Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juditvarga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J. Lee Grady-től itt a blogon már jónéhány írás megjelent, sőt, azt kell mondjam, az ő szerzeményei lettek a legnépszerűbbek, talán azért, mert annyira pontosan ragadja meg a lényeget. Most sincs ez másképp, mikor a hölgyek az egyházban illetve a keresztény családokban…..
juditvarga 2022.11.23 19:43:56
@Tiberius von Kaltendorf: Nő vagyok és egyezem az ön hozászólásával!
juditvarga 2022.11.23 19:47:34
@Attlass: Sokkal több tanulmányra van szükség ahhoz, hogy megosszunk egy ilyen blog posztot. Nekem sincs több tudásom, mint aki írta, de viszont ha valaki felvállalja, hogy blogot ír róla, sokkal jobban alá kell támasztani a kérdéseket, és helyesebben kifejezni azokat. Erről a témáról sokkal többet lehetne írni, és ez a blog poszt nem éppen a legjobb tömör összegzése e témának.
juditvarga 2022.11.23 19:59:24
@Eef: Az élet nem önmagunk kiteljesedéséről szól és arról, hogy elérjünk bizonyos dolgokat. Ha alázatban az Urat követve él egy nő, Isten hűséges és meg fogja mutatni neki a következő lépést. De viszont ha egy nő megelégeli az életét és csak azért akar tanulni, dolgozni, karriert építeni, mert meg akarja mutatni a világnak, hogy ő épp azért is karriert épít, akkor az mi, ha nem büszkeség? Ha valaki megházasodott és eldöntütte, hgy feleség lesz, akkor tudja hogy a következő lépés a gyermek, és a gyereknevelés. Egy bizonyos házasságban a házastársak megbeszélik, átimádkozzák és Isten vezetésével eldöntik, hogy melyikük mennyit dolgozik, melyiküknek mit helyezett az Úr a szívükre, hogy teljesítsék Isten akaratát. Mindent az Úr dicsőségére kell tenni, nem pedig a saját tudásunk és véleményünk megosztása okából. Az Istenfélelem nem érzelmeken alapul. Minden nő legyen alázatos és az Úr oda vezeti, ahova kell. A hagyományos családmodell pedig nem létezik.