Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egykecske

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egykecske 2024.05.17 12:20:09
Szép pénteket Nektek!
Kikívánkozik belőlem egy hoszabb rant a tegnapi HATTTALMAS fordulattal kapcs.
Nagy reményekkel kezdtem ezt az évadot, hogy végre nem ortó ordibáló gecibazmeg-et kötőszóként hazsnáló alpári véglényekkel van tele a villa, viszont most már úgy érzem, mégiscsak sikerült elbaszni a castingot itt is, mert átestek a ló túloldalára és megúszós, simulékony, becsicskuló emberekkel van tele a bagázs, akiknek a leghalványabb fingja sincs arról, hogy itt most egy játékban vannak.
Ehhez tesz hozzá, hogy a szerkik dilettánsabbnak, és fantáziátlanabbak mint valaha. A legkevésbé sem látom azt, hogy egy kidolgozott, előre eltervezett koncepció szerint menne a játék.
Ez a semmiből jött "párbaj" egyszerűen egy inkorrekt, igazságtalan bullshit belenyúlása a játék 11 évada változatlan menetébe. Most ezek után bármit bármikor megcsinálhatnak. Bármilyen versenyt megnyertél? MEhetsz párbajozni! Elsőnek ébredtfel valaki? Menjé' párbajozni. Ki fingik a legbüdösebbet? Az mennyen párbajozni. Melyik villalakóknak a legjobban az a neve, hogy Geri? Takarodjatok párbajozni!
Nem tudom eldönteni, hogy a célja ezzel a szerkiknek, hogy kitegyék Valent, vagy pont hogy megerősítsék?
Szeretném azt gondolni, hogy az első, hiszen valami elképesztően agyfasz, hogy mennyire becsicskult neki mindenki, kb 2-3 emberen kívül mindenki kb kimondja, hogy neki adná a pénzt mert ő az isten. NEm tudom miféle tömegpszichózis ez, vagy milyen mutáns illegális feromon felhőket bocsát ki ez a lény, mert semmivel nem látom többnek mint a többi önelégült hímsoviniszta fasz, aki bent volt a jjátékban, és teljesen világos, hogy egy újabb toxikus kapcsolatot lenne szerencsénk nézni, csak most egy lelkesen bólogató horda is állna mögötte mindig.
Ha Valen megy vissza, kb semmi értelme tovább nézni, elslattyog a döntőig kb egy jel nélkül, és még azon se lepődnék meg ha a végén a talpnyalói kollektíven feladnák csak azért, hogy ő nyerjen és sírva csókolgatnák a nagylábujját, hogy egy levegőt szívhatnak vele. Még Gina is a SAJÁT kampánybeszédében arra kéri a nézőket, hogy ne rá szavazzanak, MI A PICSA van?
Ha Gina megy vissza, akkor se tudnék igazn örülni, mert nem érezném azt, hogy tisztán esett ki a "főgonosz", meg nyílván utána vagy 3 rész csak arról szólna hogy taknyukon csúszkálva bömböl mindenki, hogy elvesztették az istenüket.
Fura ez az egész, na. Ott tartok, hogy a kis seggdugasz CSaszi a kedvencem, mert ő még nincs bent sok ideje.
Egykecske 2024.05.17 12:27:16
@LaciHogyVoltol: Abszolút EKG
Üdv újra minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, fórumlakónak, readonly usereknek és az EKG csoport megmaradt tagjainak :) Újra van olyan néznivaló, amiről szívesen írok hv-t, bár gondolom már egyrészt kitárgyaltátok, másrészt le is darálta mindenki.. De én meg szeretem szivatni magam :)..
Egykecske 2023.08.13 21:45:57
Szépestét mindenkinek! Ismételten megjegyzem, hogy jó visszatérni ide :D
Először csak a 2. részig spoileresen írok.
Nekem kifejezetten felüdülés volt ezt elkezdeni, főleg a VV után. Lám, lehet reality-t csinálni nagyobbrészt 30+-osokkal, akik még dolgoznak is meg családjuk kis van? Ezerszer érdekesebbnek tűnnek már csak ettől, mint az utóbbi 3 VV széria átlaga. Az alapkoncepció is tökre tetszik, hogy egy alapvetően masszívan kooperációra kiélezett feladatot dobnak meg nyilván show elemnek szánt kiesésekkel meg feszültség generálásokkal. Ebből a szempontból piros pont az HBO-nak.
Amit viszont nem annyira értek, az az, hogy miért csak 7 rész? Jó, nyilván 100-at nem lehet kihozni ebből, de kb kétszer annyit simán lehetett volna végni az alapanyagból. Ezen emberek random beszélgetései sokkal jobban érdekelnének, meg jó lenne jobban megismerni is őket. Gondolom amúgy technikai limitek vannak itt. Gondolkoztam is, hogy itt hogyan oljdják meg a technikai részét a dolgoknak, nem láttam az embereken mikroportokat, szóval amúgy gyanítom, hogy csak bizonyos időkben veszik őket kamerával, és van egy csomó olyan idő, mikor mikrofon meg kamerák nélkül beszélgetnek. De cáfoljon meg valaki aki jobban beleásta magát ebbe.
De mindezeknél fogva én itt eléggé érzem a forgatókönyv szagot. Amivel amúgy nincs probléma, ha jó a forgatókönyv :D
Például eléggé gyanús, hogy pont a két színész lett kiválasztva a feladatra, aztán pont nekik lett kiadva ez a két milla zsebterevős cucc, hogy volt egy karakter, ki egyből ezt választotta, ráadásul kissé kifogásolató érvek miatt. Ez a "jó példa akarok lenni a gyerekemnek" azzal, hogy önző módon mindenkit átbaszok és átgázolok, hát, nem tudom :D Nekem inkább úgy tűnik, hogy ez a Viktor van most a "főgeci" szerepében, akit utálni kell. Mármint, amúgy lehet vitatkozni, de ha mondjuk én elmennék egy valóságshow-ba, 30 milliós nyereménynél, ahol az egésznek a lényege a kooperáció, én biztos nem választanám a két millát. Egyrészt, tudom, hogy ezt leadják a TV-ben, és az a tapasztalatom, hogy eddig minden reality, amit néztem, ott ez a fajta morálisan rossz cselekvés nem volt megjutalmazva, még akkor se, ha nem a nézők szavaznak. Másrészt, gyanakodnék, hogy ez valamilyen formában kiderül, és akkor lőttek a helyemnek a közösségben. Egy ennyire kooperatív játékban legfeljebb az utolsó harmadban hoznék ennyire egyéni öntéseket, mert egészen addig az visz előre, ha a közösségért cselekszek. Végül, szerintem a mai Magyarországi realitásban, kétmillió forint (valszeg bruttó ráadásul) hát, nem túl sok... Kb 2-3 hónapig a rezsit tudom fizetni belőle egy csalódi kertesházban :D Azért nagyon nem egy life changing összeg, főleg ha az a célom, hogy a gyerekem szemében hős legyek :D
Egykecske 2023.08.13 21:59:23
SPOILER 3. rész

NEm annyira értem a szerkiket, hogy mi szükség volt erre a kiszavazásra a rész végén. De kezdjük az elején, ez a "4 nap után feladom a játékot, merrt hiányzik a családom" egy hatalmas WTF nekem, picit rám került az alumínium sapka, hogy itt lehet valami más volt a héttérben, mert szerintem ilyen nincs, de hát igazából tököm tudja :D Azérrt egy felnőtt embertől szerintem elvárható lenne, hogy tudja azt, hogy mire jelentkezett.
Csaba távozásával kapcsolatban is vegyes érzéseim vannak. El lett kezdve egy rivalizációs sztori, amiben az országos nagybecsű tradíciót követve a VIKTOR és a GECI szavak szétválaszthatatlanul összeforrtak és a két millát zsebre rakott színész óriásunk elkezdte kicsit se látványosan hergelni a közt a sztoikus Tervmester Csaba ellen, aki amúgy is az elejétől fogva átlátott a totális bullshit történetükön, miszerint azonnal szentelják fel őket, mert lemondtak az Örökös védettségről a térkép javára. By the way, furcsa, hogy senki nem gondolt bele abba, hogy a küldetésük a levegős hordók nélkül egyértelműen LEHETETLEN volt, szóval miért adnának a szerkik egy olyan feladatot, ahol két ember választásán múlik az, hogy akár egy méter hidat is tudjanak építeni. Az örökös védettség meg egyrészt irreálisan OP (garantálja, hogy a végén a győztesek között legyél), másrészt semmit sem ér, ha egy méter hidat se tudnak építeni. Szóval már itt kurvára sántítana a sztorija a színész óriásoknak.
De közben Iparitervzseni Csabá se értem, hogy miért nem folytatta ezt a gyanakvásos sztoriját, miért nem kezdett el nyomozni, faggatni ViktorEgyGeci-éket, miért nem próbálta nyilvánosan kiugrasztani a nyulat a bokorból, főleg miután érzékelte, hogy MINDENKIT elkezdett ellene fordítani?
Végül, a szerkesztői döntést se értem, hogy ezen a ponton bedobnak egy kiszavazást, hiszen elég egyértelmű, hogy Csaba húzza a rövidebbet itt. Szűmomra jóval kevésbé érdekes a játék így, hogy a fő konfliktus vonalat itt rövidre zárták.
De azért nézni fogom tovább. Várom a véleményeteket :)
Egykecske 2023.08.13 22:06:39
@sogeking: Amúgy nincs sok rezsim, egy pesti gazonban élek :D De a szüleim, illetve ismerőseim példájából tudom, hogy egy többszintes kertesháznak azért elég brutálisan meg tudott szaladni, főleg a rezsicsökkentéscsökkentés óta :S
Egykecske 2023.03.02 19:45:58
Szépestét mindenkinek!

Le vagyok maradva picit az öfi nézéssel, de még a ti visszaolvasásotokkal is sajna, de ez utóbbit be fogom azért pótolni, mert ugyan nem kommenteltem olyan sokat, de hűségesen végigolvastam mindent, SZIGMA mester fun fiction-jei meg zseniálisak, remélem lesz még rész, mielőtt ez az emberiség ellen elkövetett bűntett-évad véget ér. Mondhatnám, hogy megmelengetné a szívem, ha egy ponton megjelenne benne egy teljesen indokolatlan kecske, de ez még a villában is megtörtént már a teljesen indokolatlan tanya héten, hozzátenném, én még mindig a két kecskének adnám a 36 milliót!

Egyébként meg, valaki fel tud világosítani mi az istennyila volt ez a mizéria a piros kendővel? Le akarják vetetni Renivel az UTOLSÓ kiváláasztáson? Ami után már nem lesz több? Most én vagyok hülye, hogy úgy gondolom, hogy a piros kendőt azért akarták levetetni a tulajdonosával a játék KORAI szakaszában, hogy később, amikor már nagyon kevesen vannak, ne tudja akkor felhasználni? Vagy én néztem ki túlságosan sok (kb 70 körüli) IQ-t a játékosokból? VAgy most Rico és Reni kizárólag azért használta fel, hogy fel legyen használva? Ez itt nekem *tinfoil hat on* nagyon nagyon nagyon úgy tűnik, mintha ez valójában a szerkik kívánsága lett volna, mert ha már kitalálták ezt a piros kendőt, akkor bénának éreznék, ha nem lenne felhasználva. Hozzáteszem, az egész piros kendő egy szar ötlet volt, mert túlságosan OP a képesége, láttuk, hogy nem is merték kivinni a tulajdonosát, de a tulajdonosában is sokszor felmerült, hogy nem lenne tökös húzás felhasználni.
Aztán ott van Reni döntése. Az is még villabeli értelmi képességekhez mérten is totálisan értelmetlen volt. A piros kendőnek nyílván az az értelme, hogy vagy megszívatod a kihívottat azzal, hogy kiküldetsz vele vagy valakit, akivel jóban van, vagy egy erős játékost, aki ellen kiesik, vagy, ha erősnek gondolod a másik felet, akkor kiküldesz vele valakit, akit te nem bírsz. Szóval tehette volna Krisztire, mert erősnek gondolja, vagy Melinára, mert megbántotta őt. De Lissza?? Bent is totál világos mindenkinek, hogy ő a leggyengébb. Meg hogy Rico őt vitta volna , ha nincs a piros kendő...
Vagy ezek tényleg ennyire ennyire hülyék, vagy szerkesztői belenyúlás volt, hogy Lisza nehogy bent maradjon a TOP4-ben, mert akkor ő esne ki az unszimpátia szavazáson és nem Meli... Márpedig őnagyságuknak az az óhaja, hogy Meli essen ki a totálisan unfair, béna és gáz unszimpátia szavazáson. Pedig én neki adnám, a nyereményt, kizárásos alapon.
Egykecske 2023.02.24 18:00:13
Ákosra szavaztam.
A Facebookon mindenhol Melina vezet, Instán viszont, egy olyan oldalon, ami eddig mindig megjósolta a végeredmenyt, Márió...
Nincs új a nap alatt, de moat megis belemennél mekkora rohadt kikúrt nagy patkány fos manipulació ez az egész szar. Ákos és Melina, akik szerintem konkretan a legnormálisabb, legtűrhetőbb szereplők (relatíve) folyamatosan és szisztematikusan szopatva vannak, de nem olyan szinten, hogy haha szivatósak a feladatok, hanem egy az egyben meg lett akadályozva, hogy bármi esélyük legyen. Ez most Ákosra különösen igaz. A szerkesztők döntötték el, hogy most legyen a hátmas párbaj. Nem az előzőnél, amin Barna és Lisza ment ki, hanem most, és nem is a következőn. Ákosnak simán lett volna esélye döntőbe jutni. Így megoszlanak a szavazatai Melivel, ehhez hozzájön a narratíva, amit ráraktak, plusz a homofóbia. Szegény harmadikként fog kiesni. Utana meg valszeg visszamegy Melina, de minek? Úgyis megint ő lesz a kiválasztott, kiviszi Liszát, aztán megint ő lesz, és kiviszi Ricót vagy Krisztit, utóbbi ellen tuti nem jön vissza, Ricó ellen talán, de nem hiszem.
Azt vettem amúgy észre, hogy ezek az idei szerkik annyira kibebaszottul tehetségtelenek es annyira nincs semmi gondolatuk, hogy még csak egy forgatókönyvük se volt. Végig a játék során annyit csináltak, hogy átvették az általuk preferált játékos narratíváját, majd az egész öfit úgy szerkesztették meg, hogy azt támassza alá. Nem volt semmi ilyen objektivitás, hogy mutatják X-et, ahogy véleményezi Y-t, majd mutatják Y oldalát, hogy mi a feltételezésekhez képest az igazság.
Barna mondta, hogy Melina negatív mrg pofákat vág, onnantól cdak azt mutatták, hogy Melina pofakat vág. Mondta, hogy nem csinálnak Danival semmit, csak cigiznek, erre csak azt mutatták, hogy kint cigiznek. Krisztike meg Reni azt hiszik, hogy Melina és Barna között alakul valami es megcsalás van, erre egy hete n keresztül csak erről van szó és még vanda is azt mondja az összekötőben, hogy "lassuk mi van a szerelmesekkel". Most meg, ugxanígy a mocsar azt aggatta Ákosra, hogy hisztis, erre jóformán csak azt mutatják, hogy sír.
Pedig én őt nem is mondanám hisztisnek, csak érzékenynek, ami egy emberi tulajdonság. Nem gonoszkodik, nem kárörvend, nem ordítozik és nem csinál vállalhatatlan dolgokat. Abszolút ő érdemelné meg a győzelmet. Szóval én most itt legalább picit kampányolok, hogy mindenki szavazzon rá :D
De tökmindegy igazából... Nrmhogy szar ez a műsor, hanem konkrétan nincs műsor, nincs szerkesztés, nincs koncepció, csak a végtelen mocsár. Eskü még Anikot tisztelem a legjobban, higy otthagyta ezt a picsába, Puskásnak meg volt az a pénz...
Egykecske 2023.02.20 15:06:15
@szánentáli: EZT NEM MONDOD KOMOLYAN... Már majdnem leírtam, hogy végre soha többet nem kell látnom BArna pofáját... Ugye ő nem jön vissza... UGYE NEM??????
Faszom...
Egykecske 2023.02.20 22:40:58
ValóVilág HogyVolt #mirolbesz 2023.02.17 09:03:25
Egykecske 2023.02.18 18:18:48
ValóVilág HogyVolt Végjáték 2023.02.13 15:59:17
Egykecske 2023.02.16 00:35:17
Nem néztem öfit két napja, szóval nyugodtan meghazudtolhattok, most egy 3 perces szösszenetet néztem, amikor Melina meg Barna "együtt aludt", és ezt nagybetűkkel kiírrják videó címként meg Facebook posztban, mintha basztak volna... Szerintem még mindig az van, hogy a szerkik kurva anyját. Teljes mértékben úgy adják ezt elő, hogy jajj Melina megcsalja Danit, hogy mer jóban lenni Barnával. Erre még Dani is van olyan hülye, hogy bemegy a stúdióba, hogy megnézessék vele... Namármost, szerintem ennyi még full belefér. MElina SEMMIT nem csinált, csupán barátkozott Barnával. És ki is mondta, hogy azért, hogy ne hívja ki. Ami szerintem kurvára jó húzás volt tattikailag, mert érzékelte, hogy jelenleg minden áron késleltetnie kell, hogy kimenjen párbajozni. És amúgy sikerült is neki, basztam is a szavazatot Lessie-re, és ha ezzel kiesik Barna, akkor minden megérte! Egy 5. szériában ez full nyerű húzás és nyerő taktika lett volna, csak sajna ez a 11. évad... Melina igenis akarja a 36 misit, ettől függetlenül szerintem nem hamisak az érzelmei Dani iránt. Ha Dani ennyi miatt otthagyja akkor szerintem nem kár érte :D Persze ettől függetlenül most az a realitás, hogy úgy jön le az átlag nézőnek, hogy MElina kúúúúva annyát mekkora kamuuu máár. A következő párbaj 100% Csimpi-Melina lesz, arra amúgy kiváncsi leszek, mert azért Csimpi eléggé lejtmenetben van most (nem tudom, hogy az előzetes szerint szakítottak-e Lessie-val, vagy megint csak dumáltak róla aztán este megint kúrtak, de tökmindegy, mert ezt úgyis el fogják játszani még 40x egy hét alatt, és szerintem ezekből nem Csimpi jön ki jól).
Egykecske 2023.02.16 20:59:47
Megpróbáltam pszichológiai szempontból rájönni, hogy mi lehet az oka Meli bebarnulásának.

De előtte néhány szó Barnáról. Szerintem ő minden idők leggonoszabb és legkártékonyabb VV játékosa. Igen, rosszabb, mint Renáró. Barna egy nárcisztikus szociopata, a szó legszorosabb értelmében, empátia és együttérzés nélküli, aki számára a többi ember csupán játékszer. Beteges birtoklási és kontrollálási vágya van. Elnézve a viselkedését szinte mintha egy kézikönyvet néznénk, hogy hogyan kell toxikusan manipulálni és leuralni más embereket. Minden vitánál, minden felé dobott (jogos) kritikánál visszaüti a kritikát a másikra, profi módon letöri az önbizalmát, összezavarja, megkérdőjelezi a saját igazát. (pl ez az állandó miértezés, majd beszólás, hogy még meg se tudod indokolni). Valamint minden létező vitában az a narratívája, hogy ő mindig passzív elszenvedője az eseményeknek, sosem aktív fél. „Engem provokálnak, nekem beszóltak, mások változtak meg, stb. Amikor Melinával beszélt a szaunában, akkor is csak arról beszélt, hogy Melina változott meg, ő még véletlenül sem változtatott semmit a hozzáállásán.

Emellett a legerősebb fegyvere az, hogy tud kedves lenni az emberekkel, de folyamatosan és tudatosan váltogatja a kedves, és a bunkó, gonosz beszólogatós énjét. Ezzel tud manipulálni olyan alacsony önbizalommal rendelkező embereket, mint Kriszti, aki a saját önbecsülés hiánya miatt eleve fél, hogy elhagyják, és amikor Barna átvált vele gonoszkodóba egyből arra gondol, hogy ő rontott el valamit, és még ő megy bocsánatot kérni.

Végül természetesen folyamatosan és fáradhatatlanul ostromolja azt, akit be akar gyűjteni, a nemet hírből sem figyelembe véve. Ez sajnos szintén működő taktika, az emberek egyszerűen belefáradnak egy idő után és inkább beadják a derekukat. Erre meg Barna megjutalmazza őket a kedves énjével, és ha nem úgy viselkednek, ahogy ő akarja, akkor meg zsigerien gonosz lelki terrorral bünteti őket.

És ezt az embert a VV szerkesztői tudatosan az évad főszereplőjének szánták. Teljesen egyértelmű. Már az első naptól kezdve a fő szál róla szólt az öfikben. Konkrétan Barna narratíváit is átvették, pl akko kezdték Melinát mocskolni, amikor Barna is rosszban lett vele.

Fel nem fogom, hogy hogy jött ez az ötlet, és látván a viselkedését, miért nem építették le. Az a tippem, hogy kitalálták, hogy majd ő nagy nőcsábász lesz és „izgalmas” szerelmi szálak sorozatából fog állni az évad, és mikor kiderült, hogy Barna valójában milyen, egyszerűen nem tudtak helyette kitalálni mást, ezért csak egyszerűen figyelmen kívül hagyták, hónapokon át nem vágták be az összefoglalóba Barna legdurvább kijelentéseit. Van egy sejtésem, hogy Ancsa is emiatt lépett le, ő ugyanúgy le akarta építeni, mint ahogy az előzőben rendesen megmondta a véleményét Renátóról, de nem engedték neki.

Melinára visszatérve: Szerintem nála két folyamat zajlik most egyszerre. Egyrészt, behódolt a szerkik akaratának. Nagyon nyerni akar. 10 éve erre készül, beszopta a tündérmesét, hogy ez a műsor teljesíti az álmait, megváltoztatja az életét. Dani kiesésekor tudatosult benne, hogy ez a szerkesztői és nézői akarat, hogy közeledjen Barna felé. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy miután megtagadta az együtt alvós feladatot, a riportban megmondták neki, ha továbbra is ezt csinálja, kizárják. Többször mondta is, hogy azért megy bele, hogy Barnával párban legyen, mert nem akarja megint megtagadni a feladatot.

Másrészt, működött rajta Barna manipulációja. Nyitott felé, ezért Barna, mint egy betanítandó kutyát, megjutalmazta a kedvességével. Melina többször mondta, hogy most azért van jóban Barnával, mert ő végre nem bántja őt.

Plusz, ott van Melina jellemhibája, hogy tökre nem képes belegondolni, hogy mi hogy tűnik kívülről nézve. Amikor az eredeti pasija dobta, akkor is meg volt lepődve.
Ezzel persze az egész játékát elcseszi. Ehhez hozzájárul Dani is, aki meg túltolja a féltékenykedést, és még házhoz is megy a lófaszért. Bármibe fogadok, hogy a ma esti rész végén, a holnapi előzetesben már benne lesz, hogy Melina videóüzenetet kap tőle.
Természetesen Liszára szavaztam, Barna ellenében, de az a helyzet, hogy 90% esélyt látok arra, hogy a Top5 az Barna, Rico, Márió, Kriszti és Reni lesz. Ebbe a mélységbe süllyedt a műsor.

Köszönöm, ha elolvastátok, nyugodtan szedjétek szét ellenérvekkel :D
Egykecske 2023.02.16 21:47:18
@VV11Vikcsii: A TOP5 nálam úgy jött ki (ami számomra a legroszabb forgatókönyv amúgy, szóval van esély rá :D):
- Barna kiejti Liszát
-Majd Csimpi kiejti Melinát
- Majd Rico kiejti Ákost.
Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam egyiknél se.
ValóVilág HogyVolt Kastapuszta 2023.02.07 22:41:55
Egykecske 2023.02.10 00:19:11
Egykecske 2023.02.10 18:14:20
Megnéztem a tegnapi részt. A végén rendesen felbaszott Vandácska, neki elfelejtettek szólni, hogy le lehet szállni Melináról. Csapnivaló műsorvezető, még Ancsa is jobb volt nála mérföldekkel… pedig mikor először megjelent a Belevalóban, nekem szimpi volt, igaz, hogy akkor Győző volt a viszonyítási pont…

Én nagyon reménykedek egy Lissza-Ricó, vagy egy Reni-Rico párbajban. Utóbbi akkor jönne létre, ha Rico a kiválasztott, kihívja Renit, de ő nem veszi le a Piros kendőt, mert azt csicskaságnak tartják bent :D Én arra is mernék fogadni, hogy a piros kendő egyáltalán nem kerül felhasználásra, mert túl OP a képessége, és lehet azt hiszik, ha valaki felhasználná, gyávának tűnne.

Melinek nagy respect, hogy Dani kiesése után változtatni tudott, rájött, hogy az eddigi viselkedése rossz irány és azt várják el tőle a nézők(szerkik), hogy pozitívabb legyen, és képes volt jó pofát vágni hozzá. Ezzel az élre tört a ranglistámon, Ákos mellett, akinek egyébként én élvezem nézni a kiakadásait, olyan aranyosan puffog :D Sajnos egy Rico-Ákos párbajon szerintem Ricót szavaznák vissza, mert most Ákosra rá van ragasztva a „hisztis” jelző, meg ugyebár a melegeket nem szeressük Magyarországon. Mondjuk ebben az a durva, hogy ha nem látom az első néhány hetet, nem is tűnne fel nekem, hogy Ákos meleg, tökre nem hozza a sztereotipikus beszédet, gesztikulációt, simán lehetne csak egy vékony, nem sportos srác is. Aki ezt hozza fel ellene az szintisztán előítéletekből táplálkozik, ami nagyon szomorú.

És bevágták azt, hogy Rico megszólal Máriónak, hogy „de jó, hogy szereztél egy kislányt akit be tudsz idomítani és magadévá formálni” azt a geci bazmeg, nem érdekel, ha picit javult a héten, azt szeretném, hogy kiessen ez a primitív fasz és soha ne legyen csaja kint se.

A kiválasztott vagy Rico, vagy Lessie lesz, ezek alapján én a következő kimeneteleket látom:
- Lessie kiviszi Ricót Lessie jön vissza, met most szolgáltat szexelés faktort
- Rico kiviszi Ákost Ricó jön vissza és még védett is lesz brrrr
- Rico kiviszi Renit, de ő nem hazsnálja fel a piros kendőt, ez esetben simán kint hagyja Ricót.
- Rico kiviszi Renit, ő átköti Melire, aki sajnos szintén kint marad
ValóVilág HogyVolt Nyuszomuszo83 2023.01.26 17:58:40
Egykecske 2023.02.02 12:26:05
@VV11Vikcsii: A Való Világ Facebook oldalra írsz? Most belenéztem néhány kommentmezőbe de egyiknél se láttalak :( Lehet törölték? Vagy annyi poszt van, hogy elveszett köztük?
Egykecske 2023.02.02 18:19:51
Szolgálati közlemány, nem tudom hányszor volt már, de tegnap én is tapasztaltam, hogy az előzetesen Fantomképre leadott szavazatom nem frissült automatikusan Dani szavazatra, szóval érdemes erre figyelni!

Egyébként gondolkoztam már azon, hogy alászállok a mocsárba és elkezdek válaszolgatni Facebookon kommentekre, csak mindig arra jutottam, hogy csak annyit érnék el vele, hogy felmegy a várnyomásom... Pedig ANNYIRA kíváncsi lennék rá, hogy azok, akik az összes Melina poszt alá bekommentlik, hogy "Undorító ez a nő!" azok pontosan mi alapján gondolják ezt? Mi az, amit undorítónak meg gonosznak tartanak a viselkedésében? LEgfeljebb azt lehetne rá mondani, hogy unalmas, de annyira szeretnék magyaázatot kapni, hogy nekik mi az érvei.

De sajnos, egyrészt, valszeg ilyen válaszokat kapnék rá: "Hülye vagy"! "Hogy nézel ki hajad is milyen!" "Kussolj!" met teljesen kiveszett ebben a közegben a vitakultúra, csak személyeskedés és egymás anyázása megy, nem is tudják mi az az érvelés.

Másrészt, én úgy képzelem, hogy itt színtiszta csorda szellem valósul meg: Sokan ekázik Melinát, így az a kommentelő, aki szintén ekázi Melinát, egyrészt a közösség tagjának érezheti magát, másrészt kap sok like-ot rá, ami jól esik neki. A másik magyarázat, hogy a ép arra lett kondícionálva, hogy mindent elhiggyen, amit a tv-ben hall, ha valakire mondanak valami rosszat, azt gyakorlatilag szóról szóra átveszi saját véleményeként, anélkül, hogy belegondolna a miértekbe.

Még ilyen kommentet is olvastam, hogy "Reni legalább felvállalja, hogy vonzódik Barnához, nem úgy mint Melina, aki egyértelműen vonzódik hozzá de fel se vállalja!" MI A FASZ?! Teljes alternatív valóságok vannak itt is, pont úgy, mint a politikában. Nagyon durva....
Emiatt sajna én semmi esélyt nem látok arra, hogy bárkit is meggyőzhet a mélyen tisztelt Fantom Brigád :( Én Melina helyében, mikor Márió megy vissza, szépen, azonnal kamerák felé tartott középső ujjakkal kisétálnék a villából.
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
Egykecske 2023.01.12 09:59:53
@Gia: Kajak lehetett hallani a live-ban, hogy a tanárok fülére mondják, hogy milyen jegyet adjanak? Ez vajon le lett mentve valahol, hogy visszanézhető legyen?
Egykecske 2023.01.08 22:16:19
Szépestét! EKG abban, hogy az RTL egy Kriszti-Melina párbajt akar kövinek.
Szerintem ebben az évadban minden eddiginél látványosabbak a szerkesztői belenyúlások, hogy arrafele tereljék az eseményeket, meg úgy vágják meg az öfiket, hogy az nyerjen, akit szeretnének. Látszik, hogy Melinát akarják már most kihozni végső győztesnek.
Nekem valahogy nem szimpi Melina... Valszeg azért, mert mindig olyan savanyú arcot vág, meg picit azért lenézi a többieket, meg azért benne is van keserűség meg némi rosszindulat, csak ezt kb. elfojtja. OKé, lehet én is ilyen arcot vágnék, ha ilyen emberekkel kéne egy fedél alatt élnem hónapokig, de attól még nekem nem jó nézni.
Krisztit sokkal jobban csipázom, meg tény, hogy kinézetre is a zsánerem, meg én bírtam az elején, hogy ilyen kis energikus, vidám meg hogy elvan a kis világában, szerintem abszolút egy ilyen műsorba való karakter lenne. Először azt hittem, hogy tudatosan tesz rá egy lapáttal a túlérzékenységére, ha már "színész" a mestersége, de az utóbbi napokban kezdtem elbizonytalanodni, hogy lehet mégis alapból ilyen és van valami gond nála. Ha meg így van akkor egyet értek veletek, hogy ki kéne hozni onnan, mert szegény (számomra teljesen érthetetlen okokból) teljesen odakötődött érzelmileg a mocsár csapathoz, a Faszbarna meg őt is manipulálja.

Nagyon kellene az a villapszichológus, ami állítólag néhány évaddal ezeltt még volt, de már tuti nincsen és emiatt az RTL kurva anyját!

Ha nem lenne ez a fórum, nem biztos, hogy tovább nézném, köszi az élő közvetítéseket meg a véleményeket :D
Egykecske 2023.01.09 09:38:57
BEszélgetés BArna és Reni között,még éjjel (Nem pont ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg):
BArna: Én neked soha semmi megalázótnem mondtam! De amúgy te egy életképtelen, fogyatékos idióta nő vagy aki még egy kérdésre se tud normálisan válaszolni! Azt javaslom próbálj meg megjavulni! Tessék, még legyél is hálás nekem, hogy meg akarjak javítani. A saját érdekedben javaslom ezt neked, mert ez nem normális.
Reni: ...
Barna: Amúgy most hogy állsz hozzám?
Reni: Nem akarok tőled semmit.
Barna: De miééért nem?
Reni. Mert nem.
BArna: Feltettem neked egy kérdést, miért nem vagy képes megválaszolni te hülye?
Reni: Nem kötelességem megindokolni. Nem akarom.
BArna: De mééééééééééért?
Reni. MErt nem, fogd már fel. (Feláll, készül otthagyni)
BArna: MOst ne menj már el, már megint menekülsz!
Reni: Még le akarok zuhanyozni, meg beszélgetni picit a barátaimmal!(touché)
Még volt némi BArna sértődött évódés, de az már lényegtelen.

Volt még egy nagy BArna-Sajti tattikai megbeszélés is. NAgyban tanakodtak, hogy hogyan lehetne kirakni a Melinát, hisz Piros is megírta, hogy ő a bábmester(lol). Végül arra jutottak, hogy ők aztán egyikőjüktől se félnek valójában. MEg hogy Melina lehet nem is olyan erős, mert csak egy Henrik ellen jött vissza (LOL). Sajti meg kifejti, hogyha rá kerül a kendő, akkor a villában mindenki foshat, hogy kiviszi, még a csapattársai is, kivéve persze BArnát. Barna megint kifejti, hogy de hát ők őszinték és az egyet jelent azzal, hogy képtelenség, hogy kiessenek. Sajti egyetért, habár ő ugyebár nem mindenben őszinte, de az teljesen más, mert a többieknek semmi közük hozzá, hogy őt kidobta az asszony.

Kriszta tolt egy egész korrekt és önreflektív monológot a szaunában(be volt kapcsolva a telója, szóval szerintem INsta lájv volt, akkor még visszanézhető), hogy össze kell szednie magát.
Volt egy Ákos-Reni megbeszélés is, a kiválasztás forgatókönyveiről, de ott már félálomban voltam.
Egykecske 2023.01.09 13:52:33
@Nyuszomuszo83: Szeretnék én is hozzászólni ehhez a témához. Engem nagyon elszomorított az a kép Kriszti comjáról. Láttam már ilyet, elég közelről... Az én tapasztalatom szerint ezt nem "divatból" vagy "gyávaságból" csinálják az emberek, hanem egy súlyos trauma következményeként. Nőknél leggyakrabban a trauma sajnos nemi erőszak (általában nem egyszeri). A z önbántás mögött az áll, hogy nem érzik sajátjuknak a testüket, öngyűlöletbe átcsapó szégyen, meg ilyen finomságok. Még a sok piercing mögött is ez áll, hisz annak berakása is fájdalommal jár. Kriszti szinte biztosan bipoláris depresszióban szenved, elég látványosak voltak a mániás epizódjai, amikor nagyon pörög, és szinte fanatikusan lelkesedik dolgokért. Ő egy súlyosan sérült ember, akinek hosszú távú terápiára lenne szüksége.
Természetesen kibaszottul nem szabadna egy ilyen embert beengedni ebbe a játékba. Má említettem, hogy néhány évaddal ezelőtt mintha lett volna infó, hogy minden potenciális játékost pszichológus is megvizsgál. Ennek full természetesnek kéne lennie, de én nagyon gyanítom, hogy néhány évada az RTL egyszerűen kispórolta ezt a lépést. Annyira telibe szarják már, és ilyen szinten minimum büdzsére akarják kihozni, hogy már egy kibaszott Pácz Viki kb a főszerkesztő, aki mindent kitalál, a castingtól a forgatókönyvön át a feladatokig.
Egy ilyen sérült embernek csak ront a helyzetén egy ilyen műsor, főleg ha bekerül ilyen nárcisztikus manipulatív faszkalapok közé Ma reggel is a reggeli kv közben belenéztem az élőbe és Barna ott stuffolta Krisztit, hogy Melina "terrorizálja őt" és hogy "álljon ki szépen magáért": Vágjátok, még arra is kormányozzák, hogy lehúzzák a mocsárba, aminek hatására egyrészt kiesne Melina ellen, másrészt a primitívebb nézők ők is rázúdítanák a komment szartengert, amit persze nem nagyon viselne el. Az RTL meg szépen leveszi róluk a kezét aztán várhatjuk, ogy ki lesz a következő Vv7 Fannika, meg VV6 traktoros Krisztián, vagy csak "jobb" esetben Aurelio.
Puskással megyünk ma, aki rögtön az elején egy nagyon korrekt, személyes történettel búcsúzik el Ancsától, pluszpont Peti ez szép volt :)Én sajnos nem vagyok képes erre, mert szerintem Ancsa alkalmatlan volt erre és mindenkinek jobb, hogy visszament babázni. Neki is, nekünk is és főképp a…..
Egykecske 2022.12.11 19:03:09
@mocskosmacska: A semminél jobb. Pl Csernus is show-t csinál a terápiából. Lehet vitatkozni az etikusságról, de itt eleve adott, hogy minden a nagy nyilvánosság előtt megy. Nyilván jobb lenne, ha mindenkivel egyénileg, titoktartással leülne beszélgetni (és szerintem kellene is), de ha úgy nézzük, ezek az emberek amúgy valószínáleg az életben sose jutnának el maguktól terápiára. Valamennyit biztos ad nekik, de akár a nézőknek is. Az biztos, hogy inkább ezt nézem, mint a részeg lealjasodást.