Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HisztiGuszti

4 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövő évi adóváltozásokról már annyit tudunk, hogy a luxusadó és a kedvezményes élelmiszer-áfa kimaradt a parlament elé benyújtott adótörvények tervezetéből, tehát kormányunk egyrészről nem megy szembe az unióval a több áfakulcs miatt, másrészről pedig nem…..
HisztiGuszti 2013.10.22 12:27:04
@jogalany:
Igen, csak kicsit gyakrabban van aramszunet es ezrevel basszak ki a nem mendzsment pozibol az embereket, a bennt maradtaknak nem novelik a beruket, a penzuk pedig (ha csak nem akarnak megtobbet futeni es pazarolni az aramot) lofaszt nem er meg mindig... Es ezek az atlag emberek es szavazo polgarok.

Csak igy tovabb, meg nem vandorolt el eleg ember, es a legtehettsegesebbek is itthon vannak... Meg, egy darabig.
1000 leütés Az abortusz ellen 2013.10.19 11:00:18
Alább a művi terhességmegszakítás kapcsán azt az álláspontot igyekszem kifejteni, hogy az alapesetben erkölcsileg védhetetlen -- nem azt, hogy jogilag nem kellene védeni. Az erkölcs és a jog eltérő szempontjai ebben a nagyon nehéz kérdésben nagyon élesen mutatkoznak meg: mivel…..
HisztiGuszti 2013.10.20 15:04:49
@Ad Dio:
Egyelőre még te tartozol cáfolatokkal... pl zigóták halotti bizonyítványaival... szkennelve is jók.
HisztiGuszti 2013.10.20 15:15:37
@neoteny:
még egyszer, hanglis volt amit mondtál. Nem azt jelenti, leírhatod, hogy arm belongs to the leg cook away wedge... igen ezek értelmes szavak, de hiába akarod így mondani azt, hogy karalábé főzelék ezek nem azt jelentik.

Nem tudom ennél érthetőbben megfogalmazni neked, hogy ez hanglis. Easter reach <> húsvéti nyúl, hiába van több tíz millió gugli találat. mindegy, ezt sem érted, mást sem értesz, ma sem tanultál, hiába adtam meg rá neked a lehetőséget.
HisztiGuszti 2013.10.20 15:17:00
@HaFr:
Miért lenne vörös a fejem? Ezek szerint neked vörös a fejed, amikor sötétebb emberekkel vitatkozol vagy mi? Mert nekem nem.

Még mindig nem vagy képes arra válaszolni, hogy ha a zigóta ember, akkor miért nincsen neki sírhelye? Miért "elpusztul" a köznyelv szerint, miért nem "meghal"?

Hm...? Miért? Miért? Miért?

Mert nincsen igazad, bibi beeeee!!! :D
Hiszti Brékávéhiszti 2008.09.04 11:01:00
Úri muriA kretén elkényeztetett proli rózsadombi újgazdagok - tudjátok, azok akik képtelenek normálisan parkolni a saját bevásárlóközpontjaik körül - besírtak egy busz útvonal módosítás miatt.Gyorstalpaló: a 91-es busz felmászott a Nyugatitól a Margit-híd utáni szerpentinen…..
Hiszti Korlátolthiszti 2008.09.03 14:19:00
Leáldozott-e a korlátlan Internet elérés kora, kérdi az Index a cimlapon. A lényeg, hogy egy az offline média tartalmak értékesítésében nagyon is érdekelt nagy amerikai ISP név szerint a Comcast (ami népszerűtlenebb entitás, mint az ottani APEH) állítólag minden csomagot…..
Hiszti Szigethiszti 2008.08.29 18:01:32
Hisztis kurva a Szigeten. Mint azt a Zindex is megírta egy ártatlan újszülöttet a gonosz szigetes gecik minden ok nélkül összevertek, a rendőrök leszarták az orvos meg halálosan megfenyegette. Pedig semmit nem csinált szegény lány. Kivéve hogy, nem volt jegye, arrogánsan…..
Hiszti Olimpikantéria 2008.08.26 11:42:00
Túl kevés a lóvé az Olimpikonoknak!   Most hogy végetért az Olimpia és csordogálnak hazafelé bajnokaink, a bulvársajtó máris elkezdte taglalni, hogy ki mennyit keresett az Olimpián, bruttó nettó stb. Ezt követően mindig van egy két Beatles arc, aki elordítja a "dekevés…..