami brunchnak hívják. Mindegy, legalább nem kell korán kelni. A reggeli a szokásos, a jó helyen volt, mondjuk csak…..
Elérkezett a nagy nap, kezdődik az orientációs hét. Illetve szinte el sem érkezett a nap, hiszen olyan korán kellett kelni a reggeli miatt, hogy ez számomra még éjszaka volt. Mint említettem, ezen a héten 8:30-ig van reggeli.Mivel a Scwarzenegger édesanyjától megtudtuk (Ovizsaru),…..
Az alvás nem volt zökkenőmentes, mert az ágy elég puha, s éjszaka néhányan elég hangosan csukják be a szobájuk ajtaját. Sokszor felébredtem, nyolckor pedig felkeltem. Fogmosás után Ákossal elmentünk Bobbihoz, s megcsináltattuk az egyetemi ID-t. 3 perc alatt készítettek egy…..
Megérkeztem. Sőt, már eltöltöttem itt egy egész napot is. De az elejéről kezdem.Reggel 4:15kor ébresztő, 45kor indulás a Ferihegy 2A terminálba. Ott check-in, csomagok rendben, így az első próbát átvészeltem. Szegény kislánynak a mellettem lévő pulton bizony átt kellett tennie…..