Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyámlánya

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„ … A tengerészekhez akarsz jönni! Tehát mondjak ítéletet, mondanom sem kell, hogy valamiről ítélkezni sokféleképp lehet, véleményt mondani különösen sokat. Én tehát a tengerészekről a következőt mondhatom; 1. aki nem szolgált itt, annak fogalma sincs mi az a…..
Nem elég ez az állandó izgalom, amit ráadásul a kedves blogcimbik izgulnak-vínak helyettem, mert én bedobtam a (törölköz), ill. a kopjámat, mert nem bírom ezt a rém meleget, meg a sok harcot-kardolást, még itthon is csak a stressz van. Nem elég, hogy jó két hét múlva megint egy…..
Itt a nyár. Ezt onnan lehet tudni, hogy már napok óta, éjszakáról-éjszakára lepkéket fogdosok a lakásban. Ami nem egyszerű, mert az embert, koncentrálva, hogy ne nyomja agyon a kis lényt, perifériás látása cserbenhagyja: lépten nyomon nekimegy az ajtófélfának, megfejeli a…..
Piroska és Farkas Józanul 2007.07.18 17:00:00
Harci karcolásokkal teli (nem volt elég erős a vasfejem, vagy inkább az ellenfél kardja volt túl erős) az ábrázatom, mégis újra csatába indulunk Cserke blogbarátnőmmel. Mármint egy odalon nyomulunk, nem egymás ellen, az kéne még, jajne!!!?????A második…..
anyámlánya 2007.07.18 17:04:02
Blogcimborák, támogatók!!!!Ismét a segítségetek kellene, mert a nagy melegben a lovak nem bírjál túl jól a strapát....Szavazzatok Cserkó blogcimbimre, ki a józan élet tökéletes példája!!! Vegyük csak azt, hogy nem permezet össze-vissza, csakis bio szereket használ, mert…..
Piroska és Farkas Némi buké 2007.07.17 23:25:00
Gusztustalan, mikor egy éppen jóllakott szunyogot sikerül lecsapni a világos falon....Igencsak eszaporodtak ebben a dög melegben, és éhesek is rendesen, meg szeretnek is rajtam desszertezni, de a papagájok miatt nem akarunk a nappaliban ölőspárologtatósszerkezetet használni, nem hiszem,…..
Szilágyi Cs. Tibor – Harakiri Bevett sok szert, aztán megőrült. Ezt később le is írta. Így tudnám összefoglalni. A fülszöveg az Ulpius-ház nemes hagyományaihoz  illőn megtévesztő. „...napjaink Budapestjének médiájával, művészetével, ismert figuráival és…..
Mixed pickles Pihentagyúak 2007.07.15 21:26:00
Azért csak meglátszik, milyen randa egy konzervatív,kevéssé kreatív népek laknak itten az óhazában.Hát már azt is Amerikában kell kitalálni, hogy hogyangrillezhetünk virslit úgy, már maga az előkészület is csupa móka, kacagás???!!( A középső változatot bizonyos…..
Anyámlánya ajánlotta annak idején a Pylonest, aztán kicsit körülnéztem és találtam még néhány olyan üzletet, ahonnan hasonló dolgokakkal lehet felturbózni a konyhát. A Forma rengeteg jópofa , ötletes dolgot kínál, ők még házhoz is viszik, ha valami megtetszik, de nem akarsz…..
Na de most már gyanakszom...Aszongya az útmenti zöldséges -aki mellesleg még a legdrágább is a környéken, de mivel fáradt pénzcsináló üzletemberek már csak ezt a bodegát találják nyitva (időnként már azt sem), ráadásul pont útba is esik, nem marad más választásuk-hogy…..
Mai napon a virtuális blogszférából valós anyaggá desztillálódva - 2.0, meg közösség partikuláris és csodálatos haszna - egy almatorta formájában teleportálódott számomra egy virtuális spanom haversága.Kellett hozzá Piroska és a farkas és egy cseresznye, hogy…..
Piroska és Farkas Befurakszik.... 2007.03.16 20:14:00
Vannak olyan pillanatok, amelyeket szeretnék örökre az emlékezetembe vésni, megőrizni, megállítani az időt és kifeszíteni a végtelenbe. Nem feltétlenül nagy, mindent elsöprő történések, inkább jelentéktelennek tűnő, mégis egyszerre sírós-bologságos szösszenetek,…..
A szomszédban lakó barátaink régóta nyúznak minket és  folyamatosan "gyerekcsinálásra" buzdítanak, mivel nekik már két kissrácuk is van, és november óta "gyúrnak" a harmadikra. Már tavaly tavasszal tervezték, és megbeszéltük, hogy milyen ideális…..
Fülhallgatóval üldögélek a kislámpa fényénél, törökülésbe gubancolt lábakkal (nem is annyira azért, mert kényelmes, inkább mert fázik a lábam, de nincs kedvem zoknit húzni, és kilendülni a hangulatból), fejem tetejére csavart gubancos hajjal, kinyúlt, méretes kék-fehér…..