Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ERer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazában nincs okom és jogom ezt az állítást a téves hiedelmek közé sorolni, hiszen sajnos a mindennapi tapasztalat éppenséggel igazolni látszik, ahogy korábban erről A nyelvtehetség ritka adottság? című bejegyzésben is szót ejtettem róla. Legfeljebb azt próbálhatom cáfolni, hogy ez valamiféle…..
ERer 2022.12.08 15:01:58
@Androsz:
megpróbáltam kimozdítani őt az "indogermán és germán" monomániájából. Azt remélem, hogy a családjával vagy a kollégáival azért még tud magyarul beszélni;
------------------

A magyar nyelv indogermán és germán nyelv, ez a stuma. De az új-ónemmagyar nyelv az nem magyar nyelv. Az új-ónemmagyar nyelv az kb. olyan ahogy egy eus- bizottságos nemnyelv, vagy limbós, vagy lmb-s. Hogy rakjad, hogy ez nem a magyar nyelv.

Én magyarul beszélem, rakta magyarul, de az új-ónemmagyar nyelv nem magyar. Az új-ónemmagyar nyelvet nem ismerem el.
ERer 2022.12.08 15:08:19
@Androsz:
ki rosszul tanítana angolul,
-------------

Olyan hang nem vahn, hogy tanít, ez halandzsa. Az angol nyelv 50 százalékja kúthúrmcbaszott, a magyar ezt nem rakja, ahogy a nyelvszarítási nyelvet se, részben az is új-ónemmagyar. A magyar nyelv nem fingár nyelv, hanem indogermán és germán nyelv.

Ha egy gyerek iskolába megy, úgy nem is fog beszélni, hisz az agyja szét vahn baszva. A magyar nyelvet választják az indogermántól és germántól, rossz az egész magyarnak makogott grammatika.

Stak úgy beszélhet egy gyerek egy nyelvet, hogyha előbb forrú ólmot önt a füljébe, azleőtt, hogy az iskolába menne.