Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jósti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyibe kerül egy 6500 forintért hirdetett grilltál? A legendás, az Európában bárhol tapasztalható magyargyűlöletre bőségesen okot adó, úgynevezett "balatoni matematika" szabályai szerint természetesen 13200 forintba. Fájdalmasan köznapi, vérforraló történet alant,…..
jósti 2009.07.08 02:50:38
@eternity: A fogyasztóvédelem telefonját légyszi küldd át!
comment:com Promóvideók estére 2008.12.09 17:50:00
2-2 Dexter és Kaliforgia-klip CSAK naprakészeknek, egy House-jelenet és egy Law&Order-promó.           ..
jósti 2008.12.09 19:00:08
Bigyóblog Karácsonyfa-projektor 2007.12.06 18:34:00
Szép, nem szép, de vannak néhányan, akik nem vesznek fenyőfát karácsonykor. Ha mégis ünnepi hangulatba szeretnének kerülni, akkor beszerezhetik a fenyőfa-projektort. Három LED-lámpa segítségével kapjuk meg a fenyőfa formát, mely akkora, amilyen messzire állítjuk a szerkentyűt a…..
Több évtizednyi fogyasztás Magyarországon edzetté tette a Homárt a váratlanul egyszer használatos termékek befogadására, de a Hervis hótaposójának még ez a halmaz sem adatott meg. Hiába a bizalomgerjesztően csengő Icelander Alaska fantázianév, ha már a hirdetésből kiderül,…..
jósti 2008.11.25 15:18:01
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sincs kolbászból a légiközlekedés sem. Legalábbis Bellának sikerült olyan élethelyzetbe kerülnie a világ egyik legnagyobb társaságánál, hogy hajnalban elküldték őpet közértezni, mert a repülőn nem volt se étel, se ital:Szeretnem…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..