Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antisocialnetworkagain

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Posztolónk abban hisz, hogy az előzetes levelezés csak kedvcsináló az első randihoz, minden más úgyis csak személyesen dől el. Ezért sürgeti minél hamarabb az első találkozót, még akkor is, ha a pasik mindebből téves következtetéseket vonnak le.                          …..
antisocialnetworkagain 2024.04.04 16:25:07
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
antisocialnetworkagain 2024.03.11 18:45:48
                       Semmi rossz nincs abban, ha egy negyven felé tartó nő egy kicsit kétségbe esik, hiszen általa új energiaforrásra tehet szert, és az is pozitívum, hogy legalább nem adja fel. Levélírónk egyetlen álma egy hagyományos kapcsolat, de eddig mindig úgy alakult, hogy amint egyenesbe…..
antisocialnetworkagain 2024.02.16 18:45:39
                       „Nem az van, hogyha nagyon bejön neked valaki, hogy azonnal látni akarod újra? És miért baj, ha csak rákérdezel?” - Örök kérdés: meddig kell várni az első üzenettel az első randit követően?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
antisocialnetworkagain 2024.01.23 18:30:14
Az élet mindig is egy kirakós játék volt. Mindenkinek megvan a saját készlete, amit a sors kiosztott neki, de akárhogy próbálod, nem fogod tudni teljesen kirakni. Az élet túl rövid, és nem tökéletes, ahogyan igazságos sem, mert a készleteket véletlenszerűen osztja, nem mi választjuk meg. Viszont…..
antisocialnetworkagain 2023.12.29 07:00:48
                       Levélírónk egy érdekes dilemmát küldött nekünk: mennyire igaz az a legenda, miszerint egy negyvenes férfi még simán válogathat a 25-35 éves nők között, tud keresni és találni is? Ezt persze az érintett férfiak hangoztatják előszeretettel, de hogy ez alapján dobni egy működő…..
                       Posztolónk észrevette, hogy a csaja másra gondol az együttléteik során. Na, nem gondolatolvasó, de egy kicsit is érzékeny embernek azért feltűnik az ilyesmi. Igaza is lett, a nő az exébe volt még mindig beleesve. A csaj tanárnő, ám a sok végzettsége mellé azt már nem sikerült…..
A szexualitás szerepe az önismeretben A szexualitás szerepe az önismeretben: Hogyan segíthet a szexualitás az önmagunkkal való kapcsolatban való elmélyülésben és az önelfogadásban A szexualitás a pszichológia fontos területe, amely mélyen befolyásolja az emberi életet, az önismeretet és az…..
antisocialnetworkagain 2023.12.17 07:09:42
„Szeretem őt, nem szívesen veszteném el amiatt, mert az exének éppen nincs senkije, ellenben sok szabadideje” – A múltból felbukkanó exek nem sok jót ígérnek, hisz ennek mindig valami célja van, ám vagy megáll a dolog egy találkozásnál és némi nosztalgiázásnál, vagy lesz egy következő alkalom…..
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
                       Levélírónk nem ismer kompromisszumokat randizás során, hiszen ha valaki úgy dönt, hogy megosztja magát valakivel, akkor ne alkudjon meg semmiben és ne adja alább az igényeit. Mert később megbánhatja. Nem akar folyamatosan küzdeni, jól akarja érezni magát a kapcsolatban. Vajon…..
                       „Azt is unom, hogy amikor a szüleim, vagy a barátaim kérdezik, van-e már valakim, akkor mindig ugyanazt kell felelnem” - Levélírónk pár csalódás után már nem annyira válogatós, de még így is belőtt magának egy minimális elvárási szintet, amiből nem tud, és nem is hajlandó…..
antisocialnetworkagain 2023.12.06 16:10:36
                       Nem biztos, hogy érdemes megfelelni egy olyan pasinak, aki már annyira megszokta jelenlétedet, hogy félvállról beszél veled - ezzel mintegy letudva a beszélgetés-részt is -, és akkor érzi igazán elemében magát, ha kioktathat. Mi mást is várhatna el párjától egy friss jogsis?…..
antisocialnetworkagain 2023.12.05 19:35:24
Több mint 400 millió éves a Tibeti-fennsíkon őshonos Takakia nevű ritka mohafajta, ami fantasztikus ellenállóképességéről híres. A legszélsőségesebb időjárási körülményekhez alkalmazkodó növényt azonban most mégis a kihalás fenyegeti, méghozzá a gyorsuló klímaváltozás miatt.     A…..
Érdekes módon ahhoz, hogy koncentrálni tudjak, valami fókuszáló módszert kell használnom. Zajban emberek között nem tudok dolgozni, ezzel szemben otthon, a teljes csöndben meg végképpen nem. Úgyhogy már réges régen szokásommá vált, hogy munka közben (újság-, könyv és blogírás közben, na meg LEGO…..
antisocialnetworkagain 2023.12.03 09:07:05
@Androsz: Vasárnap napnyitóra jó volt.Thx.
                       A pasi idén lett 50, és igen nehezen viseli. Már előtte is sokat panaszkodott arról, hogy őt az élet mennyire nem kínálta meg lehetőségekkel, és ez Levélírónk szerint csak fokozódni fog. Milyen eszközökkel lehet meggyőzni egy férfit arról, hogy maga helyett azért a…..
                       A pasi bevallotta, hogy félrelépett, bár előre tudta, mi lesz majd a barátnő reakciója. Nem is tévedett. Egy négy éves kapcsolat ugrott, de még mindig úgy látja, hogy jobb így, mint titkokat őrizni, vagy átverni a másikat. Hamarosan találkozni fog az exével, és most hatásos…..
                       „Egyre gyakoribbá vált, hogy Gábor más férfiakhoz mérte magát. És én emiatt szinte már nem is a nőkre lehettem volna féltékeny, hanem ezek miatt a hapsikra” – Sokszor felmerül annak kínossága, ha valaki nem önmagát adja, de ha valakinél mindez annyira szembetűnő, mint…..
antisocialnetworkagain 2023.11.23 16:22:35
                       Posztolónk kissé tanácstalan, mert ezzel a csajtípussal nem tud mihez kezdeni: nem érti meg, hogy amikor lemond egy találkozót, nem azért teszi, mert nem akarja látni. És ennek folyományaként már a féltékenység is felütötte a fejét.                                …..
antisocialnetworkagain 2023.11.21 18:25:57
@naneszórakozz: Jól beszélsz Zohan.
                       „Nem kell bevenni, amikor a másik mártírkodni kezd, hogy ő annyira szereti, bármit megtenne, az egész életét vele tervezi, … csak még egy húszast elsejéig” – Amikor egy barátnő csak a pasi büszkeségében reménykedve bizakodhat a kölcsönök visszafizetésében, az valószínűleg már…..
1895. A híres baleset a párizsi Montparnasse állomáson, egy ritkán látható szögből fotózva..
antisocialnetworkagain 2023.11.13 19:00:05
@efi: We love it.
                       „Én megértem az aggodalmat. De ő, sem jellemben, sem bárhogy máshogy nem olyan, hogy azt mondaná rá bárki is, rossz társaságba vinne” – Hány éves korunkig illik a szülőket beavatni kapcsolatainkba? Posztolónk és a kiszemelt férfi közt van egy kis korkülönbség, de amúgy még…..
                        „Ha abban az eltűnős időszakban keresem, érzem, hogy nem nagyon örül ennek. Ilyenkor racionálisan végiggondolva tudom, hogy már jön a vége” – Posztolónk tapasztalata szerint, ha egy barátnő túl sok szabadságot kap, lassan el fog távolodni párjától, aztán már egyre kevesebb…..
antisocialnetworkagain 2023.10.30 18:36:04
                       Ha magadnál fiatalabb sráccal ismerkedsz és még gyereked is van, készülj fel arra, nem biztos, hogy teljesen át tudja majd érezni helyzetedet, hiába magyarázod meg neki százszor is, hogy nem tudsz olyan szabadon mozogni. A többi pedig már csak a kitartásod kérdése.      …..
                       „Elmentünk együtt egy helyre, ahol az ismerősei is voltak, nekem ott senkim, és végig úgy éreztem, mintha csak valami utánfutó lennék” – A srác tíz hónap után még mindig nem tudja eldönteni, hogy valóban mélyek-e a barátnője érzései, vagy csak időtöltésnek tekinti őt.      …..