Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tulsa King

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Elmaradt Karácsony 2023.01.01 19:34:29
Mielőtt mondandómba belefognék némi szolgálati közleményt szeretnék közzétenni.  Januárban az Örkény színház megint elérhetővé teszi a Diggerdrájver színdarab megtekintését stream előadásban. Vagyis a színház honlapján jegyet kell venni és a megjelölt időben az oldal szerint három napon belül,…..
Miközben Magyarországon az oktatás után (mellett) most éppen az egészségügy körül áll (vagy folytatódik) a bál, Ausztriában kicsit más a helyzet. Lívia történetéből kiderül, kórházba ugyan sehol nem jó kerülni, de van, ahol jobb, mint máshol...
Egyre gyakrabban van olyan érzésünk, mintha Magyarország (vagy legalábbis az ország egy nagy része) lassan teljesen más valóságba csúszna át, mint Európa többi része. Mintha lassan már azok is elfogadnák az egyébként normálisnak nehezen nevezhető jelenségeket, akik nem értenek egyet az…..
Az ember hajlamos azt gondolni (és ilyen háború, Covid és infláció sújtotta időkben voltaképpen érthetően), hogy mennyi nehézséggel kell szembenéznie az életben. Talán ezért is érdemes néha visszafelé is nézni, hogy kiderüljön, micsoda tragédiákkal kellett régebben megharcolni. Mint például Thomas…..
Tulsa King 2022.11.19 13:17:28
@Csodabogár: Ontarióban élő barátodnak is az a véleménye - nem beszélt össze a floridai baráttal - hogy a “dont say gay” desantis egy aljas asshole, s a szavazói is megvannak vezetve.
Tulsa King 2022.11.19 21:13:51
@Zsuzsi65: lerombolta a tweetert egy hét alatt. Ennyi vót.

Teslák meg elindulnak, gyorsulnak maguktól, vajh a SpaceX hol likas, mint Elan agya :))