Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varganiki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két, többségében otthon töltött szilveszter után a tavalyi év a megnyugvás éve volt. Visszatért minden a normális kerékvágásba, újra lehetett szabadon házibulikat tartani. Persze sokan inkább a csöndes partikat választják, és otthon, a tévé előtt ülve szilvesztereznek. Azok, akik 2022-ben ezt a…..
Hihetetlen, de már csak két hónap van vissza a 2023-es évből, így aztán hamarosan itt a szilveszter is, amire a különböző csatornák már gőzerővel készülnek. Bár még csak sejtéseink vannak arról, milyen műsorokkal szórakoztatnak a tévék idén (ezeket később a szokásos "TV csatornák programja"…..
A tudomány egyik alappillére, hogy ismeretlen, felderítetlen terepekre óvakodik be, mindent megkérdőjelezve bizonyít, és bár a mai kor tudósainak már nem kell máglyahaláltól rettegniük meghökkentő tételeik kinyilatkoztatása után, még mindig elég sok ellenzéstbe és vádba futnak bele, főleg, ha afféle…..
Biztos én vagyok rosszul bekötve, de az én gyerekkoromból kimaradt egy nagy adag „Disney-klasszikus”. Az Aladdint vagy például a Herkulest kívülről fújom, de a „lányosabb” darabok a legtöbb esetben nem súrolták az ingerküszöböm, sokat azóta sem pótoltam. A Szépség és a Szörnyeteg is huszon-sok évig…..
Ismét egy újabb szilveszteri csemegével jelentkezünk, melyben egy korábbi szilveszteren látott műsor legjobb pillanatait idézzük vissza. Ezúttal az Irigy Hónajmirirgy egyik, máig is nagyszerű paródiáját elevenítjük fel...
A zenei fesztiválok programjához hasonlóan ezúttal a TV csatornák szilveszteri kínálatát is megtekinthetjük táblázat formájában. Így egymás mellett látva könnyebben kiválaszthatjuk, mit érdemes megnézni...
varganiki 2022.12.29 13:13:20
@Bali Wolf: igen ezt nem kétlem. Én a színházban nézem majd a 3 órásit szóval nagyon várom már :D