Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapitalista

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
kapitalista 2012.11.29 19:10:56
@Legelő Őse: Latod errol a szamrol ,es meg bizonyara nagyon sok mindenrol nincs tudomasom,es nem is lehet.Az Edesanyam nyelven kivul, nem sok minden kot Magyarorszaghoz.
kapitalista 2012.11.29 19:19:05
@And37: Az en koromban mar nem.Koszonom az utalast igy ertheto.Nem tudom mi fog beepulni ,kinek es hogyan,csak azt latom, hogy a magyar nyelv ami egyedulallo a vilagban elkorcsosult, mint sok minden.
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
kapitalista 2012.11.13 19:25:02
@Borenbukk: Valoszinu mast olvastal, mert a blog 75 % -az amerikai konzervatizmus es a Fox musoraban szereplo szemelyekkel foglalkozik.Ha ez Neked erintoleges? akkor nekem a 19 is paros.
kapitalista 2012.11.13 21:30:39
@jotunder: Sajnos a tudatlansag az egy nagyon nehezen gyogyithato forrasa a butasagnak.
Az USA deficitje tobb mint 16 Trillio USD.
Az eves koltsegvetesi hiany 1.2 trillio USD.

Arrol en nem tehetek, hogy az USA-ban a milliard utan jon a trillio, nem pedig a billio mint nalatok.
kapitalista 2012.11.13 21:49:36
@jotunder: En pontosan tudom mirol beszelek es valtozatlanul allitom, hogy az USA eves koltsegvetesi hianya 1.2 Trillio USD.es az allam adossaga 16 Trillio USD es percrol percre novekszik.
Meghalt Johnny Lewis, a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) 28 éves színésze, aki a sorozatban Kip 'Half Sack' Epps nevű karakterét alakította. Lewis az FX motorosbandás sorozata előtt a Narancsvidék kilenc epizódjában szerepelt, és kisebb szerepeket kapott a Helyszínelőkben és a…..
kapitalista 2012.09.27 22:37:57
@vova666: Cunami? Fuck them all.
Tudod Te hanyezer fiatal jon Hollywoodba evente probalkozni a filmszakmaban es a music vilagban?Meg annak a parnak is akinek sikerul sokszor avval mulik el az elete,hogy harcol a demonokkal egesz eleteben.Ez a szegeny ficko is hatodmagaval szoba es agyberlo volt.Senkit ne tevesszen meg a csillogas , meg a pompa,Hoolywood sajnos egy tragyadomb lett,es csak szorgalmasan nezzetek a filmeket, a TV sorozatokat,es halgassatok a zenenek nevezett zajcsinalast.
kapitalista 2012.09.27 23:09:32
@sixx: nem tele, csak felig
kapitalista 2012.09.27 23:12:20
@vova666: Sajnos , de en csak azt szoktam respektalni aki valami pozitivumot csinalt, gyilkosokat nem.Gyugodjon bekeben a szerencsetlen.
Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség a jobbikos képviselők, illetve Mansfeld László Mátsik György elleni feljelentését, mondván, az egykori ügyész az akkor hatályos törvényeknek megfelelően kért halálbüntetést az "államrend ellen szervezkedő" Mansfeld Péterre,…..
kapitalista 2012.09.21 00:44:45
@Wallenberg: Kisfiam: ne hasznald a Wallenberg nevet,nem illik hozzad.
Azt hiszem , hogy vegre legyen valami a fejedben igyal meg valamit,persze nalad ez holnapra sem mulik el.
Túl nagy már a több mint 40 hektáros birtok Barry Levinson számára, ezért inkább visszahúzódna egy másik villájába. Így néz ki a híres rendező eladásra kínált ingatlanja. A Levinson família 12,9 millió dollárt kér a negyven hektáros telekért és a rajta álló…..
Előzmény: A mai nemzedék a vesztébe rohan Tudod, Bélám, nem értem én a mai öregeket. Nem veszik észre, hogy felgyorsult a világ, és a mai nemzedéknek jóval nehezebb megélni, mint nekik. Nekik még könnyű volt. Ha nem számítjuk a második világháborút és Rákosiékat, mai…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
kapitalista 2012.09.02 00:46:30
@trecska: Kisfiam,menthetetlen vagy.
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
kapitalista 2012.08.28 01:15:19
@SzaszaG1: and you are an a$$hole
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
kapitalista 2012.08.23 17:37:47
@Mitfizetzky Likamér:
Szaladj le a kocsmaba es igyal gyorsan egy froccsot-ha meg van bor,mert talan a zsidok mar azt is elloptak-es akkor talan lesz valami a fejedben.Nem mondtak kis korodban, hogy tiszta apja ez a gyerek?-ha tudtak ki volt.
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
Nem szoktam gyakran egyházi vezetőket dicsérni, de ez úttal mindenképpen kivételt teszek: szeretnék gratulálni Köves Slomónak. A döntése, hogy fogadja Szegedi Csanádot már önmagában figyelemre méltó, ezen felül pedig a közleménye, amit a találkozó után kiadott, egyszerűen…..
Lombroso már írt egy villámposztot a Szegedi-sztoriról, de azóta sokkal pikánsabb részletek derültek ki, ami miatt úgy érzem érdemes egy kicsit mélyrehatóbban is foglalkozni az esettel.  Az még hagyján, hogy Zsanád zsidó felmenőket választott, és ezt galád módon eltitkolta, de…..
Az 1908-as londoni olimpia győztes magyar kardcsapata. Balról jobbra: Werkner Lajos, Gerde Oszkár, Fuchs Jenő és Tóth Péter Dr. Fuchs Jenő ügyvéd 1882-ben született Budapesten, zsidó polgári családban. Mindig különc figurának számított, és ez az attitűd egész életét…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Nevet az ember egy darabig, de most már egyre kevésbé vicces ez a "hungarian fairytale". Gondolom a teljesítménykényszer miatt Matolcsy napról napra egyre nagyobb adagban kapkodja be a tündérport, úgy pedig már könnyen képzeli, hogy csillámló szárnyakon száll egyre magasabbra a…..
kapitalista 2012.06.30 00:22:15
@Bee-zony: Orulok, hogy jol erzed Magad Canadaban,nekem egy kicsit hideg az eghajlat,jobban szeretem Californiat.Az elemzeseddel nagyjabol egyetertek,de ez majdnem mindig igy volt,sok valtozast en sem latok.Egy remalom gyotor,harangoznak, vagy nem harangoznak? Kepzeld el mit csinalna Matolcsy Nagy Magyarorszagon?, ami ugyanis a menyorszag egyesek szerint.Szerintem Trianonban tul nagynak hagytak meg az orszagot,ez a garnitura(beleertve az osszes kormanyzo es ellenzeki partot) egy keruletet sem tudna elkormanyozni.
Tul erosre sikerult,lehet.
kapitalista 2012.06.30 01:11:09
@endike: Interlock hozzadszolasaval nem tudok konkuralni,azert a csapagyon forgo.....-t nem hagynam ki ,csak az a 10 ev amirol beszelsz az korulbelul 45 ev.Allami szinten Kadarek vettek fel a kolcsonoket,a hatvanas evek kozepetol,es tovabbadtak a nagy testvernek.Amikor a pakli osszeomlott, a degeneralt elso kormany vallalta a kolcsonok visszafizeteset mert a magyar az egy onerzetes nep,es mi fasza gyerekek voltunk.A barom senkihazi lengyelek meg felmutattak a kozepso ujjukat.
Hitel nelkul a mai vilagban nem lehet es nem szabad elni.Ez termeszetesen nem azt jelenti, hogy valaki annyi kolcsont vesz fel, amennyit soha nem fog tudni visszafizetni.
Vannak, akik szerint különbséget kell tenni a meggyőződéses nácik és a populista alapon, alakalomszerűen rasszista politikusok között. Mások szerint a motíváció igazából mindegy, és ugyanúgy kell elzavarni a közéletből a megélhetési rasszistákat, mint a teljesen őszintén…..
kapitalista 2012.06.29 18:59:41
@stanci: Nem tudom mit ertesz teendokon?,sajnos az onpusztitason kivul sok alternativatok nem maradt.
kapitalista 2012.06.29 19:06:07
@xycd: Nagyon jol tette Edesanyad amikor kivett a masodik osztaly utan az altalanos iskolabol, igy nem tanulhattal tortenelmet.

Ezt Hitler bacsi megvalositotta,(reszben) ,de nem a vilagbeke tort ki , hanem a vilaghaboru.
Elszabadult az anális fixáció a Magyar Nemzet szerkesztőségében. Nem tudjuk, milyen durva öncenzúra lehet az, amely azt eredményezi, hogy a Nemzet egyik munkatársa 24 soros cikkében, amely a Bazilika körbe-kordonozásáról szól, csupán a szarásra tudjon gondolni, de kemény lehet az…..
kapitalista 2012.06.29 01:09:28
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Nem tudsz mar a szadig er a sajat szarod
Olyan jó, egyszerű és kényelmes mindig és mindent valaki másra fogni. Kinevezni egy megátalkodott ellenséget, akivel saját mulasztásaiért, hibáiért, esetleg az anyagi érdekekből bevállalt tudatos rombolásért majd el lehet vitetni a balhét. Olyan jó, egyszerű és kényelmes…..
kapitalista 2012.06.12 00:32:26
@J.László: Nem tudom mi kozuk van a nemetek precizitasanak es felmunka vegzesehez a hozzaszolasomhoz,de sajnos neked csak azt tudom innen a tavolbol uzenni, hogy menj ki a Liszt Ferenc repterre,es varjal szorgalmasan hatha valamelyik geppel megjon az eszed.Nem szeretnek komplikalt feladatot adni,talan ez megfelel a kepessegeidnek?
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Navracsics Tibor igazságügy-miniszter és miniszterelnök-helyettes találva érezte magát legutóbbi blogposztunk miatt, melyben három munkatársunk véleményén keresztül a szemére vetettük a Cozma-ügy kapcsán tett lépését. Alább közöljük a levelet, amit a miniszter sajtófőnöke írt nekünk, valamint azt a…..
kapitalista 2012.05.17 19:30:16
@A fidesz hogy mer beleugatni a bírósági döntésekbe: Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasat,mert mert ugyanez az elettortenetem.Sajnos szuleimet 2008- ban eltemettem , de mintha Edesapam szolalt volna meg kedves sorai mogott.Az egyetlen kulonbseg, hogy en 34 evesen, 1982-ben mondtam bucsut ,es az eltelt 30 ev engem igazolt.A gyermekekbol apak lettek, az apakbol halottak,de Magyarorszag mindig Magyarorszag marad.
Ma 4 éve, egy borgőzös estén alapítottuk meg a Kettős Mérce blogot. Bár, aki rendszeresen olvas minket, az nagyjából tudhatja, mit gondolunk a világ dolgairól, de mi most mégis valamifajta ars poeticát szeretnénk a következőkben megfogalmazni. Egy ars poeticát, aminek…..
Meg vagyok döbbenve, össze vagyok zavarodva. Mégis igaz lenne? Korunk antiszemitizmusa mégiscsak valamiféle zsidó vircsaft lenne, ahogyan azt a szélsőjobb elborultabb berkeiben terjesztik? Bayer Zsolt penetráns cikkeit ezek szerint az önök tanácsára írja? Kap-e sorvezetőt? Azt a…..