Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proto

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy újabb örökbecsű mondathoz jutottunk Kóka Janitól, melyet még az újságírók is hangosan röhögtek ki. De kínos. Hanyadik pofon is ez, Jani? És ugye ma kerül nyilvánosságra a "Nagy nyomozás" eredménye, vajon ki és miért és hogyan csalt az elnökké…..
Mandiner blog HÜJE NÉP! 2008.03.12 18:01:00
 „Tisztelt Miniszterelnök Úr!  Kétségbeesve olvastam a Figyelőn megjelent cikkeket a népszavazás gazdasági hatásairól! Nem lehet valamit tenni az ellen, hogy egy ilyen hataloméhes csürhe tönkretegye Magyarországot? A baloldal miért nem jelenik meg a Híradókban, a…..
„Szeretem a versenyt, nagyon!” - Kóka János az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán  Tavaly nagy küzdelemben dőlt el, hogy Fodor Gábor és Kóka János közül ki lesz a párt elnöke: első nekifutásra 377:377 szavazatot kaptak, ezért újabb körre volt szükség. A második…..
Kálmán László nyelvész belekavart a Fidesz népszavazási projektjébe azzal az egyszerű módszerrel, hogy ő is megfogalmazott három kérdést, és beadta őket az OVB-nek.Annak, aki tudni szeretné, ki az a Kálmán László, és hogy mi járhat a fejében, ajánlanék néhány olvasmányt.…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.12 18:16:00
Na vajon melyik az a hivatalos sztori szerint ma már lecsillapodott magyar botrányhősnő, aki rendszeresen akkora adag kokainnal jár és kel, hogy az egész egyszerűen meg-döb-ben-tő?Annyit segítünk, hogy egy Centrum vitaminos doboznban tartja a cuccot, boldognak…..
proto 2007.06.12 19:24:33
Subba A legsúlyosabb rendőrvicc 2007.06.07 16:04:00
Amikor hétfőn kiraktuk a Subbára Gémesi György élő adásban szaró kutyáját, meg voltunk győződve, hogy ezt már semmi nem überelheti. Sajnos nem számoltunk a magyar rendőrség vezetőivel, akiknek most sikerült minden róluk szóló viccet alulmúlniuk.A Hír TV zseniális…..
Nem vagyok rádióhallgató, nem azért, mert fóbiám van, vagy tiltja a vallásom, egyszerűen ezt dobta a gép, és passz. Mivel nem barlangban élek Kirkegaard életművel körbebástyázva, hallottam már a Bumeráng című reggeli műsorról, ha máshonnan nem, akkor Index-anyánk…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
A Petőfi-szobornál beszédet mondó Demszky Gábornak nincs egyszerű dolga, az m1 közvetítéséből az derül ki, hogy úgy kell üvöltenie a mikrofonba, mint Lemmynek a Hegyalja-fesztiválon. A köztévé ugyanis úgy döntött, hogy a térhangot nem adja be, csak a szókon mikrofonjából…..
proto 2007.03.15 14:06:57
Kezdjük ott, hogy én Bakács Tibor Settenkedőt nem nagyon komálom, úgyhogy ha most jót fogok írni róla, akkor az már-már objektív értékelésnek számít. Tehát friss áru érkezett a Nap-Keltébe, hogy miért pont Bakácsra esett a választás, nem tudom, nem vagyok tisztában a…..
Azt sugallni, hogy az ember terméke annyira értékes, hogy hét lakat alatt kel őrizni a fogukat rá fenő bűnözők elől, régi trükk. Az persze nem árt, ha a szóban forgó termékről legalább egy kicsit is elhihető, hogy azt tényleg el akarja lopni valaki. El nem tudjuk képzelni, hogy…..
w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..