Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sindu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetthely:A  Blaha Lujza téri metrómegálló mozgólépcsője. Én felfelé megyek a bal szélen, középen lefelé megy, jobboldalt szintén felfelé. Jobboldalt kb velem párhuzamosan "utazik" egy fiatal csinos nő, amit meglát egy furcsa, kicsit pszichón kinéző kb 18 éves…..
Sindu 2011.05.23 13:19:28
@wowakos:
Hát... Kelly hősei c. film egyik nagy kedvencem, és tudtam, hogy ott van ilyen. :D
Az utóbbi 2 hétben brutálisan sokat moziztam (erről majd bővebben a Filmbarátokban) és mostanra már a komoly idegbaj kerülgetett két trailer miatt. Csak most az előbb említett időszakban 5x láthattam egymás után a Thor és a Karib Tenger Kalózai negyedik agymenésének a…..
Sindu 2011.04.29 12:59:23
@Gerzsonka:
Így van, asszem az első három SW rész mozijegyéből egy kanyit se kapott Lucas, azért kezdett el sok SW kacatot gyártani, hogy befolyjon vmiből a pénz. Egyébként ezt az iparágat is ő teremtette meg ezzel. Nyilván nem túl szimpatikus, hogy mindenből üzletet akarnak csinálni, de mondjuk nekem sok örömet okoztak a kis SW legoim kis koromban.

@freddyD:
1. Melyik filmet adnád ki újra 3D-ben, ha nem pont a SW-t, ami a modern vizuális effektek atyja?
2. Nálam nem is a 3D a lényeg. Egyszerűen az, hogy a film, amin kvázi felnőttem, újra a mozikban van, és a moziban nézhetem meg. Ez a sztori egyszerűen minden pénzt megér. (Nyilván az ésszerűség határain belül, amit filmekre kiad az ember) Így is megnézem átlagban évente egyszer az összes részét, mert nem bírom ki, hogy ne.
Amúgy én se vagyok oda-vissza ezért az új 3D őrületért.
Az Avatarnak meg azért még sokat le kell tennie az asztalra, hogy a SW-szal egy lapon emlegethessük. ;p

Hans Zimmer tényleg odab*z. Williams és Morricone szint. Főleg az Inceptionben alkotott nagyot. Nem is értem hogy kaphatta a Social Network a legjobb filmzenéért az oscart... -.-
Sindu 2011.04.29 13:29:27
@freddyD:
Tudom, láttam is 7-8 évesen. Sajnálom, hogy nem a régiekkel kezdenek, talán azokat több idő megoldani
Ettől függetlenül így is boldogan bemegyek rá.
Az meg, hogy 3D, az nem tudom miért belenyúlás, semmi nem változik meg tőle, csak a látvány. A régi film meg megmarad. Jobban belenyúltak a régi részekbe, amikor pl. a 4. részbe belecsempészték Jabbát.
De szerintem amíg Lucas él, azt csinál a filmjével, amit akar.
Amint mondtad, a sikertől függően folytatják. Bízom benne, hogy nem halványult el túlságosan a sorozat vonzósága, azzal hogy véget ért. De sajnos a legtöbben ilyenek, ha véget ér az egyik őrület, mennek a másik után. :(
Az SW fanatikusok remélem majd beráncigálják a többieket a mozikba. :)
Sindu 2011.04.30 02:09:13
@Troland: HP 6. része tényleg egy tinimaszlag lett, hogy a taccsot majd' kidobtam amikor néztem, de a 7. részt nagyon odatették brutáljó lett!