Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DamDamDam

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tádámm! Ezúton is üdvözlök minden kedves VVhogyvolt olvasót elsö alkalommal mint Fálki mester padavan bloggere. Tekintettel, hogy magam is nagy hv freak vagyok, depresszív gondolatok közepette véltem felfedezni a posztok ritkulását és ha az erö velem lesz, akkor bizony hetente legalább kétszer…..
DamDamDam 2022.12.09 10:03:54
@Nyuszomuszo83: igen, azon egy pettyet megálltam, "én hajnali 4-kor néztem bele az élőbe..." - mondom, mindenki más szinten rajong a showért, ki vagyok én, hogy ítélkezzek? :))))
DamDamDam 2022.12.09 10:40:46
@É2I: elhiszem, hogy van aki éjszaka is belekeveredik egy kis VV-nézésbe. Még ha nem is akarja :)))
DamDamDam 2022.12.10 11:47:46
@mocskosmacska: a kísérletet létrejöttét épp az indukálta, hogy a II.világháború után nem értették, hogy lehetett egész nemzeteket rávenni a 30-as években, hogy asszisztáljanak a szélsőjobboldali rendszerek kiszolgálásához és képletesen értve, de nyomkodják az áramütést adó gombokat, tudva, hogy ezzel rosszat okoznak embertársaiknak.

És nem mentem fel a szélsőbaloldali diktatúrákat sem, mert minden rendszer rossz, ami támogatja és/vagy elősegíti, hogy másokban kárt tegyél vagy másokat bánts.

Persze épp ezért működnek a diktatúrák, mert az emberek többsége megnyomná a gombot.
Jó napot kívánok kedves és kevésbé kedves olvasók, végre itt az első hv és végre itt vagyok nektek én is. Ugye mennyire hiányoztam? Ne ingassátok a fejeteket - legalább annyira, mint a VV, abból is a 11. évad. Már a tizediket is rendesen kutyáztuk, de az eddigi részek alapján ez még rosszabb :) Na…..
DamDamDam 2022.11.26 14:45:06
@Cérnahuszár: hát szerintem ennyit fog Mr.Barna villantani, mert a fiús dolgokban ügyes.

Nagyon büszke volt, hogy sikerült a jégkockát ERŐVEL szétcsapni, míg Henrik (aki bármelyik bu***ke party-n megállta volna a helyét a produkcióval) ésszel, a legnagyobb hőleadásra képes testrésszel ment neki.

A másik izma a srácnak a farka, azzal tud még villogni.
Az agyizmát fogja a legkevésbé használni.

Ha kint dolgozik valóban Svájcban rendezvényszervezőként (vagy lányokat futtat, nekem aztán mindegy), keres ott forintban havi 2 mió nettót, akkor neki a 36 mió forint nem akkora főnyeremény.

Neki többet fog érni az ismertség-növelés, meg a self-brandje, illetve, hogy hány követőt szed össze.