Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matekari

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hála Dávidnak lesz még valami kis ünnepi meglepetés mára, ugyanis kicsit feldolgozta Tóth László tavalyi "Szarjáték" dalát. A dalszöveg maradt a régi, viszont ő énekelt (sajnos a mikrofon nem teljesen tiszta) egész jól, illetve olyan most, mintha egy egész banda…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
otherworld Az éjszaka urai 2008.03.14 07:31:00
Amikor a törvény két ellentétes felére sodort testvér történetében valaki csak a lelkiismeretmozit látja meg, akkor ott nagyon komoly gond van. Adott három jó színész (Phoenix, Wahlberg, Duvall) és egy dekoratív színésznő (Eva Mendes). A rendező, James Gray ráadásul már…..