Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metatroll

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
metatroll 2023.01.22 08:12:11
Sziasztok,
Még egyszer, utoljára végigolvastam az aktuális, este-éjszaka történtekről szóló kommenteket. A szavazás eredménye alapján a helyzet még annál is sokkal rosszabb, mint amit korábban gondoltam a magyar lakosság szellemi és morális állapotáról valamint befolyásolhatóságáról. A szerkesztőkkel kapcsolatban már a VV10 alatt is kissé más véleményen voltam, mint az itteni társaság nagy része, szerintem a munkakörijükben a minőség, meg tisztesség szavak egyáltalán nem szerepelnek, a nézettség viszont többször és hangsúlyosan, és innen nézve biztos, hogy jól teljesítenek (szóval lesz VV12).
Meg kell még emlékeznem arról a médiatörténeti eseményről, hogy a szerkesztők megekágéztatták Barnát, amire PP visszaekágézott. Tudom, hogy nem elegáns búcsúüzenetben ünnepet rontani, de szerintem, ami történt, nem a várva várt kikacsintás volt, hanem (különösen az eredmény fényében) a kommentszekciónak címzett súlyos beintés. Bármit megtehetnek a bentlévőkkel, és meg is teszik. Hülyére vehetik a nézőket, és meg is teszik.
Ezzel el is érkeztem a saját, nem tegnap este született konklúziómhoz, én erre a továbbiakban nem vagyok kíváncsi. Biztos nem lesz könnyű lejönni a vvhv.blog.hu-ról, de mindenképpen megpróbálom. Köszönöm a kulturális ajánlókat (a kucsmás ukrán csapatért különösen hálás vagyok, sokéve már láttam, de elvesztettem Őket). Köszönöm a szórakoztató perceket, órákat, a normális, befogadó és elfogadó légkört, a politikamentességet – ritka kincs vagytok! A legeslegjobbakat kívánom a blog író és olvasóközösségének!
metatroll 2023.01.22 17:12:14
@K_Attila: @War of colours: @Cérnahuszár: @Yrenke: @Fu Szekh Li: Örülök, hogy más is vette a fáradságot és beleolvasott... Tavaly óta itt van a gépemen, csak sosem szántam rá az időt, pedig nagyon sok idegeskedést megtakaríthattam volna magamnak, meg másoknak is.
Azért ez így alapvetően írja át történetet, korántsem a TIK-TOK-ozó z, zs generációnál van a baj, hanem az alacsonyan képzett, nyudíjas nőknél.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy hogy alakult a nézettség (VV10=124e), ami a korábbi csúcs 10%-a, rögtön érthetővé válik a csatorna költése, meg a kreatív munka minősége.
Majd egyszer kérdezzétek meg @Fálki t, hogy a vvhv.blog.hu-n a kattintásszám 2022-ben össztemérhető-e a fenti számmal:)
metatroll 2023.01.18 16:30:53
@naty77: Ebből sem lesz hatalmas botrány:( Pedig ez nem olyan, mint osztálykiránduláson fogkrémet nyomni az ellenoldal szobájának a kilincsére.

Szóval csak a szokásos, de nálam kezd betelni a pohár.

Majd jönnek a jogászok és elmagyarázzák az egyenes szándék - eshetőleges szándék - hanyagság közötti különbségeket, hozzátéve, hogy azon is múlik a dolog, hogy hány napig tart a hányás.

Aztán jön Mérő Vera a szokásos picsogásával, ami tartalmilag kikezdhetetlen, ám mint ismeretes, teljesen hatástalan.

Van még valaki? - ja igen, az NMHH, aki széttárt kezekkel Luxemburg irányába mutogat.
metatroll 2023.01.18 20:50:58
@ミラ: + Függő játszma és nekem az Oscar is.
metatroll 2023.01.18 20:52:26
@metatroll: Ooops... Oscar duplán. De szerintem maradhat.
ValóVilág HogyVolt Félidő 2023.01.12 12:15:21
metatroll 2023.01.12 21:57:03
@Kosztarika: Hát köszi - nyilván nem a Te hibád, de ez tipikus törökgáboroskodás; egyfelől, másfelől, harmadfelől... marhamérlegen kimért homályban történő tartás. Persze, ha részrehajlanának, az lenne a bajom... :)
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
metatroll 2023.01.11 10:17:04
@Kosztarika: Ha ez a böris dolog igaz, az gigamegagáz, de sok mindent megmagyaráz. Nálam a rovarok az elsők (mert a malac nem volt a listán), de a legvégén Sajti van, hajszálnyival Barna előtt.
metatroll 2023.01.11 10:21:21
@Nyuszomuszo83: Nagyon köszönöm az összefoglalókat!
metatroll 2023.01.11 10:22:10
@metatroll: hajszálnyival Barna után, bocsi