Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi-Jr

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
Migránsrugdosó világhírességünk, Kungfu Petra ismét hallatott magáról: ő bizony beperelné a gyerekével elhasaltatott fickót, majd télakot venne és meg sem állna a baráti Putyinisztánig. Jó utat, Petra, ne nézz vissza haraggal, sőt, vissza se nézz! Ez a nő és ezek szerint a…..
Jobbegyenes Hamis Gulyás 2014.10.27 18:26:42
Nos, minden jel arra mutat, hogy a kormánypártokban nem a józan ész, hanem a csakazértis, dafke befeszülés győzött. Kocsis Máté szerint a Fidesz "nyitott a vitára", de úgy néz ki, pont annyira, mint az országgyűlési, vagy az önkormányzati kampányban, ahol ugye semmilyen…..
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Kedden startolt volna hivatalosan az O.Z.O.R.A. fesztivál, hogy aztán hat napon át éjjel-nappal folyamatosan szóljon a pszichedelikus trance és goa.  Minden készen állt, a felhőtlen jókedvhez nélkülözhetetlen tudatmódosító szerek bekészítve és teljes létszámban…..
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Levi-Jr 2010.11.22 00:49:14
@namkuzu: :D:D:D Thx this.... :))
Subba Népi humor 2010.11.20 17:59:00
Damu Roland rajongói oldala a Facebookon, ma délután. (köszi tyúk!)..
Napok óta gondolkozom, megírjam-e ezt a posztot. Rengeteg dolog szól ellene, azonban úgyszintén rengeteg szól mellette. Végül most, a sokadik átvirrasztott éjszaka után rájöttem, hogy több érv van a poszt megírása mellett.A régóta húzódó történet egy iskoláról szól, ahol a…..
Elég régóta nincsen már klasszikus sci-fi sorozat a csatornák kínálatában, így az ABC is jócskán befürdött egyik bőszen reklámozott sorozatával, ami négy epizódos blokkjával sokak arcára csalt könnyeket. A tipikus, tökéletes emberekkel megtöltött műsor készítői…..
Levi-Jr 2010.04.27 17:07:44
@redrick: nem fikkantottak le? mint pl. a sorozatfüggő kommenteket? :D:D muhahahaa....
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
Levi-Jr 2010.03.31 15:51:28
@HgGina: Úristen...Te ennyire antimagyarrá váltál, vagy gyógyszert szedsz ezért??? Még hogy nem ikes ige.....:D:D:D Na akkor állj a tábla elé és írd le 500-szor: Nem trükköz a tanár bácsi, az ikes igékkel. MINDJÁRT MÁSKÉPP "HANGZIK" LEÍRVA, mi?? óóóó,te szerencsementes...hogy, ki tanított beszélni, az nem érdekes, de jól sikerült neki,...hülyét csinálni belőled, és egy magyarnyel-szégyent,...szintén.
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
Levi-Jr 2009.11.30 14:39:05
Csütörtökön, majd szombaton is hotelszobájában felejtette belépőkártyáját a Ferrari beugrója, így alig tudott bejutni a belga pálya területére.A Forma-1-ben nagyon szigorúan veszik a beléptetést, egy mágneskártyával lehet bejutni, több ellenőrzőponton keresztül. Sőt,…..
Levi-Jr 2009.08.30 13:14:34
Néhány órával azután, hogy hevesen cáfolták a zenekar feloszlásáról szóló, évek óta forgalomban lévő híresztelések újabb hullámát, a gitárosabbik Gallagher testvér a zenekar honlapján megjelentetett egy közleményt, miszerint kész, befejezte, többé nem játszik az…..
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..