Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DuaLupaBitch

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tisztelt Hölgyeim és Uraim, újabb epizódhoz érkeztünk melyben szerencsére Peti köszönt minket, aki kölcsön kérte Ancsától a jaguáros felsöjét.  ..
DuaLupaBitch 2022.12.24 02:22:21
DuaLupaBitch 2022.12.24 02:23:06
DuaLupaBitch 2022.12.24 02:27:23
Örülök, hogy nem jutott idöm a hét eleji érzelmekkel talán túlságosan is túltöltött önismereti napok feldozásában és boldogan véltem felfedezni, hogy ezek a tegnapi nappal bizony véget értek. Most hogy idö is akadt a témára és a komfortzónámba is visszakerültem lássuk mi történt a zárt…..
DuaLupaBitch 2022.12.17 07:37:28
@VVerőlegény: de nem akarják leváltani, értsétek már meg, hogy szarnak az egészre. ez egy végletekig belterjes cég (nem tartom magam antiszemitának, vagy homofóbnak, de nagyon nehéz lenne megfogalmaznom úgy az őszinte véleményemet, hogy az ne kurucinfo szinten legyen).
akkor finoman mondom: ahhoz hogy bekerülj abba a körbe, vagy kell lennie belpesti pedigrédnek, vagy megkúr egy rtl-es fejes [ha profi vagy, akkor le is babázol], vagy! ha még náluk is gátlástalanabbul szeretsz embereket kihasználni és átverni, és ha sokat tepersz, akkor bekerülsz a rendszeresen ,,foglalkoztatottak" közé.
Puskással megyünk ma, aki rögtön az elején egy nagyon korrekt, személyes történettel búcsúzik el Ancsától, pluszpont Peti ez szép volt :)Én sajnos nem vagyok képes erre, mert szerintem Ancsa alkalmatlan volt erre és mindenkinek jobb, hogy visszament babázni. Neki is, nekünk is és főképp a…..
DuaLupaBitch 2022.12.13 12:29:27
@Nyuszomuszo83: ő egy jó rtl-es szerződésért ment be b+, házasodnabibicét meg a főszerkik bent akarják tartani, ezért krisztivel terelgetik. nem egy akkora nagy megfejtés.
Ezúttal csíkos köntösben köszönt minket Ancsa és rá is fókuszál a gyerekvállalás témájára a villában ami hála istennek csak fiktív és csak lufikkal az öltözék alatt van reprezentálva mint ezt már láthattuk.  ..
DuaLupaBitch 2022.12.10 17:32:37
@mocskosmacska: nem hiszem, hogy direktben kapnak ilyen utasításokat. de pl. amikor az előző napon történteket meséltetik velük a riportszobában, akkor a legegyszerűbb sugalmazó kérdésekkel ,,manipulálni" lehet őket., de egy pszichológus biztos megcáfol, vagy megerősít abban, hogy kvázi ilyen speciális helyzetekben az emberi tudatalatti ,,programozható", mondjuk erről reklám- és marketing ,,szagemberek" is biztos tudnak mesélni. na, mindegy. :/ marad a konteo: lehet, hogy mi is be vagyunk zárva egy villába, amit pár milliárdosra terveztek, aztán jót röhögnek rajtunk.
a nagy csavar csak annyi, hogy: ,,babamamapapa hét, hát lamin nemrég farkalta meg, szarul is érzi magát, akkor lökjük be a dominót, kérdezzünk rá, mert ilyen még úgysem volt a vévétőténelembe' hihihihahaha".
és ezt az is megerősíti, ahogy az összefoglalóban ,,előadta" a többieknek a ,,tüneteket". szal ez nem hirtelen pattant ki egyik napról a másikra a fejéből, hanem valszeg egy célzott riportszobás kérdezz-felelek során ültették a bogarat el a fülében.
Tádámm! Ezúton is üdvözlök minden kedves VVhogyvolt olvasót elsö alkalommal mint Fálki mester padavan bloggere. Tekintettel, hogy magam is nagy hv freak vagyok, depresszív gondolatok közepette véltem felfedezni a posztok ritkulását és ha az erö velem lesz, akkor bizony hetente legalább kétszer…..
DuaLupaBitch 2022.12.08 20:30:00
@Post Modern Prometheus: hú, ezek tök jó infók. az biztos, hogy nem a szakma csúcsa. az igényességet szerintem ennél a műsornál itt tűzzel-vassal irtják is. valószínűleg pályakezdőként vonzónak tűnhet a lehetőség (fizuról sejtelmem sincs). a műsor büdzséje kertévés viszonylatban nem tudom mennyire alacsony kb. egy-másfél milliárd forintokat olvastam.
nem fájdalmas így nézned? még laikusként is brutál gagyi. másik kérdés: szerinted, aki ezt a melót elvállalja, az abban reménykedik, hogy később igényesebb műsorokon dolgozhat?
DuaLupaBitch 2022.12.08 21:05:07
@naty77: faca :(
DuaLupaBitch 2022.12.08 21:06:26