Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomiie

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális. 10. perc: Kaká bőrözte fel…..
Az előző forduló némileg nyugodtabb párosításai után a 28. játéknapon kárpótlást nyújt a sors, hiszen a Roma-Milan szuperrangadó mellett olyan érdeklődéssel várt meccsek lesznek fent, mint a Juve-Napoli, vagy az Inter-Palermo, középen, mint az Udinese-Lazio és persze lent, mint…..
Tomiie 2008.03.14 13:48:12
Azt kell mondjuk, bajnok az Inter, hiszen a kilenc pont fór több, mint masszív, a döntetlennel viszont értelemszerűen a Roma sem növelte előnyét a Juve előtt, a Fiorentina ellenben a Livorno legyőzésével visszaelőzte a Szicílián ikszelő Milant, így az első öt helyen csak…..
Tomiie 2008.02.28 19:54:28
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..