Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdAnna

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Vidám vasárnap 2022.04.10 07:56:15
    Úgy gondolom, minden okkal történik. Az emberek változnak, ezért képes vagy megtanulni elengedni, a dolgok rossz irányba haladhatnak, ezért értékelni tudod, amikor jó felé mennek, elhiszed a hazugságokat, de egy idő után megtanulsz csak magadban bízni. És néha a jó dolgok szétesnek, hogy…..
Vajon miért olyan nehéz kimondani sokszor azt az egyszerű, 3 betűből álló szót, hogy NEM? Gyermekkorban megtanuljuk  szüleinktől, hogy tegyünk meg mindent, amit ők kérnek, mondanak, hiszen úgy leszünk jó gyerekek, ha szót fogadunk (ez a személyiség fejlődéséhez szükséges is). Ezt elsajátítva…..
AdAnna 2018.07.27 11:44:38
@ételizésítő: A szerző nem hülye és nem kell mindenki nevében degradálni. A "nem" szó kimondásának nehézségéről szól.
A lakberendezős képeket nézegetve fel-feltűnik, hogy ami igazán jó (harmonikus, szép, kreatív, nyugodt, stb.), abban van valami kis csavar, amit a saját lakásunkból nem mindig tudunk kihozni. Miért? Mert azon túl, hogy mindannyian (ösztönösen) lakberendezünk – hiszen mi, nők…..
A reménytelen esetek. Vannak páran. Akik már évek óta fent. Nem kényszerűségből járnak vissza - mint azok a pechesek, akik találkoznak, járnak, majd szakítanak, s legalább megpróbálkoztak egy kapcsolattal csak nem sikerült s így keresnek tovább -, hanem azok, akiket stabilan évek…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Áu. 18.   Viszonylag ritka dolog már az is, hogy valaki elnöki kegyelemben részesül Ómagyarországon, de első (és valószínűleg utolsó) esetben történt meg az, hogy egy kis értékű lopás elkövetője részesül az egyik legmagasabb szintű…..
Mint a vihart megelőző csend,olyan nyugodt a halál beállta előtti súlyos beteg,mikor már nem lehet mit tenni,az idő a higgadt nyugvást jelzi.Ha az emberek ezt tudatosan tennék,a megváltoztathatót megelőzhetnékés a végzetet nem siettetnék,mert kihívják a sorsot maguk ellen,amikor erőltetik a…..
A nap izéje Sólyom nem tanul... 2010.06.14 13:16:00
Sólyom László köztársasági elnök visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt. Az államfő nem értett egyet azzal, hogy a munkáltatók a kormánytisztviselőket indokolás nélkül menthetnék fel a jövőben.…..
Két lélek egybeolvadása     Mikor két lélek a világban  egymásra ébred, mikor egy hullámhosszon egyszerre együtt érez, ugyanazon a napon, ugyanabban a percben ugyanarra gondol, egymásba a lelkük átvándorol. Ám elmúlik a perc, a nap, és a két lélek elszakad, már nem érzik ugyanazt, fojtónak…..
Minden önzés, ha túlzásba viszik, tragédiába torkollik, kapzsiságból megeszi jövőjét is. Az önző embereknek fordított értékrendjük van, nem azt becsülik, akinek-, aminek értéke van, csak pillanatnyilag élvezetet kapjanak, minden jelenlegi feltétel nélkül, aminek későbbi visszahatásaival nem…..
 A férfinak először a nő lelkét kell megnyerni ahhoz, hogy a nő is a mélységbe zuhanhasson. Érzelem nélküli nőnek kell lennie, akinek az együttlét  csak játék-szex, mint ahogyan a legtöbb ffinak ez.   A ffi azt képzeli, ha "megkapta" a nőt, akkor már birtokolhatja is őt, aki ha gyermeket…..
Büszkén viseld nőiességedet, ha nem tökéletes, s róla nem tehetsz, ne szégyeld miatta lényedet.   Intelem: Ha nem tudjátok elfogadni a ffiakat úgy, amilyenek,             akkor jobb, ha nélkülük éltek, mert csak fájdalmat okoznak néktek.   Előre érzelmeidet ne tápláld, csak ha jól ismered…..
Üzenem az összes ffinak:  Ha emberségesek lennének,                                   a nőket is embernek…..
Minden ember egy külön egyén: individuális:egyedi, sajátos, ám sajnos individualista:önző is. Nem vagyunk egymás tulajdonai csak hozzátartzói, s mivel egymásból leszünk, mert egymáséi lettünk, nem jelenti azt, hogy egymást kisajátíthatjuk, kihasználjuk és elhasználjuk. Egymás kiegészítöi…..
A tudás hatalom, az igazság erő - az igazság tudása: hatalmi erő,                                 amiből sajnos a manipuláció érvényesül.  Az igazság  1 betű  híján:gazság./Hofi Géza  nyomán./  Juszticiának a szeme bekötve azért van, hogy ne lássa, amiért ki kéne állnia. Az igazság relatív, ezért…..
Az emberi élet a nemek értelmetlen harca, amíg ez tart,az emberiség csakéldegél nyughatatlan.Az élet a jó és rossz harcának színtere,sokszor egymást ellenségnek nézőn félreértve,mely nemzedékeknél hosszabb időben mérveismétlődik a történelem korszerűbb körülményiben. Nem értem, miért van,…..
  Semmi sem biztos, de bármi lehetséges. Véletlen nincs csak váratlan törvényszerűség. A csodát nem várni, hanem csinálni kell.  /Nem elég hinni, tudni kell./ Mindent lehet, de nem mindent szabad. Bizonyítani állandóan kell. Akinek nincs földje, magára vessen. A lehetőséggel élni és nem…..
Ne kutasd, honnan jöttél és hová mész,                                     csak végezd a dolgod, amíg élsz, s meglásd, a helyes jelennel  rendben lesz mindig múltad és jövendőd.   SZÓZATOM: Állj sarkadra magyar, ne tagadd tetteiddel szavad, ne változtasd véleményed, érdekből fitogtató…..