Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M60

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak. Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak…..
Az új közösségi oldalra Tarlós Istvánt ábrázoló ételfotókat lehet posztolni. A Fövárosi Önkormányzat Startup Fejlesztési és Internet Megmunkálási Irodája január 6-án elindította a főpolgármester nevével fémjelzett Pistagram szolgáltatást. Az új közösségi oldalra…..
M60 2014.01.19 17:26:01
@Nyilas Mise:"amikor a hazáért áldozzák ételüket ! "

Te, ezek még mozognak! Sőt! A zsebemben kotorásznak!!!!!!!!
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
A Financial Times után több napilap és magazin is lehozta a saját listáját az európai pénzügyminiszterekről. A német Das Auto magazin szerint a magyar nemzetgazdasági miniszter a 4. legopelszerűbb miniszter, míg a cseh kisállattartással foglalkozó Krtek Times szerint Matolcsy…..
Belső vizsgálatot indított a Jobbik, mert az elmúlt időszakban egyre több karrier-magyar kezdett el megjelenni az ellenzéki pártban. Az első gyanús személy egy Takács Huba néven a pártba belépő aktivista volt, akiről kiderült, hogy Kovács Lehelként született. Születési…..
A plágium ügy és Gyurcsány Ferenc elveszett szakdolgozata kapcsán a Hírcsárda kutatásba kezdett, munkatársaink összegyűjtötték az országgyűlésben ülő képviselők szakdolgozatait. Plágium nyomaira eddig nem bukkantunk, jó néhány érdekes tárgyú, meglepő…..
Új nézettségmérés indul május elejétől Magyarországon. Az AGB Nielsent a Consulting-Consult Bt.váltja. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy megnyertük az NMHH kódolt intranetén kiírt 25 másodperces leadási határidejű tendert”– nyilatkozta a Bt. ügyvezetője; Jáksó…..
A miniszterelnök elmondta, hogy már lassan két hónapja vár az asztalnál az IMF-re. Eddig két párnát is kiült és egyre kevesebbet alszik. "Üzenem az IMF-nek, hogy próbáljanak meg két hónapon át egy íróasztalra borulva aludni, ráadásul öltönyben" - panaszkodott Orbán…..
Az orvoselvándorlással és a tarthatatlan egészségügyi állapotokkal kapcsolatban a Fidesz-frakció vezetője elmondta: a Honvéd Kórházban van elég orvos nekik, a többi meg le van szarva. Lázár János kifejezte értetlenségét azzal kapcsolatban is, hogy minek több rohamkocsi és…..
M60 2012.02.24 18:53:20
@Dr. Táskás Tóni:

Lézer Janó 47 ezerből él.

47 ezres városból. Meg még amit mellé tud fusiban rakni. Apró kicsi kockákat. Legoland is mehetne hozzá kölcsönkérni.
Ráadásul mindezt számla nélkül! Érdekes pletykák láttak napvilágot az Új Színház újdonsült igazgatójáról, Dörner Györgyről. Egyik kollégája szerint Dörner a teljes átélés kedvéért Eddie Murphy szinkronizálása közben négerre festette az arcát és Beverly Hillsbe…..
M60 2012.02.03 17:28:58
@logikaibukfenc: A fordításra megkérheti Schmitt Pált is, neki már rutinja van benne.
A nemzetgazdasági miniszter egy szokatlan, de kedves gesztust tett a Nemzetközi Valutaalap (IMF) felé."Remélem, hogy e cuki törpenyuszi láttán már megérti a világ, hogy nincs bennük rosszindulat. Mi csak tárgyalni akarunk" - kommentált a békülős ajándékot Matolcsy…..
Szó szerint az EP mai ülésének sztárja volt Orbán Viktor, aki alaposan felkészült a megmérettetésre. „Deutsch Tomi javasolta, hogy mindenképp induljak a regionális laptopDJ-versenyen, úgyhogy el is vittem a kedvenc laposomat, és toltam egy-két nótát” - összegezte a…..
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
M60 2012.01.18 19:54:20
@hirokin: Az ebédjegyről lemondás reális. Neked, nekem. De neki nem. Miről mond le egy fideszes vagy egy snittpali?? Semmiről. Már a kórházi kezelésben is VIP illeti meg. Nekünk tudod mi jár? A szánk. Még most, aztán azt is be kell majd fogni.
Izraeli nyaralása során a szállodai számla helyett véletlenül egy másik iratot írt alá az államfő. Egyiptomtól Jordániáig éljenzik az Astoria Szálló volt igazgató-helyettesét. "Épp lent tőröztünk a haverokkal a plázson mikor szólnak, hogy írjam alá a napi…..
Leleplező cikket közöl a Playboy hazai kiadása, amelyben Schmitt Pál doktori disszertációja után Orbán Viktor mosolyáról is bebizonyítják, hogy hamis. „Nem őszinte a miniszterelnök úr mosolya, amit a szájszegletekben megbújó, úgynevezett depresszív csücsökránc is…..
Felbujtóként elkövetett intellektuális közokirat-hamisításért vagy csalásért felelhet az a bolgár szakember, akiről Schmitt Pál doktori disszertációját másolta. „Az anyag kiemelkedő színvonalával, témaválasztásával és francia nyelvűségével vette rá a…..
A HírCsárda és a Méltánytalanság Elemzőközpont elkészítette hazánk legbefolyásoltabb embereinek listáját. A listára csak azok kerülhettek fel, akinek évente legfeljebb 10 önálló gondolatuk van. 5. Varga Elvira Villő (32) - műkörmös, amatőr táncdalénekes 4. Jaczkovicsy…..
A Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény Unió elé kerülő legújabb szövegtervezete már Magyar Nemzeti Sperma- és Jegybankot említ. „A folyószámlát eztán szó szerint kell érteni” – említi a törvényjavaslat preambuluma, egyúttal leporolva a régi viccet is:…..
A volt főbíró megtartotta farsangi jelmezének főpróbáját a tegnapi tüntetésen.Egyik szemfüles olvasónk vette észre az álruhában a tüntetők közé vegyülő Lomnicit, aki egy pillanatra még a rendőrsorfalra is beállt. Gratulálunk a jelmezhez, igazán ügyes munka, biztosan nagy…..
M60 2012.01.03 18:16:20
@Lupo82:

Megnéztem én azt a képet. Az tutira nem Orbán. Annak ott a képen TISZTÁK a kezei!!!!
Az MSZP politikusát arról faggattuk: mi az örök fiatalság titka, és ő még miért nem találta meg? HírCsárda: Mi nyomasztja legjobban? Lendvai Ildikó: A 27-esek klubja. Janis Joplin, Amy Winehose – két remek csaj, akik 27 évesen haltak meg. Nekem még van addig két évem, de nem…..
Oknyomozó újságíróink megfejtették, miért lett ilyen drága a benzin és az üzemanyag, és mitől ilyen erős a svájci frank. Hüledezzen ön is! Miért kerül 400 Ft-ba a benzin, és kinek éri meg ilyen árak mellett autózni? A napokban szivárgott ki az a titkos paktum, amelyet…..