Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szperrow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
„Hejj, munkakerülők! A pár nappal ezelőtti ízelítőből már látni lehetett, hogy a méltán népszerű első rész után a második még izmosabb lesz. És lőn” - írja olvasónk dez, egy a körülbelül tízből, aki beküldte a Fancy Pants folytatásának linkjét. A játék…..
Régi adósságot törlesztek a The Impossible Quizzel, ami bátran indulhat a „szemétparaszt” kategóriában, sajnos csak angolul tudóknak. A játékban kérdésekre adott négy helyes válasz közül kell kiválasztani a megfelelőt. Legalábbis látszólag, ugyanis a választ néha…..
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
Érdekes ügyességi-logikai cucc a Magnetism 2, amiben egy vasgolyót kell egy tálba terelnünk mindenféle vonzó és taszító mágnesekkel és mozgó pályaelemekkel. Külön jó pont, hogy miután elengedtük a golyót, még irányíthatjuk azáltal, hogy ki-be kapcsolunk elektromágneseket...
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
Szperrow 2008.08.25 16:22:13
FantasticContraption.com/?designId=854014 Ja és itt a kukaclábujj :D
Szperrow 2008.08.26 13:12:04