Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaveBoy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy a The Walking Dead zombijai kezdenek markánsan megváltozni, illetve meg kell nekik, mert eltelt a sorozatban úgy 547 nap, és az nem megy, hogy pont olyanok az élőhalottak, mint amikor Rick felébredt a kómából. Greg Nicotero a The Hollywood Reporternek mondta el, hogy…..
  Sziasztok! a Star Stable-ban arról fogok beszélni, hogy a híreket is elmondom és a történéseket akinek nincs klubja és bír írni másoknak, akkor nyugodtan kérjétek meg egymást és ha akarjátok találkozhatunk is a játékban előre mondom hogy 4. szinten leszek és írogatni fogok.…..
CaveBoy 2014.10.22 18:33:31
  Badr Hari balhéi köteleken innen és túl az elmúlt években mindig nagy publicitást kaptak, nálunk is folyamatosan olvashattatok ezekről. Hogy nem ülhetett fel a K-1 trónra, azt forrófejűségének köszönhette Remy ellen, hogy napjainkban pedig nem küzdhet a legjobbakkal a Glory…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
CaveBoy 2010.02.05 18:02:09
@l3v1: Pedig öreg, a fidesz-fóbia joggal fennálló állapot ma. És volt az tegnap is.
Ebből akár eleged van, akár nem.
Tegnap Demszky már értésünkre adta, hogy mit is gondol a MAGYAROKRÓL ... "Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros."…..
CaveBoy 2009.04.09 08:02:57
Előre bocsátom: az, hogy most kissé indulatos vagyok az SZDSZ iránt, az nagyon enyhe kifejezés arra, amilyen ellenszenvet ébresztettek bennem az elmúlt 2-3 hét leforgása alatt. Azt is gyorsan előre bocsátom, hogy 1990-2002-ig SZDSZ-re szavaztam.
De azóta nagyot fordult a világ és a szadesz is fordult, de inkább süllyedt. Viszont jó mélyre.
Hála az ilyen gáncsoskodó, öncélú kreténeknek, mint pl. ez a Horn Gábor is.
Ez az okoskodó, ahelyett, hogy arra ösztökélné a pártját, hogy TÉNYLEG a recesszió okozta tüzet oltsák el és ebben segédkezzenek, megint olyasmit generál, ami TOTÁL ország ellenes tett.
Nevezetesen, hogy ebből a helyzetből is kicsikarjon valami öncélú hasznot a maga és pártja részére. Igen gáncsoskodik a kormány ellen ez a kis parlamenten kívülre való párt. Megint arra hivatkozva, hogy ők a szavazóknak tett ígéreteiket akarják csak érvényre juttatni. De könyörgöm mikor? NE most. Most nem ennek van itt az ideje, hanem annak, hogy az ország ne menjen csődbe.
Ezek az idők nem az olyan marginális feltételeknek az ideje mint az ügynök törvény, meg hasonló baromságok. Persze én is azt vallom, hogy léptessük életbe azt, de ne most, mert nincs erre idő. Majd na normalizálódik a helyzet, akkor.
Szörnyű, hogy a szadesz mennyire látványosan akar hasznot kovácsolni magának minden egyes helyzetből. Holott egy normális ember, mikor fuldoklót lát a vízben, akkor beugrik utána és kihúzza őt. Nem pedig azon kezd el morfondírozni, hogy ebből a szituból ő hogy jöhet ki győztesen. Szóval tragédia ez a párt. Iszonyat, hogy egy ilyen csürhe ott tud lenni az ország irányításában, holott a magyar nép abszolút nem kíváncsi rájuk. Lásd a támogatottságukat: a béka segge alatt sincs.
Jó lenne, ha valahogy észhez tudna térni és a feltételeik kitalálgatása helyett most már valódi segítséget nyújtanának az országnak.

CaveBoy 2009.04.09 09:35:58
@Carnivora: Ezzel a szándékukkal is tisztában voltam a postom írása előtt mert figyelemmel követem az eseményeket. De nem látod, hogy ez is csak egy öncélú, undorító trükk?
A szadesz minden egyes lépése mára már hitelét vesztette, amellett, hogy politikailag is dilettáns. Ezek a megállapodás utáni kritériumok is csakis arról tanúskodnak, hogy ez a párt tele van hebrencs, hirtelen, KIZÁRÓLAG pártjuk túlélésével foglalkozó emberrel.
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
CaveBoy 2009.04.07 10:49:23
Palik: egy levitézlett, valaha agilis, informácóikat felkutató és azokat velünk nézőkkel lelkesen megosztó riporter.

Gyulája: saját téves rögeszméiből kitörni nem tudó, mulya alak. Mással sincs elfoglalva, csak hogy ki melyik körben fog kijönni a boxba. Aztán, ha nem jön ki, akkor azt mondja, hogy a következőben már biztosan ki KELL jönnie. És lám, akkor sem jön ki. Erre is csak annyit tud mondani, hogy na most már a köv.-ben tényleg ki fog jönni. Ahelyett, hogy letenne ezirányú
f@szságairól és elkezdene közvetíteni is az időnként felcsapó vinnyogásai helyett.

De egyébként a stúdióból a 3 személy közül még szerintem azt a törpét, akinek a fotelről nem ér le a lába a földig (nevet sajnos nem tudok) is simán eltakaríthatnák, mert az se tud mást a kliséin és mások ismételgetésein kívül. Szinte semmi okosat nem hallani tőle, pedig elvileg szakkommentátor. Hát nagyon messze van ettől. Szókincse sincs, a saját nevetséges teóriáját is alig-alig tudja szavakba önteni.

Egyelőre ennyi.