Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simple Man

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Simple Man 2013.08.20 11:14:10
@Viktus:
Minden külföldön dolgozó ismerősömön látom, amikor hazatér, hogy tele van energiával, látja a lehetőségeket, és nem aggódik, mert tudja, hogy működik a rendszer és lesz valahogy. Amikor hazajönnek, elmondják, hogy minket kihasználnak itthon és az ország fullasztó. "Máshol is ilyen" - ezzel csak saját magadat próbálod nyugtatni, mert te is tudod, hogy nem így van. ;)
Subba A Sziget bukása 2013.08.13 11:11:20
Pár nap és lepörög ez a nullszaldóskarcsis téma, ahogy szokott. Ezért ezt azonnal nézzétek meg, mert most még vicces: Über !..
Simple Man 2013.08.13 13:52:32
Ha kell, a Fekete-erdőig is elmennek. Megelégelte a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomást a Békemenet és a mögötte álló Civil Összefogás Fóruma. Reggeli nyilatkozatukban a leghatározottabban tiltakoznak az árvíz ellen. „Tudjuk, hogy valójában a rezsicsökkentésre és a bankok…..