Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogede

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken hivatalosan is kezdetét vette a XXX. nyári olimpiai játékok, (sőt, azóta már magyar arany is született) ennek megfelelően flashjáték is készült hozzá, amit ezennel kötelességtudóan ki is posztolunk nektek. Természetesen szó sincs arról, hogy a teljes palettát…..
Kifejezetten üdítő darab a Bond Beaker 2.0, ugyanis nem csak szórakoztat, hanem tanít is. A kaliforniai Irvine Egyetem közreműködésével elkészített játék ugyanis a kémia alapjaiba vezet be minket. A cél minden pályán a végét jelző csillag elérése, ám mi magunk fejlődünk:…..
Szeretem a Ludum Dare pályamunkáit, mert a rendkvül rövid idő ellenére igen színvonalas művek szoktak születni. Az egyik ilyen a legutolsó versenyről a Steam Heart, ami egy steampunk környezetben zajló vegytiszta lövöldözés. A grafikától természetesen ne várjunk nagy csodát, de…..
Autós játékok ritkán bukkannak fel errefelé, ennek pdedig prózaian egyszerű az oka: nem nagyon vannak. Egy jó autós játékhoz olyan fizika kell, amire a műfaj korlátozottan alkalmas. Nos, a Super Trucks 3D sem a kivételt erősíő szabály, a grafikája sem túl acélos, a zenéje pedig…..