Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungchester

99 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vastagh Pál: Kanada komolyan veszi az éghajlat változás kihívásait.   Három órás út után értem Qubecből Otawába Kanada fővárosába a magyar nagykövetségre 2009 szeptember 23-án barátom Kerekes Sándor a Qubeci Öttúsa Szövetség elnökének autóján Dr Vastagh Páll dolgozó szobájában herendi porcelán…..
A Nemzeti Filharmonikus zenekar sokszínű zenei utazást kínál a hallgatóinak   Budapesten a MÜPÁ-ban ismertette  Herboly Domonkos a Nemzeti Filharmonikusok Zenekar főigazgatója az évad programjait2024 április 26-án Herboly Domonkos programot ismertet A Nemzeti Filharmonikusok 2024/2025-ös…..
Markovich Béla:: Fokozatosan helyreáll a szakemberek iránti kereslet és kínálat egyensúlya.       Budapesten sajtótájékoztatón mutatta be 2024 március 20-án a milániói székhelyű Mapei Corporate Area a cégcsoport nemzetközi stratégiáját és magyar cége a Mapei Kft szakemberhiánnyal kapcsolatos…..
Csillagok égbeli betűk     2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig lesz látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Csillagok - égbeli tűk” címet viseli. Az égbolt, a Hold, a Nap és a csillagok minden ősi kultúrában különleges jelentőséggel bírtak és még a királyok…..
Herczog László: Kommunikáció és a valóság Dr. Herczog László közgazdász, a Bajnai-kormány szociális és munkaügyi minisztere, Kommunikáció és valóság – mozaikok az Orbán-kormány társadalompolitikájáról címmel tartott előadást 2024 március 20-án a Vörösmarty utcai sajtóház I. emeleti…..
Most vagy soha     A "Most vagy soha!" egy 2024 március 14-én-ben bemutatott magyar történelmi kalandfilm, amely az 1848-as márciusi forradalom eseményeit dolgozza fel Petőfi Sándor és a márciusi ifjak történetén. A film rendezője Lóth Balázs, a forgatókönyvet Kis-Szabó Márk, Rákay Philip és…..
Tűréshatár A "Tűréshatár" egy kitűnő iráni film, amely Amir, a magányos drogdíler életét mutatja be  a nyolc milliós lakosú Teheránban. A  99 perces film Ali Ahmadzadeh rendezésében készült, és a 2023-as  Locarnói Filmfesztiválon debütált, ahol fődíjat. az Arany Leopárdot nyerte el. A történet Amir…..
Ernyei Béla hölgyválaszai Ernyei Béla második könyve a Hölgyválaszaim címet viseli (az első könyve, az Álmok veszélyes dolgok közel százötvenezer példányban kelt el). A három és fél évig ment Hölgyválasz műsor interjúi alapján írta a szerző a könyvet. A budapesti Articsóka étteremben tartott…..
Cseh lány lett a világszépe A 24.hu arról ír, hogy március 9-én, szombaton volt a Miss World idei döntője Mumbaiban, amin 117 ország indulója versenyzett a világ legszebb nőjének járó koronáért. Végül  a cseh Krystyna Pyszkova lett a 71. Miss World,  az első udvarhölgy pedig Yasmina…..
Az ESG a célkeresztben   A CSR Hungary eseményei között különleges helyet foglal el a CSR Hungary Klub (2007-től a gondolkodó vezetők klubja) személyes találkozóinak helyszíne, a CSR Szerda Klubest, mely a könnyebb  networking lehetőség mellett rendszerint egy-egy speciális témát jár körbe tükröt…..
  International Istanbul Film Festival, April 17 – 28, 2024, Turkey.   This major Turkish film festival, headed by Kerem Ayan, wishes “to encourage the development of cinema in Turkey and to promote films of quality in the Turkish market”. The international competition presents…..
Jövőre lesz 30 éves a Hungary Card kártya   Gál Gábor, a Hungary Card kártya kibocsátója, volt a MUOSZ Turisztikai és gasztronómia szakosztály vendége 2024 február 14-én. A Cége a Hotelinfo Kft. 1991-ben alakult Akkor a piacon még nem volt olyan katalógus, amely bemutatta volna a hazai…..
Life after 80.   During their lifetime, the over 80s generation has gone through significant changes and development, they have lived through historical events like World War II, the Cold War, and the advent of technology. This generation has witnessed amazing progresses in medicine and technology…..
„A  magyar öttusa élsport idei legfontosabb feladata az eredményes párizsi olimpiai szereplés.”                 Tavaly decemberben Balogh Gábor személyében új elnök került a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) élére. A sportág korábbi jeles képviselője megújulást és átfogó reformokat vetített…..
Szabó Ervinnel, a Kulcs-Soft vezérigazgatójával 2023 november 25-én Budán kávézás közben beszélgetünk a cég tárgyalójában. Ervin, mikor döntötted el azt, hogy közgazdasági pályára mész? Szabó Ervin (b) és a szerző Mondjuk azt, hogy ez egy következménye volt annak, ahogy én előtte működtem és…..
Cowboy-lányok (amerikai film) SZERZŐ: SZARVAS ISTVÁN ⋅ 2024. FEBRUÁR 5. ⋅ HOZZÁSZÓLÁS CÍMKÉK:  FILM, FILMFESZTIVÁL A filmet a 2024 – 10. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon vetítették. Mielőtt szólnék róla, idézem a fesztiváligazgató Sós Ágnes filmrendező 2021-ben, egy interjúban…..