Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abex

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartottam egy nagyobb fotós bevásárlást, kíváncsi voltam, hogy miket lehet kintről beszerezni, milyen minőségűek a termékek, mennyivel lehet olcsóbban megúszni, mint itthon, és milyen kompromisszumokat kell kötni. Rendeltem egy Yongnuo fix 50mm F1.8 objektívet, egy Caden K7 fotós hátizsákot, egy…..
abex 2016.12.05 11:52:54
@mpl:
halkan mondom, hogy egyáltalán nem érvényes már amit a portrétávolságrol írtál. Ezt mondják, tanítják, én is előszeretettel fotózom hosszúval, de kit érdekel, ha 50essel portrézom és a végeredmény tetszik?
Nyilván már nem is háromszöget v kis orr árnyékot világítunk :)
Fővárosi Blog Képrejtvény 2016.11.25 16:57:00
1927 márciusában jelent meg ez a kép a Magyarság c. lapban. Mit tudhatunk erről a házról? Vajon megépült valahol? Ha igen, áll még? Segítsetek, fejtsük meg együtt ennek a háznak a titkát! ..
FIGYELEM, A RENGETEG LÁTOGATÓ MIATT 3 ÓRÁRA LETILTÓDOTT A KÉPTÁRHELYEM, EZÉRT MINDENKITŐL SORRY, DE A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT. "Nemrég szereztem tudomást róla, hogy a vasúttörténeti park közelében levő régi állomás, amit a háborúban lebombáztak, még létezik, csak nem…..
A Nooka óráknak Amerikában hatalmas népszerűségük van, rengeteg sztár hordja a márka különleges óráit, ebből adódóan pedig az átlagemberek is veszik mint a cukrot. Normál esetben ez megint csak egy hülyeség lenne, de ezek az órák szerintem sztárok nélkül is népszerűek…..
abex 2010.03.24 17:11:45
Nem is tudom, hogy lehet-e egy ilyet balesetnek nevezni, de a lényeg:Brad megállt a motorjával a pirosnálhátulról jött egy autó, aki későn fékezettmajd beletolta Brad motorját az előző autóba, aki ennek hatására eltanyázott.Nem esett baja, de sikerült lencsevégre kapni a…..
Több, mint 1000 dollárért kínálja ezt a bőrhátizsákot a Givenchy. Nem rossz, nekem tetszik, de azt hiszem, ennyi pénzért semmiképpen sem kéne.Nektek Tetszik vagy Nem tetszik?..